Kirke ansatte registrert sex-forbryter som pastor, -som nå har voldtatt på nytt

New Gospel Outreach Church i Scottsville Kentucky møter kritikk etter å ha ansatt registrert sex-forbryter som åndelig hyrde

roy-yoakemRoy Yoakem på 46 har gjennom de siste seks årene omtalt New Gospel Outreach Church i Scottsville Kentucky for sitt hjem. Nå, sitter pastoren fengslet i Scottsville-Kentucky jail anklaget for voldtekt og sodomi mot en 14 år gammel gutt. Selv om dette i og for seg er urovekkende nok, er det ennå mer rystende at kirken som ansatte han som pastor viste om at Roy Yoakem (bildet) var en registrerert sex-forbryter. “Allerede før han ble pastor for menigheten, for mellom 2 og 3 år siden hadde Yoakem informert kirken om at han var registrerert som sex-forbryter, men at anklagene mot ham var falske,” sier Stephen Bratcher som er vikarpastor i New Gospel Outreach, til WSMV.

Den fengslede pastoren skal denne gangen ha voldtatt en 14 år gammel gutt og politiet Billy Owen Minix mugshotmistenker at dette ikke er det eneste offer. I følge lokale medier tok guttens mor kontakt med politiet etter at hun fant pornografiske meldinger og bilder av pastor Yoakem på sønnens telefon. “Dette er rovdyr som ikke bør gå løs på gatene,” sier politidetektiv Chad Keen ved politiet. Detektiven la til at han er glad pastor Roy Yoakem nå er bak lås og slå. Yoakem ble allerede i 2003 registreret som seksualforbryter i Warren County. “Han sa at han hadde funnet fred med Gud, og alle har en fortid,” sa Stephen Bratcher som er midlertidig pastor i den skandalebefengte kirken som i 2011 også fikk skandaleoppslag i media da deres mangeårige pastor Billy Owen Minix (bildet) ble siktet for underslag av 300 000 dollar eller nærmere to millioner norske kroner.