Jonathan Cahn: Stadig flere tegn på dom manifesterer seg i Amerika

jonathan-cahn3Jonathan Cahn, forfatteren bak blant annet “The Harbinger” og “The Mystery Of The Shemitah” ser stadig flere profetiske tegn på at dommen over Amerika kryper nærmere. “Vi har sett Amerika falle i fra Gud, akkurat som Israel i det gamle testamentets tid. Først skjult og deretter mer åpenbart og i hovmod. På 1960 tallet drev Amerika bønn og Bibelen ut av skolene, og så fjernet de Gud fra det offentlige rom. Å de såkorn som ble sådd da, bærer frukt i dag. …Vi ser i dag at staten forsøker å tvinge kristne til å feire noe Bibelen omtaler som en styggedom, og til å betale penger for å finansiere drap av barn, ufødte barn. Like mye som Amerika har sendt ut evangeliet og stått i mot ondskap og vært den mest velsignede nasjonen på jorden. -Men nå på alle områder har vi forlatt dette. -Ikke bare fra Guds vei har det gått bort, men nå kjemper det faktisk i mot Guds vei,” sier Cahn i sitt advarende budskap til USA

“Vi sendte ut evangeliet til verden, men nå er vi nummer en i å sende ut pornografi til verden. Vi stod i mot det onde, men nå promoterer vi ondskap. Det har nylig funnet sted en forandring, sier Cahn i den to timer lange videoen fra et møte som fant sted nylig. Få med deg dette alvorlige budskapet fra en av vår tids mest fremtredende profetiske røster. “Amerika har krysset grensen, og endetiden er kommet til oss,” sier Cahn i sitt alvorlige budskap. Samme dag som høyesteretts kjennelse omkring ekteskapet falt valgt USA Barack Hussein Obama og feire vanhelligelsen av den Guds innstiftet ektepakt med å også vanhellige regnbuen som var tegnet på den første pakt Gud inngikk med mennesket da Obama lyste opp Det Hvite Hus i homoregnbuens farger for ytterligere å spytte Kristus i ansiktet.

https://youtu.be/MnwP0VZUaAM

 

4 tanker om “Jonathan Cahn: Stadig flere tegn på dom manifesterer seg i Amerika

 1. Dagbladet i dag:
  Først ble California rammet av den verste tørken på 1200 år. Nå flykter hundrevis fra flammene.

  • Jeg tror så avgjort at dette med Shemitah har noe for seg. Kanskje det ikke er aksjemarkedet som vil bli rammet, men det som kalles “bond market” eller obligasjoner. Jeg så på CNBC et intervju med tidligere sjef for den amerikanske sentralbanken, Alan Greenspan som advarte om at boblen i det amerikanske obligasjonsmarkedet kunne sprekke. Uansett tror jeg perioden september 2015 til september 2016 kan bli uhyre interessant å følge sett i lys av profetordene som nå verserer.

 2. Fant dette på nettet:

  “For dere vet godt at Herrens dag kommer som en tyv om natten. Når de sier: «Fred og ingen fare», da kommer plutselig undergangen over dem, brått som riene over en kvinne som skal føde. Og de kan ikke slippe unna.” 1 Tess. 4:5:3.

  Og “For de har villedet mitt folk og sagt: Fred! Men det er ingen fred. Det er som når noen bygger en vegg og stryker kalk på den. Si til dem som kalker: Veggen faller! Regnet flommer, jeg lar haglstein falle og stormvind bryte løs. Så faller veggen. Vil de ikke da si til dere: «Hvor ble det av kalken som dere strøk på den?» Hesekiel 13:10-12.

  Tessalonikerbrevet retter til hva som skal skje før Herrens dag, dvs. at snakket om “fred” vil gå forut for den mest smertefulle tiden i menneskehetens historie, Åpenbaringsbokens antageligvis 7 år.

  I Hesekiel, så tror jeg at Hesekiel talet profetisk mot Oslo-avtalen, “Freds”prisen mellom Israel og PLO, hvor “fredsmuren” bare har en yttre kalk (som maling) for å skjule hvor råtten muren er bak kalken. Altså hele fredspakten, eller Oslo-avtalen, er en avtale med døden, og handler ikke om fred, men en måte å utslette staten Israel på, men yttre sett, så ser det pent og pyntelig ut. Les her hvordan Oslo-avtalen nesten var på vei til å skape borgerkrig i Israel.

  Osloavtalen, en avtale med Døden
  Så Osloavtalen ble undertegnet i et Shemitah år (1993), og Fredsprisen kom i kjølevannet etter at det året var omme (ett jødisk år, går gjerne fra Sept-til Sept neste år). Rett etter startet 2 Shemitaer som var destruktivt for vårt økonomiske system, oppfylt nøyaktig i forhold til 29 Elul, i 2001 og 2008 .

  Oppsummering
  Da gjenstår det en Shemita igjen, som avsluttes den 13 sept. 2015 (29 Elul) . Samtidig dukker det opp en siste blodmåne (den siste av 4), som vil da vises over Israel den 23 sept. 2015 (de 3 andre viste seg ikke over Israel) samtidig som den blir en Supermåne (dvs når månen kommer nærmest jorden, så blir den sett for oss som veldig nær og stor). Og det er mange illevarslende tegn for vår sivilisasjon.

  Vår siste 7 år?
  Da er spørsmålet: Hva skjer etter Shemitaen og Blodmånene? Er det nå de siste 7 årene i Daniels profeti (Daniel 9:24-27) vil oppfylles. I videon over så sier Jonathan Cahn at Daniels siste 7 år er inne i en Shemitaen syklus (på 7 år). Og det begynner 7 nye år fra høsten 2015.

  Om jeg har rett (Gud kan utsette ting, det har skjedd før), og om dette skjer nå, så vil det økonomiske systemet krashe nå i høst. Og det blir totalt kaos i våre frie nasjoner. Kanskje også i Norge. Og det vil påvirke oss alle, både i jobb og i økonomi. Og det kan igjen åpne opp for krig. Først og fremst USA er i skuddlinjen, men også Europa kan få smake på “den Røde fanens” svepe, fra Nord.

  Jeg er ganske sikker at krig vil oppstå rett etter (og oppfylle de 4 rytterne i Åp. 6, med varsel om krig, død og hungersnød).

  Muligens før denne storkrigen, blir en krig mellom Israel og Iran (hvor Israel nok angriper Irans kjenevåpen industri), og muligens vil landene rundt (eks. Libanon) angripe Israel med alle sine raketter, men også her, selv med store tap, så vil Israel vinne. Noe som vil irritere den sinte “Bjørnen” i Nord (for Israel).

  I denne perioden kan Gog og Magog krigen bli oppfylt rett foran våre øyne, en 2500 år gammel profeti i Hes. 38 og 39.

  Bortykkelsen
  Vil skje snart, og den kan allerede oppfylles til høsten ved Basunhøytidens klang. Men jeg tror (uten å være sikker) at Gud vil utsette det en liten stund til, for å høste inn flere sjeler.

 3. Torstein. Det er absolutt spennende med den røde kvige som var viktig i ofringseremonien i tempelet, men jeg tror det er usannsynlig at Gud tillater at ofringene gjenopptas. Jesus kom som det endelige offer og Gud har så langt ikke tillatt at tempelet reises. Vi vet at i endetiden vil Esekiels tempel bli bygget, men vil Gud tillate ofringer?

Det er stengt for kommentarer.