Kristen-radio: Christensen i møte mandag med arbeidsgiver etter å ha fått sparken for å ha spilt kristen-radio

Blogger, bussjåfør og bibellærer Jan Kåre Christensen som har mottatt oppsigelse fordi han har spilt kristenradio på bussen som han fører, vil mandag møte til forhandlinger med arbeidsgiver Unibuss. Christensen har som kjent fått oppsigelse fordi han spiller kristne program og musikk når han kjører buss og Unibuss skal ha mottatt flere anonyme klager, som har ført til at han fikk sparken. Under forhandlingsmøtet vil Christensen ha bistand av sin advokat, Josefine Wærstad mens Unibuss stiller med personalsjefen og deres innleide advokat.

Bakgrunnen for saken er kjent for våre lesere, og Christensens sak har fått oppmerksomhet i flere medier. I en kort kommentar 3 dager før mandagens møte sier Christensen dette: “Går for arbeidsrettssak, de er kriminelle slik de oppfører seg.” Christensen som omtaler advokaten til Unibuss som en “innleid broiler” begrunner på egen blogg hvorfor han velger å føre kampen til arbeidsretten. Les Christensens argumentasjon her.

4 tanker om “Kristen-radio: Christensen i møte mandag med arbeidsgiver etter å ha fått sparken for å ha spilt kristen-radio

    • Lykke til. Får håpa at det skjer eit lite under då. Ein veit jo aldri.

  1. Får håpa du finn deg ein ny jobb. Du treng vel litt pengar du og for å overleva.

Det er stengt for kommentarer.