Joshua Henry på 14 fikk Pfizers dødssprøyte og døde 90 minutter etter å ha blitt vaksinert mot Coronavirus

Joshua Henry rakk bare å bli 14 år gammel. Joshua døde i løpet av 90 minutter etter å ha fått sitt andre skudd med Pfizer vaksinen mandag 4 oktober. Joshua som hadde fått sin første dose med giftsprøyten tidligere fikk sin andre dose med vaksine på skolen den fjerde oktober. I likhet med en rekke andre land legges det sterkt press på at barn skal vaksineres. Han ville så gjerne være fullbeskyttet. Han kom hjem til familien rett etterpå og fortalte foreldrene at han følte seg dårlig. Kort tid deretter kollapset ham og døde på vei til sykehuset. Undersøkelser utført på sykehuset etter dødsfallet viste at 14 åringen som kom fra et kristent hjem, døde av en blodpropp i hovedpulsåren i hjernen. Blodpropp er som kjent et av de mest vanlige bivirkningene av medikamentene Comirnaty, Spikevax og Vaxzevria som gir som vaksine i mange land.

Joshua dro alene den fjerde oktober for å ta vaksinen. Hans far, Justin Henry fortalte at han tok vaksinen en gang mellom klokken 13 og 14 og han var under observasjon i tjue minutter etterpå for å sjekke at ikke det var noen sidevirkninger. Han ruslet så avsted og når han kom hjem kort tid etterpå, klaget han på at han hadde vondt i hendene, fingrene og leppene. Kort tid etter kollapset ham og ble kjørt til Kimaka sykehus hvor han ble erklært død ved ankomst. Han døde bare 90 minutter etter at han hadde forlatt vaksinasjonsstedet. Kroppen til 14 åringen var oppvokst Georgetown på Guyana ble obdusert av patalog Dr Nehaul Singh som fastslo dødsårsaken. Han fikk sin andre dose med Pfizer-BioNTech coronavirus (COVID-19) vaksine på skolen sin i Moruca region 1. Han bodde sammen med sine foreldre i Kamwatta. I etterkant av det bråe og uventede dødsfallet har helseminister Frank Anthony forsøkt å berolige foreldre med at slike dødsfall er sjeldne. Imidlertid rapporteres det om dødsfall og alvorlige lidelser av vaksinen fra en rekke land verden over. Nok et ungt liv er gått tapt på grunn av dette vanvittige og uansvarlige medisinske forsøksprosjektet med en vaksine som er livsfarlig for mange. Når friske barn dør av giftsprøyten etter 90 minutter er det på tide å rope alarm. En vaksine som dreper unger i løpet av 90 minutter fortjener stemplet “GIFT”.

 

Facebook Comments

10 tanker om “Joshua Henry på 14 fikk Pfizers dødssprøyte og døde 90 minutter etter å ha blitt vaksinert mot Coronavirus

  • Ganske pussig i grunnen:
   Her får man tommel ned for å presentere to forskjellige syn.
   Ikke for å påstå noe, men for å vise til to forskjellige kilder som begge hevder å være seriøse.

   Det blir litt som å si “jeg er mot krig og fred og sånt”.

   1
   2
  • Legemiddelverket?Virkelig?
   Hvem lønner og hvor objektive og sanne er de som pusher vaksinen på folk. De er selvfølgelig opptatt av det samme som VG, ARK og TV2.
   At folk skal ta vaksinen og at ugunstige sidevirkninger ikke kommer frem.
   Og resten av det som kommer ut av din urene munn, vender jeg øret bort fra.

  • Jeg vil bare minne om at når legen din skal gi deg medisiner er det opplysningene fra legemiddelverket han støtter seg til.
   Ikke FHI, VG, Blaze Media, Søkelys eller andre.

   Merk at jeg ikke påstår at Legemiddelverket er uhildet eller at de alltid har fasiten, jeg presenterte “to forskjellige kilder som begge hevder å være seriøse”. Det er lov å gjøre seg opp sin egen mening. Det er til og med sunt.

 1. Trist med denne gutten.
  Et barn er gått bort, og alt Qanon er opptatt av er den vanlige kveruleringen.
  Ja ja, har man først tatt vaksinen må man også forvente at normal medfølelse i forbindelse med dødsfall til et barn også er forsvunnet.
  RIP lille gutt og bønner for dine foreldre.

  • Igjen så påpeker jeg en usannhet fra redaktøren.
   Igjen så “skyter vi på budbringeren”.

   Mener virkelig du, Fri Pinsevenn, at å spre usannheter er greit? Er du virkelig en så fri pinsevenn?

  • …selvfølgelig synes jeg synd på gutten og hans familie. Det er bare det at om jeg hadde omtalt dem hadde kommentarfeltet tatt fullstendig fyr. Da hadde fokuset vært på hvilken falsk person jeg er.
   Dette er, selv om vi bare har Søkelys ord for det, en tragisk historie. Selv om sannhetsgehalten og seriøsiteten på alt for mye her på Søkelys er relativt lav, så så jeg ikke noen grunn til å lage et oppstyr av en slik tragedie.
   Men jeg synes ikke det er greit å flette inn regelrette løgner i en slik historie. Det er å utnytte den stakkars guttens tragedie.

  • Qanon.
   Hadde du brydd deg, da hadde du vist det og da hadde det vært synlig.
   Men det er det ikke.
   Ikke for noen her.

  • ..men du synes fremdeles det er viktigere å påpeke at jeg ikke eksplisitt uttrykte omtanke, dvs om meg, enn å kommentere at jeg peker på en usamnhet?

  • PS!
   Jeg har sagt det mange ganger at jeg stort sett bare kommenterer der jeg mener det fremsettes løgn og usannheter.
   Jeg er ikke ute etter å rakke ned på eller kommentere alle artiklene på Søkelys

Det er stengt for kommentarer.