Klaus Shwab i World Economic Forum anklages for seksuell trakasering av kvinnlige ansatte i WEF

Den aldrende grunnleggeren av World Economic Forum Klaus Shwab som ble berømt for fremtidsforutsigelsen “Du vil ikke eie noe å være lykkelig” og som har vært en av de viktigste drivkreftene bak ideen om “One World Government” og ideen om “The Great Reset” og tanken om at vi alle skal ete insekter blir anklaget for seksuell trakassering av kvinnelige ansatte i den omstridte globalist-organisasjonen. Shwab er blant dem som har fremmed agenda 2030 med klimahysteri, drømmen om en helt ny måte å eksistere på

 

5 tanker om “Klaus Shwab i World Economic Forum anklages for seksuell trakasering av kvinnlige ansatte i WEF

 1. Under wef’s møte i Davos i fjor ble det eskortert inn et stort antall “gledespiker”
  Området var støvsugd for prostituerte. Alle var på “møte”.
  Dette er eliten som bestemmer at du og jeg skal spise insekter og ikke kjøtt, promoterer selvmord om du er syk, mener at co2 er livsfarlig, at alle skal bo i 15-min. byer, at alt skal overvåkes 24/7 og at vi et 5 mrd. for mange på planeten……les det må ryddes opp.
  Dette var bare overflaten….
  Når vi ser hvilke norske politikere og kongelige som er linket til disse så kan man spørre hvorfor ting er som de er i Norge….

  10
  4
  • Enig i at det er mye å kritisere disse for. Makt korrumperer.

   Men våre efterkommere vil garantert betrakte mye av vår gjøren og laden som uforståelig selvisk, hensynsløs og stupid. Det gjelder for eksempel vår rovdrift på planetens ressurser, vårt manglende miljøhensyn, vår urettferdige skjevfordeling, faktafornektelse og vårt torturslaveri av husdyr.

   Vi har nemlig kunnskap og ressurser til å verne naturen og forme bedre samfunn. Likevel er det mange som av religiøse eller ideologiske grunner velger å ikke gjøre det de innerst inne vet er best for oss alle og for fremtiden.

   Og jo, det er skummelt med overvåkingssamfunnet også. God oversikt gir opplagt noen fordeler, men moderne teknologi og antidemokratiske diktaturer kan slavebinde friheten og begrense livsutfoldelsen langt mer effektivt enn det dogmer, eldsteråd og inkvisisjon kan.

   Den aller verste overkontrolløren og dyneløfteren er likevel ørkenfolkenes storm- og krigsgud. Ifølge de abrahamittiske religionene vil nemlig ingen og intet kunne unnslippe Jahves/Allahs blikk og knusende dom. For i Jahves skaperverk er det ikke bare dødsstraff og evig tortur for å gjøre feil, men også for å tenke feil.

   Vel, heldigvis er guder og gudinner bare menneskeskapte fantasier. Men også virkelighetsfjerne forestillinger, enten de er religiøse eller ikke, kan drepe. På samme vis som gode idealer selvsagt er nyttige verktøy som kan hjelpe oss.

   Så la oss velge de gode ideene. Og skrote de ødeleggende.

   😇😇😇

   3
   3
  • Aril:
   Man kan ikke alltid sitte og vente. Å tro at neste generasjon skal løse problemene skjer ikke all den tid den såkalte eliten bruker all sin tid på propaganda og hjernevasking. Du kjenner til dette.
   Gidder man lese litt historie og ikke bare synse vil man finne at disse som du kaller for ørkenfolkene som tilber storm- og krigsgud er disse menneskene som har dratt vitenskapen fremover.
   De som brant ned eksempelvis biblioteket i Alexandria av av den “troløse sort”. Dog var det ekstremt mye vitenskap somforsvant, kunnskap fremforsket av disse du mener har snublet i en ørkensten og blitt liggende.
   Historie er kjedelige saker når det stikker fingeren i siden på det en ser på som etablert.
   Men vrir man nakken litt så ser man at de ateistiske/troløse begår en tilsvarende ille, men annerledes forbrytelse mot medmennesker i dag enn det ørkenfolket ditt har gjort.
   Evnen til refleksjon i en debatt er i dag en sjelden vare.
   Nyt sola og få litt d-vitamin. Det trenger vi alle 🙂👍🏻

   5
   3
 2. Hei Aril,

  må “arrestere deg” på den økumeniske villfarelse at kristendommen og islam har samme gud. Det er ikke tilfellet. Vil anbefale alle som tenker at det er slik, til å lese Emanuel Sarwar sine innlegg om islam på document. Han eksponerer mye rart som man ikke visste at er/skjer i islam.

  Den artikkelen som tar opp nettopp dette med kristendom vs islam er her:
  https://www.document.no/2024/04/05/det-er-blasfemi-nar-kristne-sier-at-de-har-den-samme-gud-som-muslimene/

  3
  2
  • Lesehesten (og andre endetidshester)!

   Jo, du har et poeng! Jeg forstår selvsagt at det er ulike teologiske syn. Og at noen benekter at de abrahamittiske religionene har utgangspunkt i det samme strategiske valget av en regional kanaaneisk krigs- og stormgud som sjefsgud.

   Uenigheter om religiøse detaljer har eksistert siden lenge før oppfinnelsen av Jahve.

   En talende vits er denne:

   En skipbrudden jøde havner på en øde øy. Snart bygger han en synagoge. Så bygger han én til. En vakker dag blir den forliste oppdaget av et skip som seiler forbi. Gleden er stor. Da kapteinen stiger i land på øya, spør han den takknemlige eneboeren: « Så fantastisk at du har klart deg alene denne tiden! Men hvorfor bygget du to synagoger – og ikke bare én?» Den fromme mannen svarer: «Min gudstro er en livsnødvendighet for meg og besøk i synagogen har alltid vært svært viktig – men den synagogen der borte setter jeg ikke mine ben i!!»

   😘😘😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *