Kinavirusets opphav -skal ha holdt flaggermus i labratorium som siden slapp ut og spredte Coronaviruset

6 tanker om “Kinavirusets opphav -skal ha holdt flaggermus i labratorium som siden slapp ut og spredte Coronaviruset

 1. FARMACIA

  Stormennene, kjøpmennene og deres TROLLDOMSKUNST omtales i Åpenbaringsboken om de menneskelige entitetene som på vegne av demonene forfører menneskene.

  “Trollmennene” er en dårlig oversettelse fra gresk der vi finner rotordet FARMACIA – medisin. En riktigere oversettelse vil således være MEDISINMENNENE. Da stemmer det bedre med det vi ser i dag der en såkalt “vaksine” søkes implantert i hele menneskeheten. Kanskje som første stadium av “dyrets merke”.

  Covid-19-“vaksinen” er ingen tradisjonell vaksine der et isolert virus gjøres halvdødt for deretter å sprøytes inn i mennesket eller dyret. Kroppens immunforsvar går da til fullt angrep på dette viruset og fordi det er gjort halvdødt vinner kroppen en kjapp seier. Men samtidig gjøres kroppen klar mot neste gang det kommer et høyst levende virus av samme kategori, og setter oss i stand til å bekjempe inntrengeren raskt og effektivt.

  Covid-19-“vaksinen” er noe helt annet. Den baserer seg på å blant annet nyttiggjøre seg RNA/DNA fra aborterte fostre og annet menneskelig genmateriale fra yngre personer som av ulike årsaker får en tidlig død. Poenget er at vår egen kropp da tilføres livskraftige unge gener som gir oss større mulighet til å holde inntrengeren i sjakk.

  Derfor ser vi jo paradokset at Covid-19-vaksinen IKKE gjør oss smittefrie, men kun gir den “vaksinerte” større motstandskraft i forhold til en svekket eldre kropp. Hvorfor skulle ellers “vaksinerte” sitte i karantene ved innreise til landet! Jo, fordi de ikke har slått ut viruset helt, og følgelig kan smitte alle andre med det selv om symptomene på sykdommen ikke tilkjennegir seg utad.

  “Stormennene” og “kjøpmennene” er selvsagt de som administrerer “farmacia” – vaksiner og legemidler. De gjør seg styrtrike på disse stuntene. Bill Gates, Rotschild, Rockefeller, Soros, Bilderberger-gutta, Schwab og Davosgjengen kan gni seg i hendene. De blir styrtrike. De initierer full undertrykkelse av befolkningene og kan merke seg de som opponnerer. Vinn, vinn. vinn!

  Dette bærer i full fart mot enden på denne tingenes ordning. Å støtte de minst ødeleggende partiene ved valg er også å gå i mot Jehovah Guds eget ord i Bibelen om at “alt skal gå fra ondt til værre inntil det blir så ille som det aldri før har vært og aldri mere skal bli”. Stemmer vi på denne verden blir vi venn med den, og fiender av Gud Jehovah og Hans sønn Jesus Kristus. For da tror vi ikke på det de sier og vil søke å løse problemene på egen hånd. Sanne kristne stemmer IKKE, men står rolig og ser på Jehovahs og Kristi frelse. Lykke til med ditt valg!

  9
  1
  • Ja du har vært en duft fra død til død i mange år nå. På tide å bli fyllt med Ånden. Men vent. Du fornekter jo Den Hellige Ånd.

  • Birgir
   Selv JV har mer Åndens lys over tiden vi lever i enn du.
   Det sier ikke så lite.
   Gud bestemmer selv hvem Han gir Sin Hellige Ånds lys til, og vi kan alle skue at det er mer liflig duft fra JVen enn det er fra deg fortiden.
   Du skyter kritikk og fordømmelse i alle retninger og biter deg selv i halen noe ettertrykkelig.
   Måtte du få et møte med Jesus og finne tilbake igjen til den første kjærlighet.

  • Rune
   Selv Jan Kåre Christensen har mer lys over tiden enn Birgir Hermansen. Christensen står for noe, og holder fast på det han står for. Birgir lirer av seg løsrevne bibelvers uten å se på det samlede bibelske vitnesbyrd. Etter å ha sett Birgirs frafall fra troen er jeg sikker på at det er mer sannsynlig at vi ser både Christensen og JVen i himmelen enn Birgir Hermansen.

Det er stengt for kommentarer.