Konsekvensen av borgerlig politikk: Nordmenn har fått lavere inntekt

Foto:Flick fri lisens https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/

Alle husholdningstyper her i landet opplevde en kraftig realinntektsnedgang i 2016. Blant gruppene med størst nedgang i inntektene er barnefamiliene. Forklaringen er sterk prisvekst og svak nominell økning i lønn og pensjoner. For alle husholdninger var medianinntekt etter skatt 497.600 kroner i 2016. Målt i faste priser var dette 2,2 prosent eller 11.000 kroner lavere enn året før, viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

Det er NRK som i dag kan slå fast, at etter flere år med borgerlig styre, har folk flest fått lavere inntekt, og flere er blitt fattige.  https://www.nrk.no/sorlandet/nordmenn-har-fatt-lavere-inntekt-1.13823463   At Norge trenger en ny kurs er noe folk flest burde forstå, fordi at etter snart fem år med Siv og Erna har folk mindre og rutte med mens de aller rikeste har fått store skatteletter. Det er lenge til neste valg, og folk skal nok få god tid til å angre på det valget de foretok når de gav de borgerlige mandat til å fortsette med å gjøre folk flest fattigere i ytterligere fire år. Les hele saken fra NRK og si gjerne din mening

19 tanker om “Konsekvensen av borgerlig politikk: Nordmenn har fått lavere inntekt

 1. Om det er global-kapitalistene eller global-sosialistene som styrer blir hipp som happ. Problemet er at det koster å være kar ute i verden – og nå også på hjemmebane. Norge har jo dessuten valgt å være sidemedlem i Merkels nye storgermanske rike.

  Tiden for sindig, moderat norsk sosialdemokrati er definitivt forbi. Det skjønner vi når Jonas og Jens tradisjonelt holder hånd foran ”Arbeider”-partiet’s landsmøte mens de synger: -Op alle jordens bundne trælle. Med titalls millioner hver på bok. ”Finn fem feil” het det i ukebladene i gamle dager.

  Høyre er i alle fall ærlige og har alltid ønsket mest mulig til sine egne rike onkler. Sannheten er at i det nye Norge tenker de aller fleste kun på seg selv.

  At det skal bli dyrtider for mange frem mot enden viser Åpb. 6:6:

  ”Og jeg så, og se! – en svart hest. Og han som satt på den, hadde en skålvekt i hånden. 6 Og jeg hørte noe som lignet en stemme inne blant de fire skapningene: «En liter hvete for en daglønn! ”

  ”Det skal bli så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli”, sier bokji om trengselen som ligger rett foran oss. Så klager vi kristne nå mellom indrefileten og sjokoladepuddingen, så hva når dette kommer…

  Vi får heller være lykkelige over at profetiene går i oppfyllelse og at vi begynner å se lys i tunnellen.

 2. Tull, her i Oslo styrer AP og de bygger bomer over alt. De har gitt oss eidomskat. Regner med p.g.a. dette er det for oss med enebolig og bil ca. 4-5.000 ekstra hver mnd. for hver hustand.

  Dette er bare begynnelsen sier de, mer skal komme.

  Da Høyre og FRP styrte hovedstaden var det langt bedre!

  • Akkurat bompengeboomen skyldes mest klorofyll-kommunistene (MDG) som under dekke av miljø/klima i virkeligheten befinner seg på ytterste venstre.

   “Bypresident” Raymond Johansen(AP) er jo gammel SV’er og sammen med ordfører Marianne Borgen(SV) får nå Oslos befolkning en skikkelig vaksinekur mot smittsom “utopia vulgaris”.

   Det gamle sindige sosialdemokratiet er som blåst vekk fra kartet og kuppet av ateister, feminister, klimareligiøse og ny erstatningssosialisme.

   Det gamle avbalanserte sosialdemokratiet – verdens udiskutabelt beste verdslige styreform -ble for kjedelig for 68-generasjonen og deres dataspill-avkom.

   Trøsten er at slik måtte det gå. Det skulle i følge Bibelen “komme sterke veer over jorden” i endens tid. Det står ikke “unntatt i Skandinavia”. Så her er’e bare å bite tenna sammen, som mannen sa hos tannlegen. For verre – MYE VERRE – skal det snart bli.

  • Da får du begynne enda en ny innsamling til et prosjekt du ikke har tenkt å realisere.

