Kenneth Copeland: Ted Cruz er kalt og salvet av Gud til å bli USAs neste president

kenneth-copeland-falsk-profetDen kontroversielle velstands-profeten og trosforkynneren Kenneth Copeland som i fjor høst var blant koppelet av lykkereligiøse som deltok under en bønneseanse for Donald Trump har nå åpenbart ombestemt seg for hvem han ønsker å se som USAs neste president. Mens han i høst så ut til å gi sin støtte og velsignelse til Donald Trump, sier den styrtrike velstandsprofeten at “Gud erklærer at han har kalt og salvet Ted Cruz til å bli USAs neste president. Dermed har Kenneth Copeland åpenbart skiftet mening om hvem han ser for seg som arvtaker etter Obama

Kenneth Copelands kontroversielle ord om Ted Cruz fremtid som den neste amerikanske presidenten, falt da Ted Cruz far, talte i den omstridte teleevangelistens kirke i Texas tidligere i år. Copeland som er en av USAs mest prominente velstandsforkynnere har tidligere vakt oppmerksomhet fordi han sammen med nå avdøde Tony Palmer, søkte å gjenforene karismatiske kristne med moderkirken i Rom. Ordene om Ted Cruz kommende presidentskap -falt mens han introduserte Ted Cruz far for sin forsamling. Den omstridte forkynneren som selv har proklamert at han kan ødelegge Ebola viruset ved å tale i tunger, ønsket Ted Cruz far velkommen med disse ord_ “Jeg tror av hele mitt hjerte at hans sønn er kalt og salvet til å bli den neste presidenten for de forente stater. I følge Ted Cruz far, skal hans sønn ha tilbrakt seks måneder i bønn ved å søke Herren, før han tok beslutningen.

Så gjenstår det å se hvem USA velger -til sin neste president. Ted Cruz som har fått støtte av blant annet Dr Michael Brown ligger langt bak Trump både i delegater og på meningsmålinger og han er i likhet med Donald Trump lite populære i det republikanske  etablissementet og han levnes små sjanser dersom Hillary Clinton blir demokratenes representant. Skal vi tro Kenneth Copeland erklæring er valget med andre ord allerede avgjort. Har Gud den allmektige “kalt og salvet” Ted Cruz til president, må jo løpet være kjørt for de andre kandidatene, eller står vi kanskje overfor nok en falsk profeti eller “utsagn sagt i tro” av den amerikanske velstandsforkynneren som blant annet tilhører den religiøse gren som bygger mye på “name it and claim it” ideologien.

5 tanker om “Kenneth Copeland: Ted Cruz er kalt og salvet av Gud til å bli USAs neste president

 1. HA-HA-HA og HE-HE. 😉
  Ærlig talt; Sent ifjor legger Paula White og Falwell & Co’s kristne karismatiske leir sine hender på Trump og ber for han at han er Herrens utvalgte’
  Nå kommer den “andre leiern” og sier det samme om en annen kandidat !
  Så hvem lyver her og sier de liksom “hører fra Gud”? Kanskje begge?
  (Som Per Arne Dahl idag sier i dag at han hører dårlig pga vann i øret – og trekker det inn i å høre fra Gud, . Noe jeg trodde var en HJERTESAK og ikke fysisk hørselskade)…
  Atter en gang er det “mennesker som spår mens Gud rå’r”.. Ikke alt er gull selv om det glimrer! Heller ikke er alt som påstås iå være i eller fra Herrens Navn – virkelig fra Vår Herre!! Så VÅK OG BE!! Matt 25 sier at vi alle har sovnet!
  Min personlige oppfatning om Trump er at hele helvete reiser seg imot han fordi han vil beskytte grensene, bevare arbeidsplasser og beskytte landet mot muslimsk terror og invasjon. Det vil si at han går imot GLOBALISTENE og deres ideologier. Bibelen sier at Gud satte grenser mellom landene nettopp for å kunne “finne Han”. (Ap.gj.17;26). Da er de vel den ondes vilje å rive grensene ned.. Videre har tyven kommet for å stjele,myrde og ødelegge (Joh.10;10).
  Det inkluderer arbeid og økonomi vil jeg tro.. Og global oppvarming er en hoax som det heter i USA .. Bibelen sier det skal bli sånn i de siste av de siste dager.. Der er vi nå og svært få preker sannheten og advarer idag!
  For øvrig så har denne verden alltid hatt klimaendringer!!

 2. PS;
  faren til Ted Cruz er sikkert en av Copelands STORE DONORER!!!
  Derfor var det vel best å skifte mening for hos Copeland er nok penger
  1.prioritet!! I tillegg sitter han til bords med paven ifjor og drikker vin.!!
  (Ligger på nettet med bilder)!!
  Som en Herrens tjener han mener å være snakker ham herved med TO TUNGER. En sånn tunge har også slangen i paradiset..
  Eller er det noen som tror at Herren er kommet i strid med seg selv her?
  Det er nemlig ikke mulig – for da kunne Hans rike ikke bli stående. (Matt.12;25).
  Det beste var om han innrømmer at han har egne meninger i saken og ikke bruke Herrens navn på det.

 3. For å være ærlig så tror jeg ikke Gud har behag i noen av kandidatene.
  Fra et kristent ståsted ville en blanding av det beste fra Sanders og Cruz vært å foretrekke.
  Sanders(som står for en politikk som minner om Høyres), og Cruz verdikonservative
  Ankepunktene for Cruz er selvsagt; dødsstraff, tilhenger av den ultraliberale våpenlovgivningen(som har ført til 150.000 drap de siste 15 år), og en skjev og elendig fordelingspolitikk, med mer til de rike og mindre til de fattigste.
  Helseforsikring koster en gjennomsnitts familie 150.000 kr pr år, og på nettopp helse er definitivt en langt bedre politikk.

  Men så har vi dette med fosterdrap. Repubublikanerne har flertall i begge kamrene, og dersom de i tillegg nå klarer å sabotere Obamas utnevnelse av en liberal høyesterettsdommer, vil det med en ny republikansk president, ikke være noe i veien for å stramme inn dette uvesenet kraftig.

 4. Copeland som er en av vår tids største og rikeste falske profeter eier ikke noe som helst innsikt i hvem eller hva som er salvet av Gud. Da han selv tjener djevelen.

Det er stengt for kommentarer.