Judas fikk 30 sølvpenger for å forråde Jesus -Pence fikk Judas mynt etter å ha forrådt Trump

En symbolsk pengegave til Mike Pence fra den dype staten etter at han hadde solgt ut Donald Trump og forrådt presidenten. I følge videoer fikk Pence den merkelige mynten i hånden etter å ha tatt en såkalt frimurer-håndhilsning. Det var etter at Pence hadde anerkjent jukse-valget  og  med en håndhilsning han fikk overgitt den mystiske mynten. Var det en gave fra den dype staten, et bevis på at Pence er kjøpt og betalt, eller kan man trekke paralleller til Judas Iskariot som fikk 30 sølvpenger for å forråde Jesus?

Mynten i Pence hånd etter en frimurer-håndhilsen etter å ha begått forræderi mot presidenten og sviktet 75 millioner Trump velgere vekker oppsikt og diskuteres på åpne sosiale medier. Selv om Pence selv håper å bli president i 2024, er han politisk død og vil gå over i historien som en Judas. Tross alt medvirket han til å få fjernet Donald Trump som tok til orde for at alle amerikanere skulle få 2000 dollar i Covid-19 støtte -i stedet for de knappe 600 de ble gitt i et kompromiss mellom demokratene og republikanerne. Velgerne vil aldri glemme dette sviket og Mike Pence er sjanseløs i 2024. Pence forsøker nå tilsynelatende å distansere seg fra Biden leiren med å unnvike å svare på om han vil delta under innsettelsen av Biden, men amerikanske velgere og Trump tilhengere vil aldri glemme, -og derfor er Pence sjanseløs i 2024.

Image

 

3 tanker om “Judas fikk 30 sølvpenger for å forråde Jesus -Pence fikk Judas mynt etter å ha forrådt Trump

 1. Talende. Alt skal avsløres, Herren skal ryste det politiske og religiøse lederskap.
  I Kongressen ba de til avgudene og manifesterer at nasjonen er under dom.
  Herren er meget vred over det som har skjedd og Hans dom er å avsløre og vise ondskapen før Han uttømmer sine rettferdige straffedommer over nasjonen.
  For dette er Herrens vilje og plan, og Satan vet det og er rasende.

 2. Nå var jo 2000 dollar kravet fra Demokratene fra starten som Trumps forhandlingsmann fikk forhandlet ned til 600 dollar…

 3. Er du helt idiot, Kjell???
  Skulle han forråde et helt folk, for å tilfredsstille en meget, meget psyk manns vrangforestillinger??
  Det du sier, i all din forvirring, er at Pence skulle tatt del i et statskupp!

Det er stengt for kommentarer.