IDF bekrefter våpenhvile -etter 450 raketter over to dager har tingene stilnet av

Etter to døgn med rakettangrep og israelske gjengjeldelser er det nå inngått en våpenhvile mellom Israel og islamsk hellig krig. I følge det israelske forsvaret har operasjon black belt hvert en suksess. Dermed er denne runden over og tingene kan vende tilbake til normalen på begge sider av frontene.

5 tanker om “IDF bekrefter våpenhvile -etter 450 raketter over to dager har tingene stilnet av

  1. Noe positivt i dette ser jeg : Om terroristene i Gaza nå ” bruker opp ” rakettene som de har til rådighet : Så er faren for at Israel kan få en fremtidig 3-frontskrig redusert til en 2-frontskrig. Men : Det er nok fare for at terroristene får nye forsyninger fra Iran.

    • Fra Iran..? Det er Norge som finansierer “palestinernes” rakettinnkjøp. Det har Stortinget i sin selvbestaltede godhet bestemt.

    • Rakettene kommer nok fra Iran – men noen av disse er hjemmelaget der i Gaza. Finansieringen kommer både fra Norge og mange andre land – men vårt land har lederen i giverlandsgruppen.

  2. Leser i dag at den norske legen Gilbert nå er inne i Gaza. Da Gahr Støre var utenriksminister , fikk herr Gilbert 2,5 mill. kroner fra den norske stat – mens han var inne i Gaza. Senere har Hans Majestet Kongen gitt Gilbert den høyeste utmerkelsen som kan gis en norsk statsborger : ” Kommandør av ST. Olavs Orden “. Dette var bare noen fakta.

Det er stengt for kommentarer.