Kampen mot Jesus tiltar i styrke i India: Hindu-ekstremister brenner bibler og angriper kristne

Ekstreme hinduer har samlet sammen bibler som de her brenner opp. Foto: You Tube

Den kristne kirke i India er under stadig nye angrep fra ekstreme hinduister som gjør alt for å ødelegge for lokale kristne. I en motbydelig video postet på en You Tube kanal kontrollert av hindu-troende kan vi se hvordan gruppen av ekstremister har samlet sammen et større antall bibler som de så setter fyr på. Over store deler av India opplever kristne nå økende forfølgelse. Etter at Narenda Modi og hans hindunasjonalistiske parti Bharatiya Janata (BJP) vant valget i India med rent flertall og nå styrer landet, opplever kristne virksomheter som jobber i India stadig nye utfordringer og må holde en lav profil.

Guds menighet har alltid vært under press fra fiendtlige omstendigheter. Opp gjennom hele kirkehistorien har kristne måttet kjempe med utfordringer og forfølgelse for Jesu navns skyld. I våre dager er det primært muslimer og ekstreme hinduer som står bak den voldelige forfølgelsen av kristne, og Søkelys har flere ganger kunne rapportere om forfølgelse i India. I en video lagt ut på en hindu-You tube kanal ser vi en gruppe hinduer brenne bibler i en video de har gitt tittelen: “The thieves who bore the Bible”

Hendelsen vi er i videoen skal være filmet i det sørlige India og den viser hvordan en mobb av hindu-ekstremister satte fyr på bibler de hadde stjålet etter først å ha overfalt en gruppe kristne som transporterte bibler i en bil.