Amerikanske leger avviser munnbind, sosial avstand og oppfordrer til tidlig behandling av Covid-19 syke

Blås i munnbind og sosial avstand, gjenåpne samfunn og skole men sett i gang med tidlig behandling av Corona-smittede for det finnes medisin som hjelper Covid-19 sykdom dersom behandlingen starter tidlig, er oppfordringen fra en gruppe amerikanske leger som holdt en pressekonferanse på trappen foran høyesterett. I en live-sendt pressekonferanse på Online America News oppfordret legene amerikanerne til å ta tilbake livet og rettighetene og legge vekk munnbind, sosial avstand og frykt. Ikke overraskende ble videoen fra pressekonferansen slettet da den ikke passer med  det narrativ  som YouTube og andre sosiale plattformer hjernevasker befolkningen med.

5 tanker om “Amerikanske leger avviser munnbind, sosial avstand og oppfordrer til tidlig behandling av Covid-19 syke

  1. Endelig noen leger som tør ufordre Korona-galskapen.
    Gode leger dette. Langt mer seriøse enn de venstrevridde klovnene her hjemme.
    Her får lettere Korona syke beskjed om å holde seg i karantene hjemme med huepine, rennende nese og ubehag i brystet. I stedet for å få behandling raskt som disse legene anbefaler -får man i Norge først sykehushjelp når man er skikkelig syk.

    • Denne influensalignende sykdommen burde få brenne seg igjennom befolkningen slik at man blir ferdig ned den. Overlevelse et på over 99% og på linje med andre influensa virussykdommer. Når man skal kjøre lockdown hele tiden og slå ned smitte sporadisk, blir msn aldri ferdig med viruset. Det spres alltid influensa smitte I verden hele tiden, men man stengte ikke ned samfunnet av den grunn tidligere. Dette som nå skjer har vært planlagt i årevis og er et ledd i innføringen av en ny verdensorden som vil kontrollere mennesker på detaljnivå. Det handler egentlig ikke om smitte, men om makt og kontroll. Msn ser at media gar dom mål p skape frykt i befolkningen. Myndighetene kjører fryktverktøyet som er en god måte på å få folk lydig. Myndigheter og mainstream sensurerer disse legene og mange andre leger rundt om i verden som sier at denne såkalte covid pandemien ikke er det og at det er blitt et politisk verktøy for et høyere formål.

Det er stengt for kommentarer.