Justin Peters tror ikke på Benny Hinns omvendelse fra velstands-evangeliet -“var ikke en virkelig omvendelse,” sier Justin Peters

Justin Peters sier at Benny Hinns “omvendelse” angående velstands-evangeliet er falsk. “Dette er ingen omvendelse,” slo Justin Peters fast etter å ha lyttet til Benny Hinns påstander

Broder Justin Peters som besøkte Norge for å advare mot trosbevegelsens destruktive konsekvenser, har fått med seg at den kontroversielle teleevaangelisten Benny Hinn tilsynelatende skal ha omvendt seg og angret på at han gjennom førti år har beriket seg selv med løfter om penger og velstand knyttet opp mot helbredelse. Allerede kort tid etter at Benny Hinn skal ha fordømt velstands-evangeliet, skal forkynneren ha falt tilbake til gamle synder og tigger penger akkurat som tidligere. “Det vi så fra Benny Hinn var ingen omvendelse,” sier apologeten og eksperten på trosforkynnelsen Justin Peter i en halvannentime lang video hvor han avslører Benny Hinns falskhet.

Ta deg tid til å høre gjennom de bevis og argument Justin Peters legger frem

6 tanker om “Justin Peters tror ikke på Benny Hinns omvendelse fra velstands-evangeliet -“var ikke en virkelig omvendelse,” sier Justin Peters

 1. 07/09/2019, kl. 16:28 sa
  RJ
  :
  Jesus svarte: «Vil du være helhjertet, gå da bort og selg det du eier, og gi alt til de fattige. Da skal du få en skatt i himmelen. Kom så og følg meg!» 22 Men da den unge mannen hørte det, gikk han bedrøvet bort, for han var svært rik.

  Men Sakkeus stod fram og sa til Herren: «Herre, halvdelen av alt jeg eier, vil jeg gi til de fattige, og har jeg presset penger av noen, skal han få firedobbelt igjen.»

  Benny Hinn blir først troverdig når han følger de to eksemplene over her.

  Mvh RJ

  2
  5
 2. Av Salomo. Hvis Herren ikke bygger huset, arbeider bygningsmennene forgjeves. Hvis Herren ikke vokter byen, våker vaktmannen forgjeves.

  Hvem er byggings Herren i våre hus ? Hvem er vokteren i våre Hus. ?

  Disse er ord som man må Grunde på, Dette er ord med visdom, Dette er ord med kraft, Dette er ord med, sannhet Dette er ord med Nåde, dette er ord med kjærlighet, og dette er ord med håp. I dette budskapet finnes et fundament, og en byggings stein som er bygget på Ånd og, Sannhet, og ikke kjød. For vårt byggings verk, består av Ånd, Sannhet, og ikke i kjød. Hvordan bygger vi vårt hus i dag. ? Er det bygd på sannhet, eller på løgn? Vi selv må ransake vårt hus om vi har tillatt andre bygg herrer og forandre på vårt hus, hvis i så tilfelle så vil vårt hus være bygd på løgn, og blitt bygd opp forgjeves.Hvis vi ikke har Gud som vokter ved vår inngang til huset, så vil vi bygge vårt hus forgjeves. Alle har hørt om hvordan man skal bygge sitt hus, men mange bygger sitt hus på sand, og få bygger sitt hus på fjell. Forskjellen er stor. Har man ikke et godt fundament som Huset står på, så vil det til slutt rase, derfor er man avhengig av Å ha Gud som sin bygge herre i sitt hus, fra første stein til siste stein,og når man har bygd sitt hus, Så må Gud være vår vokter ved husets innganger. For uten vokteren, så vil huset være tilgjengelig for mange andre bygge Herrer som ikke vil oss noe godt. De vil rane fra oss alt det Åndelige Gud har bygd opp i vårt hus, og rive i stykker Husets skille vegger, vegger og tak, og til slutt vil fundamentet huset står på ryke, og da er huset ødlagt, og det føre til en åndelig død.For slipper man andre byggherrer inn i sitt hus, så vil de bygge på sine egne kjødelige visdommer inn i vårt hus. Det å så inn dårlige og usanne ord inn i huset vil ikke gagne vårt hus.Derfor må vi bygge I Herren hver dag, og la Herren vokte vårt hus hver dag, bare da er vi trygge i vårt hus. Da vil vi bygge vårt hus på sannhet, og ikke på løgn, Og vår vokter som er Gud, vil være den som holder ondskapens piler ute. Vi må aldri la andre en Gud få vokte vårt hus, for lar vi mennesker vokte vårt hus, så kan vi bli bedratt lurt ,og fraranet sannheten. Derfor er vokteren av vårt hus. En veldig viktig del av vårt liv i Kristus. For det står skrevet om noen andre forkynner et annet evangelium enn Kristi lære skal være forbannet. Den mat som Herren tilbyr er levende van fra en kilde som aldri blir tom. Mens den andre kilden renner det stinkende kloakk som forurenser vårt hus, til det ugjenkjennelige,da er det umulig for to bygge herrer og bo i samme hus. Viktig å tenke på hva man slipper inn i sitt hus av visdom og ord. Ville bare dele noen ord som lå på mitt hjerte.

  2
  5
 3. Historien om den rike mannen og Jesus har blitt forkynt så feil altfor mange ganger. Den handler først og fremst om en mann som ikke er frelst. (Hva skal jeg gjøre for å bli frelst?) Han gikk bedrøvet bort og jeg aner ikke om han noen gang ble frelst.

  Om B.Hinn er frelst eller ikke, vet jeg ikke, (håper det), men han har i hvert fall innsett noe som er galt. Jeg ber om at han vil la Gud lede seg i dette og at Gud får bruke ham på en ny måte. Tenk hvis han kunne bli et fantastisk eksempel for andre velstandsforkynnere 🙂

  Personlig sliter jeg med å både se klipp av ham og også tro på dette han kommer med nå , men tenker at det siste Jesus sa i denne historien er viktig: “For mennesker er det umulig, men ikke for Gud.” Det gjelder oss alle.

  Håper å lese godt nytt om Hinn snart.

  1
  6
 4. Det er vel og bra at JP retter søkelys mot dette. Imidlertid skal.man være forsiktig, og ikkw tro at alt Peters står for er bra. Han er en kalvinist, noe som gjør at han har et frelsessyn som ikke er riktig

  • Hei Daniel. I denne artikkelen https://www.sokelys.com/?p=9602 stiller jeg enkelte kritiske spørsmål til deler av det Justin Peters står for, blant annet til Cessationismen som lærer at de åndelige nådegavene er opphørt.
   Det er en lære jeg er kritisk til, samtidig tar ikke det bort de advarsler han retter mot lykkeforkynnelsen.

Det er stengt for kommentarer.