Masseanklager om voldtekt og overgrep mot Sør-Afrikansk biskop og velstandsforkynner

Biskop TJ Pitso  i “Jehovah Shammah International Ministries” skal under påskudd av å meddele dem profetier ha invitert kvinnene inn i kirken hvor han utsatte dem for seksuelle overgrep og voldtekt. (Foto Facebook)

Pastor og biskop  TJ Pitso  i  “Jehovah Shammah International Ministries” i Klerksdorp i Sør Afrika blir nå utsatt for stadig flere anklager om voldtekt og overgrep. Hittil skal 16 kvinner ha stått frem og fremsatt påstander om at biskop TJ Pitso skal ha begått seksuelle overgrep eller voldtatt dem. I følge “The Sunday Times” hadde 10 kvinner allerede i forrige uke fortalt dem at biskop Pitso hadde begått seksuelle overgrep mot dem. I tillegg skal flere ha kommet frem etter at saken fikk omtale i media.  Adele Myburgh som er talskvinne ved politiet forteller nå at seks kvinner har anmeldt biskop TJ Pitso for voldtekt, mens en annen kvinne har anmeldt den religiøse figuren for seksuelle overgrep

Biskop TJ Pitso  i “Jehovah Shammah International Ministries” er nå i trøbbel etter at et voksende antall kvinner har anklaget og anmeldt ham for voldtekt. I følge kvinnene skal biskopen ha lurt kvinnene inn i kirken med løfter om å profetere over dem, men i stedet ble de avkrevd sex av den religiøse figuren som ikke ikke ville ta nei som et svar. Kvinnene som er i alderen 20 til 36 år brøt stillheten etter at biskop Pitso’s personlige assistent stod frem med anklager i en lokal radiostasjon. Kirken selv avviser alle anklagene mot deres leser, og hevder at den personlige assistenten hadde forsøkt å presse penger av biskopen som hadde fratat henne retten til å håndtere kirkens finanser. Rett før helgen hevdet kirken videre at kvinnen var blitt besatt av djevelen, og derfor har heller ikke kirken foretatt seg noe overfor biskopen. Den religiøse figuren som ynder å fremstille seg som “profeten som bryr seg” skal i følge seg selv ha mektige profetiske evner, men en tidligere medarbeider kan fortelle at han hjalp til med å rigge profetiene gjennom å samle informasjon om dem, samt å plante dyreskinn og insekter på dem.

Stod frem etter at biskopens profeti førte til dødsfall

“Helbredelse, suksess, velstand og frelse” skal i følge Pitso’s Facebook side være kjennetegnet på hans virksomhet. Andre hevder nå at det er voldtekt og sex som ser ut til å kjennetegne biskop TJ Pitso’s virke. (Foto fra Facebook)

I følge Sunday Times skal en av biskopens assistenter ha besluttet å stå frem og fortelle alt som en følge av at hennes bestemor hadde fått hjerteinfarkt og dødd etter at hun hadde blitt stemplet som “heks” i en av biskop Pitso’s riggede profetier. En annen kvinne har hevdet at pastoren for “Jehovah Shammah International Ministries” skal ha krevd at hun skulle ta abort etter at hun ble gravid da han voldtok henne. Den troende kvinnen som ikke er en religiøs bedrager sier hun nektet å gå med på fosterdrap for å dekke over biskop TJ Pitso’s ugjerning. “Jeg forlot kirken å ble gjort til latter siden alle viste at jeg ikke hadde noen kjæreste da,” sier kvinnen som valgte å bære frem gutten fremfor å slå ihjel sitt eget barn.I følge polititalskvinne Colonel Adele Myburgh er det åpnet etterforskning mot biskopen på basis av fire av anmeldelsen, men etter at flere kvinner nå har stått frem vurderer politiet å utvide etterforskningen mot den religiøse lederen. TJ Pitso måtte i forrige uke møte på politistasjonen til avhør, men er så langt ikke arrestert. I følge TJ Pitso’s Facebook side er det viktigste slagordet for hans virksomhet dette: “Helbredelse, velstand, suksess og frelse”

 

 

 

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *