Katolsk fader Alexis Bugnolo advarer om at mange titalls millioner vil dø av vaksinen i løpet av de neste årene

FATHER ALEXIS BUGNOLO SAYS 2 BILLION DEAD IN THE NEXT YEAR. ARE YOU READY? Har du fått i deg en eller to eller flere doser av vaksinen vil du sannsynligvis være død i løpet av et år eller to, sier den katolske presten fader Alexis Bugnolo i en video som er svært oppsiktsvekkende. Millioner på millioner av mennesker som har tatt vaksinen vil dø og din genmanipulerte kropp er nå bare et redskap for de onde makthavere som styrer oss inn i apokalypsen.

Det som skjer nå er å ta ondskapen til et nivå menneskeheten aldri har sett før, sier faderen i sitt oppsiktsvekkende budskap. Har du tatt dødsvaksinen er du i realiteten ferdig,  en levende død. “Jeg vil sterkt advare deg mot å berøre eller bo i samme hus med noen som er vaksinert,” sier faderen som mener at ting er mye verre enn han trodde. Se den oppsiktsvekkende videoen her som inneholder påstander som at hele den skandinaviske befolkningen vil bli utslettet. Tro ikke at Gud vil beskytte deg, du må leve 100 prosent adskilt fra de som har tatt dødsvaksinen. Er du dødsvaksinert, ikke kyss barna dine -da de vil bli smittet og dø. “Dette er hva globalistene har gjort for deg og hva du har gjort med deg selv,” sier den katolske faderen som tar påstandene om vaksinen til et helt nytt og utrolig nivå.

4 tanker om “Katolsk fader Alexis Bugnolo advarer om at mange titalls millioner vil dø av vaksinen i løpet av de neste årene

 1. Dette er det samme som mange leger/vitenskapsfolk sier. Det er helt forferdelig det som skjer, og den bagatelliseringen over dette, går det rett og slett ikke an forholde seg til. Når man ser hvordan land etter land nå gjør det mer og mer vanskelig for uvaksinerte å opprettholde sine menneskelige Gudgitte rettigheter som frie mennesker, så må man nå skjønne at dette er innføringen av dyrets merke hvor ingen kan kjøpe/selge uten å ha det. Jeg fatter ikke at kristne som har lest bibelen, ikke ser paralleller til dyrets merke i denne sprøyten. De som leder menigheter burde vært de første til å være tidlig ute og advare menigheten om hvilken tid man befinner seg i.

 2. “2 milliarder mennesker døde av vaksinen i løpet av to år”
  Dvs en fjerdedel av jordens befolkning!

  Dette er ufin skremselspropaganda fra Søkelys. Her har Kjell (selv om jeg mistenker at dette er fra Tore) funnet en omstridt katolsk munk som har mange rare og skremmende meninger, og publiserer hans uttalelser uimotsagt på Søkelys for å spre frykt og uro. Koste hva det koste vil.

  -“..Millioner på millioner av mennesker som har tatt vaksinen vil dø”
  -“..ta ondskapen til et nivå menneskeheten aldri har sett før..”
  -“..dødsvaksinen..”
  -“..Tro ikke at Gud vil beskytte deg..”

  og uttalelsene er ikke engang problematisert eller motsagt av Kjell eller Tore!

  Ta et skritt tilbake og tenk:
  Dersom vi ser bort fra en evt åndelig dimensjon av en vaksine: Tror du virkelig at titusener av leger og forskere rundt i hele verden har som felles mål å ta livet av 2 milliarder mennesker i løpet av et år og to? Det er hvert fjerde menneske?
  Og at dersom de skulle ha det, at de da ville klare å holde det målet hemmelig? At ingen av dem fikk moralske kvaler og plapret?

  Å spre slik fryktpropaganda viser til fulle hvilke hensikter Søkelys har.
  Når folk er i tvil om å avstå fra vaksine skal de skremmes med alle midler. Bibelske eller ubibelske. Vil de ikke høre på våre advarsler så tar vi fra dem nattesøvnen. Det får koste hva det koste vil.
  Jeg synes det er tragisk at noen vil sine medmennesker så vondt.

  Les heller Filipperne 4, 4-9. “Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk. “

  • Qanon, får se om du fortsatt kommentere her inne på Søkelys om 1-2 år

   Det står i bibelen at folk skal bli sjeldnere en fint Gull fra Ofir

   Rytteren på den gule hest er resultatet av de 3 foregående rytterne…

   Men Qanon som den satans tjener du er , så nekter du å se dette .

  • Igjen så klarer du ikke å fokusere på sak, men må ty til personangrep.
   At du stiller deg bak slik fryktspredning som Søkelys her driver med er trist.

Det er stengt for kommentarer.