Josh Sigurdson i Wold Alternativ Media var blant dem som ble tatt ned -reagerer sterkt på anklagene fra YouTube

Sensur, utestengning og bannlysning er blitt YouTubes offisielle policy overfor røster som ikke snakker i overensstemmelse med maktelitens agenda. Sammen med flere andre YouTube profiler, deriblant den kristne profetiske røsten Mark Taylor, og flere andre -ble Sigurdson utestengt fra YouTube -i en politisk renselse av den sosiale plattformen. Sigurdson som har produsert saklig og seriøst innhold -men med en annen vinkling enn MSM -ble av YouTube beskyldt for hatefulle ytringer, mobbing og trakassering. Sigurdson reagerer sterkt på YouTube og har klaget på bannlysningen og akter ikke å gi opp kampen. Søkelys har fulgt Sigurdson publiseringen i en årrekke og påstandene fra YouTube er både absurde, falske og åpenbart oppkonstruerte.

Skremmende sensur er i ferd med å ta over de tradisjonelle sosiale plattformene som blir mer og mer preget av tyranni og meningskontroll. Situasjonen hvor avvikende røster ikke blir tålt gjør at tankene går 85 år tilbake, til et regime som utøvde total tankekontroll på sine egne borgere og sendte verden ut i et blodbad vi aldri har sett maken til. Tiden er kommet til å stå opp og kjempe for ytringsfriheten mot selskaper, myndigheter og personer som utøver informasjonskontroll. Derfor heier vi på Josh Sigurdson og WAM!

Man kan følge Josh Sigurdson på Bit Chute her

3 tanker om “Josh Sigurdson i Wold Alternativ Media var blant dem som ble tatt ned -reagerer sterkt på anklagene fra YouTube

 1. Opptakten til kommende og vanskelige tider. Og det kommer hjem til deg. Antikrist er på fremmarsj. Planene er klar. De konservative og kristne røster skal knebles først. Det var ikke planen til NWO at Trump skulle bli president. Han må nå bort. Covid 19 og new green deal er hovedverktøyet til å knuse den bestående økonomien og kjøre verden i lockdown med makt. Inn kommer NWO som en reddende engel. Det blir totalovervåkning og virus pass. Du får ikke bevege eller reise uten å ha tatt vaksine. Denne sensuren man nå ser, er slik kommunistene i Kina bedriver ovenfor befolkningen. Løgnene og hatet fra de liberale mot Trump er så store at jeg frykter han taper valget. Slagsiden er blitt enorm der MSM lar være å rapportere alt negative korrupsjon Biden har bedrevet, mens de spyr ut drittpakker om Trump 24/7. Dette påvirker de store massene. Her hjemme står kristne pastorer frem og støtter voldsanarkistene BLM. Kjetil Solvik Olsen i FrP står frem og støtter Biden og BLM. Man ser hvor ensrettet og hjernevasket flertallet her hjemme er inkl. de som skulle vært konservativ høyreside. Men det har vi ikke lenger.

  • Jeg er enig med deg i oppsummeringen.
   Dersom Trump skulle tape vil spiralen gå fort nedover med USA og verden. Det vi er vitne til er en voldsom propaganda-krig mot alt som er rett og godt, men dessverre er flertallet her hjemme så godt hjernevasket av venstresidens propaganda -at det almene hatet mot Trump er blitt stort i befolkningen.
   Dersom Trump taper er nådetiden for Amerika over. Nasjonen vil så spinne ytterligere inn i mørket.
   Dette vet kristne amerikanere -og derfor ber de til Gud nå.
   Det er godt mulig at Gud har en overraskelse eller to på lur.
   Han har alltid full kontroll og har en plan i alle ting.
   I følge Skriftens ord er Satan løgnens far, og akkurat nå spyr løgnenes far -gjennom MSM ut drittpakker om Trump blandet med meningsmålinger som minner om dem de serverte i 2016.
   Alt kan skje ennå.
   En ting er sikkert, hadde Trump stilt til valg i Norge -hadde han tapt stort, fordi her er hatet mot ham og de som støtter ham grenseløst.

 2. Ytiringsfrihet har aldri vært retten til å publisere artikler i noen annens avis. At jeg ikke står fritt til å publisere artikler på søkelys er ikke sensur, eller knebling av ytringsfriheten.

  Når det er sagt er det helt greit for meg at sosiale medier underlegges samme regler som andre medier. Sikkert fornuftig.

Det er stengt for kommentarer.