  • Det var da en meget typisk kommentar fra egosentriske Jan kåre. Ikke en tanke ofrer vi på de svake, de som har fått mindre utbetalt i pensjon og uføretrygd, reduksjon i sosiale goder, men KUN opptatt av deg selv!
   Du er så sannelig en ekte FRPer, Jan Kåre:-(

  • Ansgar, jeg må da ha penger for å kunne betale mine bøter, skatter og avgifter og annet. Uten det, så stopper Norge opp.

   Kjøpte nettopp en ny bil, et veldig godt kjøp forresten. En Toyota CH-r, ikke en Mercedes. Halvparten i skatter og avgifter, skal jeg bytte ut Audi A 8 min i en ny, tror jeg at skatter og avgifter er enda mer?

   Nei, i dette landet flår de vanlige mennesker med bompenger, skatter, avgifter, moms og de sosialistiske partiene er verst i sammen med KRF. Eneste bra med KRF er at de vil gi ekstra penger til småbarnsfamilier, det skal de ha.

   Skjønner ikke hvorfor vi her i Oslo skal betale eiendomsskatt når bolig er så dyrt som det er fra før, får ikke La og Raymond nok?
   En av grunnen til dette er at Raymond og La ikke ville høre på hvordan de skulle ta inn søpla her i byen, slik at dette betale vi ekstra for nå.

   Nei, uansett hvordan en vender og vrir på det, med Høyre og FRP i førersete får vi den beste poltikken og de beste folka som styrer!

   Jeg gremmes hvis Lysbakken, Rasmussen og hu der fra Ryfylke skal styre Norge, da blir det fort dyrt, dårlig og muslimsk!
   For kristendommen vil de sosialister ha bort, og da er det full åpning for det muslimske. Det begynner her i Oslo, og sprer seg ut over hele landet.

   Er enig med Sylvia Listhaug som etter min mening er den desidert beste, flinkeste og klokeste politikerne Norge har i dag. Steng grensene i Norge, spesielt for muslimer, og ta var på våre verdier og de menneskene som bor her i Norge, og minimal med innvandring fra den muslimske verden selv om de menneskene har det vondt. Så følger det så mye negativt med og de vil ødelegge landet vårt.
   Ta dere en tur ned på Grønland i Oslo en fredag, og du tror du er i Islamabad eller i et hvilket som helst muslimsk land. Dere som ikke bor i Oslo, skjønner dere ikke på hvor ikke dette med muslimsk innvandring er for Norge. Det er dette som sosialistene er helt åpne for, og det er ikke plass til to store dominerende religioner her i lille Norge.
   Kunne skrevet bok om dette, men med sosialistisk styre vil Norge som det er i dag bli mørkt bokstavelig talt. Ikke noe negativt med mørke mennesker, men den religionen som mange som kommer til Norge fører med seg, den er jeg ikke positiv til.
   Vi ser det nå med julegudstjenester i skolen, kommer muslimer til makten her i Norge, blir det Id feiring og alle andre skikker og alt fra den muslimske verden!
   At de som skriver på Søkelys og redaktøren på Søkelys er blinde for at med å få bort de borgerlige med makten og få inn de sosialistiske igjen. Hva det medfører, det skjønner dere åpenbart ikke!
   Som sagt, Grønland en fredag her i Oslo bør alle ta seg en tur, og en skjønner at muslimene har fått så godt feste her i Norge.
   At våkner vi ikke opp nå, så kan det være for sent!

  • Jepp, Sylvi Listhaug er veldig bra.
   Hun vil at utlendinger som har et kriminelt rulleblad, også de med dobbelt statsborgerskap og de med norsk statsborgerskap som er født i utlandet, skal utvises. Det gjelder spesielt de som har plaget og terrorisert det norske samfunnet og norske statsborgere samt disse som ikke forstår hvordan det norske samfunn fungerer. Disse skal utvises og det fort sier Sylvi Listhaug.

   Det er slike som deg det, du straffedømte Jan Kåre Christensen. Hun vil at du skal utvises fra Norge og fratas alle statsborgerlige rettigheter samt alle rettigheter til å besøke Norge.
   Hun har helt rett. Ikke sant ?

  • Å komme tilbake til Danmark hadde bare vært deiligt!
   Om jeg bor i Danmark eller Norge, så hadde jeg ikke hatt familien min i Norge hadde jeg nok foretrukket Danmark.
   At Sylvia Listhaug skulle utvise meg, bare å nevne det er ikke sprøtt, verre!
   Jeg er 150 % uskyldig dømt, og eller rettere sagt, fått en bot. Og de som er skyldige, de har gått fri! Alt p.g.a. et elendig polti arbeid og dommere som ikke var skikket til jobben!

