Jonathan Cahn takker for forbønn etter at han ble plutselig syk

Jonathan Cahn, profetigransker og forfatter av bøkene “The Harbinger” og  “The Mystery of the Shemitah” takker nå sine tilhørere og støttepartnere for all oppmuntring og forbønn etter at han samme dag som hans siste bok  “The Paradigm” ble brått syk, rammet av en mystisk sykdom og lagt inn på sykehus. I ettertid viste det seg at Cahn hadde en sprukket blindtarm og den kristne rabbien ble hasteoperert. Nå etter operasjonen ønsker den velkjente forfatteren og kristne rabbien og takke både menigheten, partnere og andre for all oppmuntring og forbønn i forbindelse med hans sykdom. Jonathan Cahn som av mange blir ansett som kontroversiell på grunn av hans religiøse slektskap til  “Hebrew Roots bevegelsen”.

Jonathan Cahn som blant annet har skrevet boken om mysteriet med Shemitah ble utsatt for kritikk da mange av tolkningene og forventningene til hva som skulle skje i september 2015 ikke ble innfridd. Nå er han tilbake med en ny bok og ønsker å takke alle for forbønn i forbindelse med at han brått ble dårlig

5 tanker om “Jonathan Cahn takker for forbønn etter at han ble plutselig syk

 1. Det er lenge siden at sprukket blindtarm var en mystisk sykdom………

  • Han ble sikker akutt syk og innlagt på sykehus med en diagnose som ingen skjønte hva var.
   Det er ikke noe å spøke med. Det kan bli veldig alvorlig når blindtarmen sprekker., spesielt hvis ingen skjønner hva som er galt.

  • Slik forstod jeg også teksten, det oppleves først som en mystisk sykdom og smerte de ikke viste hva var, før de fant det ut.

 2. Jonathan Cahn skrev en utrolig bok, the Harbinger. Har også lest Shemitah og jeg gleder meg til å lese Paradigm. Har hørt mye på Cahn og han har aldri sagt at noe VIL hende på spesielle datoer. Dette er han svært tydelig på.

 3. Jeg tror at Kahn er en gudsmann. Boken “profetien” eller “harbinger” er en meget interessant bok. Den minner meg litt om boken “22 juli profetien” med Jeremy Hoff. Den første boken er populær blant kristne i Norge (fordi hva som skjer i USA berører egentlig ikke oss), mens 22 juli profetien, skaper harme og sinne. Og Jeremy Hoff har så jeg skjønner pga det, mistet jobb. Lever nå på ett sted uten innlagt toalett.

  Det er synd at den norske kristenheten ikke tar vare på de få modige profetiske gavene som våger å tjene Gud. Det ser ut som om de er flinkere til det i USA. Hva skjer egentlig med landet vårt? Har rikdommen sløvet våre åndelige sanser, så vi ikke lengre vet rett og galt, sann tjeneste og falsk tjeneste? Lunkenhet hater Gud! Og det er mye av det, rundt omkring!

Det er stengt for kommentarer.