Kontroversiell apostel til Telenor-arena for ny runde med velstands-forkynnelse og løfter om helbredelser

apostel-visjon-norgeOgså i 2016 vil den kontroversielle apostelen Guillermo Maldonado besøke Norge med sitt budskap om at folk kan bytte ut kne og hofteproteser med nyskapte ledd. I fjor vakte den kontroversielle apostelen betydelig debatt da han talte under en konferanse i lokalene til Brunstad Christian Church som tidligere ble ansett som en religiøs sekt.. Årets konferanse finner sted i Telenor Arena fra 3 til 5 mai, skriver Visjon Norge sjef, Jan Hanvold som også i år har en lang finger med i spillet. Fjorårets konferanse samlet flere tusen mennesker og arrangørene venter at oppmøtet vil ble ennå større i år. I følge Jan Hanvold vil årets konferanse ble en multireligiøs begivenhet og i år som i fjor jobber Hanvold hardt med å få pastorer til å stille. Søkelys hadde i fjor en rekke kritiske artikler omkring Maldonado’s virksomhet og forkynnelse, og det er ingen grunn til å forvente at Maldonado har foretatt en kursendring siden han sist var i Norge.

Maldonado’s forrige besøk i Norge fikk mye oppmerksomhet her på Søkelys og det ble skrevet en rekke kritiske artikler omkring fjorårets begivenhet i “Oslofjord Convention MaldonadoCenter” som er eid av Brunstad Christian Church.  Av frykt for å bli hakk i plata vil vi i denne omgang ikke skrive mye om den tvilsomme konferansen men heller vise leserne til fjorårets artikler om konferansen, men i år som i fjor, finner vi gode grunner til å rope et varsko og være kritisk til den velstands-teologien som mest sannsynlig kommer til å bli presentert i Telenor arena og til de som bruker tid foran skjermen for å titte på det hele. Tradisjonelt sett er det mye brød og sirkus når Hanvold og Visjon Norge trommer sammen til konferanse med sin apostel. Det vil bli mye snakk om penger, velstand og helbredelser, mirakler og ikke minst snakk om “å så inn” når Jan Hanvold og hans apostler er i fri dressur. Imidlertid så vet vi at når apostelen har pakket sammen, satt seg på sitt jetfly og dradd hjem vil bølgene gi seg og og folk vil vende tilbake til sin virkelighet med dagliglivets gjøremål, regninger som må betales, stigende arbeidsledighet og som regel også vonde hofter, knær og rygg.

Artikler skrevet og publisert under fjorårets besøk kan du sjekke ut nedenfor

Mer brød og sirkus på Visjon Norge med kontroversiell apostel og profet

Sender mailer til Hanvold og TV Visjon Norge for å advare mot den falske apostelen som skal preke til uka

Det absurde i tiden -når åndelig galskap slår ut det åndelige gangsynet

Mens kristenfolket jubler over velstandsapostel i Jan Hanvold regi -Ny ISIS video viser drap på kristne etiopiere i Libya

Omstridte forkynner i gang i Visjon Norge regi i Smiths Venners lokaler

Profeti over Jan Hanvold: “Penger, penger, penger, mer penger, mer penger, mer penger, mer penger kommer inn i dine hender!”

I kveld bød “apostelen” på lykkereligion, – veien ut av gjeld er å “så inn” penger i Hanvold og Guillermo Maldonado virksomhet

Etter Maldonado -et maratonløp i velstand og tomme løfter

Etter “apostel” Guillermo Maldonado besøk: Begeistring over tom forkynnelse

8 tanker om “Kontroversiell apostel til Telenor-arena for ny runde med velstands-forkynnelse og løfter om helbredelser

 1. Når Hanvold bruker sitt eget ord MULTIRELIGIØS konferanse så har han vel egentlig dømt seg selv med sitt eget ord da dette ordet ikke finnes i Bibelen i det hele tatt . Jesus og frelsen er heller ikke noensomhelst religion men personen og Guds Sønns Jesus Kristus. Verdens frelser…Det var skriftlærde og fariseere som ble kalt “religiøse” og MULTI-religiøs – hva er nå det?? Da kommer vel alle fariseerne og skriftlærde og kanskje KRISLAMS Warrentilhengere? Troende
  som kjenner Guds Ord ville vel aldri gå på en MULTIRELIGIØS konferanse?
  Eller hur???? ” Vekter – hvor langt på natt”.?? Det er fortsatt en usynlig endetidsrest som ikke har bøyd kne for tidens mange BAAL.. Åp.2;versene14-16 og 20-21. Så kan dere lete opp selv hva Nikolaittene stod for., det var bl a:
  “Ja takk, begge deler”….