  • Alle dere kriminelle utlendinger mener at dere er uskyldig dømt. Så det tar jeg ikke alvorlig.
   Du har selv lurt penger og varer fra folk, begått skatte og moms unndragelser og begått trygdesvindel. Dette i tillegg til at du nå er straffedømt for terror og sjikane mot en nordmann. Din forståelse av det norske språk og samfunn er så liten at du trygt, i likhet med muslimer, kan kalles en fremmedkulturell.

   Sylvi Listhaug har rett. Slike som deg må utvises og det fort. Vi kan derfor bare håpe på en FrP regjering med Høyre som støtteparti. Da blir det Danmark neste og fullt innreiseforbud for en fremmedkulturell straffedømt som deg, Jan Kåre Christensen.

   La oss håpe på en FrP dominert regjering. Noe mer er det ikke å si om den saken.

  • Dine utfall mot muslimer på Grønland bare rammer deg selv med dobbelt tyngde, du straffedømte Jan Kåre.
   95 % av muslimene i Oslo er lovlydige mennesker som respekterer kristendommen.
   Du derimot har lagd deg din egen religion, en forvrengt versjon av kristendommen som er basert på ditt eget hat og misunnelse. Du er straffedømt. Du nekter å innordne deg norsk lov da du ikke har registrert dine virksomheter i hverken Brønnøysund eller Innsamlings kontrollen registrene. Du har selv skrevet at du ikke gidder å følge norsk lov. Det er din forakt for norsk lov og norsk samfunn.
   I tillegg har du begått forsikringssvindel, innsamlingsvindel, ren svindel, trygde, moms og skattesvindel. Dette har du selv innrømmet.
   På toppen av dette nekter du å godta norsk lov ved at du nekter å godta dommen mot deg for sjikane og terror mot et annet menneske. I din forakt for Norge, norsk lov, norske statsborgere og det norske samfunnet fortsetter du denne sjikanen og terroren i en ny blogg.

   Javisst er du en fremmedkulturell utenlands kriminell, Jan Kåre. Og FrP og Sylvi Listhaug vil at slike som deg skal bli utvist og miste all rett til å besøke Norge.

   Du og islamitter, som deler dine syn på Norge og norsk lov, burde utvises for at Norge skal forbli et forent land og ikke et land under fremmedkulturell inflytelse der norsk lov ikke gjelder. Her er jeg helt enig i ditt innlegg fra i dag tidlig.

  • Og din politi anmeldelse av kristne mennesker fordi de taler Guds ord viser ikke akkurat at du er en kristen mann som respekterer nordmenns kristne tro og kristendommen sin plass i Norge. Det beviser at du, i likhet med ekstreme islamitter, vil at den kristne tro og kristendommen skal fjernes fra Norge.

   Du er og forblir en fremmedkulturell med forakt for Norge, det norske samfunn og norsk lov, du straffedømte Jan Kåre Christensen.

  • Nå tigger Jan Kåre om penger igjen. Angivelig fordi Torp krever kr 15.000 for bruk av et bilde.

  • Jepp. Jeg fikk epost om det.
   Jeg er litt usikker på hvilket bilde Torp krever penger for.

  • Jan Kåre, jeg begriper ikke at du ikke flytter til Danmark? Du kan jo få kjempefine hus på Jylland for noen få hundre tusen kroner. Og legger du inn en million får du et kjempehus.
   Og dersom du har behov for lån, kan du pr i dag få et realkreditt-lån med rentebinding i inntil 30 år på ufattelige 0,75 %.
   Og jobb som buss-sjåfør kan du vel alltid få?

 3. Det er dårlige tider på arbeidsmarkedet med høy arbeidsledighet. Og det er også lav ere oljeinntekter enn tidligere.
  Tror Ola nordmann skal være glad for at dem har mat på bordet og tak over hodet. Mange er ikke klar over hvor godt vi har det materielt. Store deler av verden lider av fattigdom, epidemier, krig og elendighet. Er noe med det å sette pris på at vi har det godt i Norge, stort sett. Det er verre med den åndelige helsen her til lands. Det er skyhøye selvmordstanker og psykiske lidelser her til lands.

 4. Jan; vi andre her er kristne, og da er FRP et utenkelig alternativ. Av mange og svært åpenbare grunner.
  Men, jeg aksepterer at ikke-troende stemmer på dem, enten det er av enfoldighet/naivitet eller av kynisme/egoisme!

Det er stengt for kommentarer.