Kampen for det bibelske ekteskapet: Amerikanske kristne slår ring rundt kristen blomsterhandler

Hun var i ferd med å miste sin blomsterhandel, men så stod Guds folk opp og hittil er det samlet inn over 168 000 dollar

blomsterhandlerMer enn 168 000 dollar har hittil blitt samlet inn til en kristen blomsterhandler som ble saksøkt fordi hun ikke ville bidra med blomsterdekorasjon til et såkalt likekjønnet ekteskap. En dommer besluttet i forrige måned at den 70 år gamle Barronelle Stutzman måtte betale en bot på 1000 dollar samt saksomkostninger og gebyrer for å ha motsatt å bidra til en seremoni som er i strid med Guds ord og hennes egen samvittighet. Etter at den kristne kvinnen ble dømt ble det satt opp en nettside hvor folk kunne donere penger til den kristne kvinnen som eier og driver Arlene’s Flowers i staten Washington. Pr i dag har 4568 personer bidradd med 168, 653 dollar og de aller fleste pengene er kommet inn den siste 2-3 uker, melder Charisma magazine.

Den 70 år gamle kristne kvinnen har allerede avslått et forslag om forlik som innebar at hun måtte ha betalt boten og forpliktet seg til å bidra i fremtidige homofile ekteskaps-blomsterhandler2seremonier. Dette var et forslag som kunne ha reddet hennes hjem og forretning, men den kristne kvinnen sa at dette handlet om frihet og ikke penger. I et brev til den lokale statsadvokaten skrev kvinner: “Jeg liker absolutt ikke ideen om å miste min forretning, mitt hjem eller alt det andre søksmålet truer med å ta fra min familie, men min frihet til å ære Gud i alt jeg gjør er langt viktigere. “Vår grunnlov garanterer samvittighetsfrihet i alle spørsmål som angår vår religiøse synspunkter og jeg kan ikke selge denne dyrebare frihet,” skrev kvinnen i sitt brev. Også i Indiana ble en lignende nettside satt opp for å samle inn penger til en pizza-restaurant som ble tvunget til å stenge midlertidig etter at eieren der uttalte på lokalt tv at de ikke ville kunne levere tjenester til homofile bryllup.

Drapstrusler

Etter at det ble kjent at pizza-restauranten var under press fra militante homoaktivister og pizza-støttefamilien som drev det ble tvunget til å gå i skjul ble det satt opp en tilsvarende nettside og i løpet av bare 12 dager ble det samlet inn mer enn 840 000 dollar for å redde Memories Pizza. Den familieeide virksomheten ble tvunget til å stenge etter at de fikk trusler om brannstiftelse og drap fra ekstreme homokrefter. Også en lesbisk bedriftseier skal ha bidradd med en gave til  Memories Pizza ut fra ideen om at alle må ha rett til å drive deres virksomhet i overensstemmelse med deres tro og samvittighet. Også i Norge er det betydelig motstand mot homofile ekteskap blant bibeltro kristne selv om mange frykter at den norske kirke i løpet av kort tid vil komme til å åpne opp for homofile vielser eller skape en liturgisk ordning som i realiteten er et ja til likekjønnede ekteskap.

Én tanke om “Kampen for det bibelske ekteskapet: Amerikanske kristne slår ring rundt kristen blomsterhandler

  1. Amerikanske kristne reiser seg i protest mot frafallet og syndefordervet som har vunnet frem på grunn av Obama. Amerika har fått sin “antikrist”, en mann uten moralsk ballast, og en mann som jobber med begge hender for å få det onde til å synes godt og det gode til å se ondt ut. Under Obamas tid som president har samfunnet gått fra ille til verre. Godt at kristne i USA nå viser tenner og stiller opp for alle de som er under press for å bevare det bibelske ekteskapssyn.

Det er stengt for kommentarer.