  • Noen må snart ta noen grep for å få Hanvold pensjonert, og forære ham et hus i Burma eller Kualalumpur…

 2. Hanvold skulle blitt deportert sammen med Jan Kåre Christensen (en setning er her fjernet), til et liv i eksil i Nord-Korea!

 3. Til mr. Braut; om ting bare var så enkelt.. 😉
  Gud sier i Rom. 1;28-29 (fritt sitert av meg) at fordi de ikke brydde seg om å eie Gud i kunnskap ,så overgav Gud dem til et udugelig sinn… Altså ikke ugudelig sinn – men et UDUGELIG – Dvs ubrukelig sinn.
  Videre i 2.tess 2;10-11 at fordi de ikke tok imot kjærlighet til sannheten ,så de kunne bli frelst – så sender Gud dem derfor en kraftig villfarelse så de tror løgnen(e)…
  Derfor fjerner ikke Gud noen da Han har sagt VELG DA DET GODE SÅ DU KAN LEVE. Vi har alle fått fri vilje og ett av valgene vi må ta er om vi vil følge mennesker eller Gud. I motsetning til tidligere tider så har ALLE nå anledning til å lese en Bibel i tillegg til alle andre kilder til kunnskap. Et problem er at vi liker den eller den og omvendt – isteden for å granske hva de står for i lys av Ordet. Den menneskelige natur har også en tendens til å søke etter det som bekrefter ens egen mening etc istedenfor å søke sannheten i Guds Ord og BE. DHÅ om hjelp der – Han som er vår veileder og hjelper. Derfor; som det står skrevet; KOM UT FRA HENNE, MITT FOLK!! Forlat ALL forførelse og Gud vil lede oss på rett kurs selv om det vil innebære en periode med ensomhet.. Mye idag er som det står i Jesaja kap 36 (les hele for sammenhengens skyld) men i vers 36-37 ber fienden Israel om å komme til et land SOM LIGNER deres eget.. Og ber dem komme til han og ete av sitt EGET VINTRE OG SITT EGET FIKENTRE OG DRIKKE VANN AV SIN EGEN BRØNN..
  Dette er det som skjer idag . Eget evangelium og ikke Bibelens Kristus og Hans rike og egne brønner istedenfor LIVETS vann, det levende vannet.; I tillegg så ler disse ordene fra Rabsake en forvridd versjon av Guds Ord til Moses om løfteslandet.

 4. Jeg fikk sms melding idag om denne konferansen fra et nr. 2454 som var fra Visjon Norge og at jeg nå kunne melde meg på til denne Maldnado konf med sterke møter med tegn og under og betale kr 100 pr pers og om det ble før 7 mars ville jeg bli med i trekning av gratis hotellopphold visjon Norge ..
  —–
  Jeg har ulistet tlfnr så de må ha tatt godt vare på mitt nr ifm et par kontakter i løpet av noen år..

 5. Etter fjorårets megakonferanse med Maldonado kom hele Visjon-gjengen ut med stjerner i blikket til tross for en tydelig ubibelsk forkynnelse. Hvordan denne gjengen kunne svelge både snøre og agn er mer enn jeg forstår. Og Hanvold selv ble profetert over av sjarlatanen og fikk vite at han bare skal spørre folk etter mer penger og at Visjon Norge skal nå nye uanede høyder.
  Nå blir det et nytt møte med vranglæreren Maldonado, hvor han sikkert gjentar sine tøvete og utspekulerte profetier om at ufrelste skal gi kristne sine biler, hus og bedrifter. Finnes det virkelig ingen i Visjon Norge som kjenner sin bibel? Ved å invitere Maldonado legges det opp til en svært spekulativ pengeinnsamling, og kanskje er penger det viktigste for Hanvold.

Det er stengt for kommentarer.