Israelske analytikere: Hamas er rede for ny krig -og har nå gjenoppbygd sin militære infrastruktur

Israelske fly angrep militære mål i Gaza. Foto: IDF -(med tillatelse)

“Den palestinske terrorgruppen Hamas har nå bygget opp igjen sin militære kapasitet og forbereder seg nå på en ny krig med Israel,” sier israelske sikkerhets-eksperter og militære tjenestemenn. Etter at vi nå har hatt en lang periode med lav militær aktivitet fra Gaza, har Israel de siste månedene opplevd en rekke palestinske angrep og senest i kveld måtte folk i det sørlige Israel løpe til tilfluktsrom etter at alarmen som varsler om rakettangrep ble utløst. Denne gangen var alarmen falsk, men sjansene for at Israel og Gaza snart vil befinne seg i en ny krig, øker fra uke til uke, sier israelske sikkerhetskilder.

Forsvarsminister Avigdor Lieberman. Foto Jonathan Klinger https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

At Israel før eller siden igjen vil befinne seg i en større konflikt med Hamas er noe både militære ledere og ledelsen i forsvarsdepartementet er klar over. Forsvarsminister  Avigdor Lieberman gjentok senest i forrige uke at “IDF) -det israelske forsvaret er fullt og helt i stand til å håndtere ethvert militært angrep som måtte komme fra Hamas eller de andre terrorgruppene som opererer på Gaza stripen. “Vi vet nøyaktig hva vi skal gjøre og hvordan vi skal gjøre det,” sa Lieberman da han nylig besøkte Sderot hvor forsvaret har oppgradert sine systemer. “Jeg håper at folk på Gaza stripen tvinger deres ledere til å bruke pengene de får inn på å investere i sivil infrastruktur og bruke pengene slik at befolkningen får det bedre. Hamas som mottar økonomisk støtte både fra Iran og en rekke arabiske stater bruker heller penger på å grave tunneler, kjøpe våpen og raketter de kan skyte mot Israel, enn å forbedre folks levekår på Gaza stripen. “Dersom Hamas fortsetter i samme spor, setter de både sine egne liv og livene til sivilbefolkningen på spill,” sa Lieberman som la til at han har instruert det israelske forsvaret til å være rede for alle mulige scenarier. “Det israelske forsvaret både kan og vil besvare etthvert angrep fra Gaza som måtte komme,” sa Lieberman som dermed gjentok statsminister Benjamin Netanyahu’s ord fra forrige uke. Den israelske befolkning har i årevis levd under trusselen om å bli rammet av raketter avfyrt fra Gaza, og den uhygge alarmene gir

 

 

 

 

 

 

8 tanker om “Israelske analytikere: Hamas er rede for ny krig -og har nå gjenoppbygd sin militære infrastruktur

 1. “Denne verdens Gud” som Bibelen sier det, er Satan Djevelen selv. Og han trekker i trådene i alt som heter politikk. Hans fremste mål er å ta oppmerksomheten bort fra Bibelen og dens sannheter.

  Hans drabanter på jorden er altså politikerne. Og ved hjelp av disse har han på ny bygget opp Hamas, en gruppe som knytter seg til islam som igjen er beskyttet av Satans ånd fordi de strider mot alt som lukter kristent.

  Satan vet at han har kort tid igjen, og derfor vil han som en annen disippel av ham – Adolf Hitler – at ALT skal ødelegges dersom også han må bøte med livet. Det beste han vet er å hevne seg på jødene fordi de frembragte Jesus og hans løsepenge for menneskeheten. Han vet også at et kjernefysisk ragnarokk i Midtøsten rammer hele klodens liv, så han fisker i rørt vann etter beste evne, og inspirerer sine disipler i vest til å bygge opp alle terrororganisasjoner – spesielt i Midtøsten.

  Blant hans disipler i Norge er både rødgrønne og borgerlige. Men spesielt er de rødgrønne hatere av Israel. Og får de kål på denne mikronasjonen så blir de kvitt tre av verdensreligionenes viktigste arnesteder.

  Men så langt vil han neppe få komme. For før det siste store smellet vil Gud Jehova ved Kristus inngi nasjonene i deres hjerter å forby all falsk religion i offentligheten. Men dette er innledningen til Harmageddon, og når støvet da har lagt seg vil en engel også binde satan og forvare ham bak lås og slå i tusen år før han en kort tid slippes fri for på ny å forføre nasjonene for å prøve alle de som har stått opp fra minnegravene etter den adamittiske død. Helt til slutt etter de tusen år vil han så avlives og evigheten blir et faktum der menneskene blir værende unge og friske i all evighet – eller så lenge de selv vil.

 2. Kjell..ikke la denne falske profeten forføre folk her på søkelys med sin vrange lære..dette er ett kristent nettsted! Det er greit å ha egne meninger og ytringsfrihet osv, men her risiker du at folk hører på denne “Josef” og blir ført totalt vill og inn i en evig fortapelse. Jeg synes du burde nekte falske lærere å spre sine budskap.

  • Slik taler en som ikke har noen argumenter tilbake å rutte med. Da er personangrep siste middel. Akkurat som fariseerne som ville ha Jesus bort.

   Jeg har noen bøker hjemme i biblioteket mitt også Grim. Hva med å komme hjem til meg og lage bokbål og knuse rutene mine så er vi tilbake dit du vil – Tyskland i tredveårene – der alle som tenkte annerledes ble knust.

   Alle som leser her bør derfor be for den villfarne Grim slik at han kan gå i seg selv og fremføre sine bibelske syn slik alle andre må når de møter andre syn på en sak. Tar jeg feil, er det ikke mobben jeg lar meg affisere av, men hvor det står i Bibelen. Akkurat som Jesus gjorde.

   Jeg tror ikke ekkokammer er noe Kjell Andersen ønsker seg.

  • Nå vet jeg ikke om folk lar seg forføre av å lese kommentarer her.
   Det viktige er å møte argumenter med argumenter.
   Nå har jeg ikke helt fulgt med på debatten mellom Josef og andre, men jeg ser for eksempel av en kommentar at Josef bruker termen Jehova Jahve om Gud,
   Noe som er riktig da Gud åpenbarte seg som Jeg er eller JHVH som de fleste forskere mener skal staves Jahve
   Det kunne jo være interessant om Josef hadde skrevet et innlegg hvor han fremfører hva som er hans tro.
   Jeg finner det svært vanskelig å kaste ut noen fra en debatt dersom man fører saklig debatt, ikke tyr til personangrep eller banner og sverger.
   Når vi som kristne opererer på nettet, så er det som å alltid spille en bortekamp.
   Det er kun i våre hjemlige menigheter vi ikke møter motforestillinger eller motargumenter og som kristne kan vi da ikke være redde dersom vi møter på meninger og argumenter vi ikke liker.
   Så det sitter svært langt inne å bortvise noen som oppfører seg bra, ikke kommer med personangrep.
   Fremmed lære må møtes med bibelske argumenter og klarer vi ikke å finne noen, bør vi begynne å lese i Skriften slik at vi er i stand til å forsvare vår tro.

  • Du har virkelig en rettsindig innstilling Kjell Andersen. Jeg er sikker på at både Jehovah/Jahveh og Kristus legger merke til din rettferdige innstilling og har noe positivt i vente for deg:

   Matteus 10:40-42: ” 40 Den som tar imot dere, tar imot meg, og den som tar imot meg, tar imot ham som har sendt meg. 41 Den som tar imot en profet fordi han er profet, skal få en profets lønn, og den som tar imot en rettferdig fordi han er rettferdig, skal få den rettferdiges lønn. 42 Og den som gir en av disse små om så bare et beger kaldt vann å drikke fordi han er disippel – sannelig, jeg sier dere: Han skal slett ikke miste sin lønn!”

   Jeg håper også at Grim ved nærmere ettertanke skjønner at tanker ikke kan forbys, men gjendrives ved resonnement og argumenter. Selv har jeg absolutt ikke noe som helst imot at andre tenker annerledes enn meg. Det hjelper meg til ettertanke og se saken fra flere sider.

   Min tro er bare basert på det jeg leser fra Bibelen. Jeg er ikke tilsluttet noe som helst trossamfunn. Jeg finner fornuftige tanker flere steder og forsøker å gjøre som Jesus: ”Han snakket med alle” – til og med ”tollere og syndere” som de andre hatet. (Matteus 11:19) Tror simpelthen ikke at Jesus ikke turde å snakke med mennesker med divergerende tro. Er vår tro grunnfestet frykter vi ikke noe eller noen.

  • I alle fall burde en vranglære av “Josef”s kaliber blitt kraftig sensurert. Han overgår Langsetter og Christensen med flere lengder.

  • Ja, sensur er nok veien å gå når man ikke har argumenter lenger.Men hvorfor ikke gjenopprette inkvisisjonen i samme slengen..?

   STORE NORSKE LEKSIKON:

   Sensur i betydningen forhåndsgransking av det som skal trykkes, er omtrent like gammel som boktrykkerkunsten. Den utgikk fra den katolske kirke og ble brukt første gang av kurfyrsten av Mainz 1486. Eksempelet ble snart fulgt av kirkefyrster, og særlig av pavene. Kirkemøtet i Trient (1545) forbød under trussel om strenge straffer ikke bare å utgi, men også å trykke og lese «kjetterske» skrifter, hvilket gav opphav til Index librorum prohibitorum. Ved siden av denne kirkelige sensur ble det også snart innført en sensur som statsmyndighetene utøvde og opprettholdt av politiske hensyn. Denne verdslige sensur møtte imidlertid sterk motstand, særlig fra opplysningstidens menn, og ble etter hvert i nesten alle Vestens land først mildnet og til slutt opphevet. Dette skjedde i England allerede 1695.

 3. Det er ikke forglemmelse å ikke kreditere eiere av bilder i flesteparten av innleggelsene sine. Det er å stjele bilder, bruke de til egen vinning. Synd med andre ord. Fysj og skam. Jeg kommenterte dette en annen gang også, er sikkert et halvt år siden, hvor du da plutselig begynte å kreditere bilder i noen dager, før du på nytt sluttet med det. En bevisst handling selvsagt. Stjeling.

Det er stengt for kommentarer.