President Obama til foster-morderne i “Planned Parenthood: “Gud velsigne dere!”

obamas-god-bless-killersPlanned Parenthood betaler ingen skatt og under Obamas president tid har de hatt mer enn 500 millioner dollar i profitt, men de hevder å være en “non profitt” organisasjon. De myrder mer enn 800 barn hver eneste dag, og de har fra sine tidligste dager hatt som mål å nå kvinner med minoritetsbakgrunn. De hadde engang et prosjekt som het “Negro Ministers”  som var designet for å rekruttere fargede pastorer og prester og presse på for fødselskontroll og deretter abort i områder med en større minoritets-befolkning. Nå, i to oppsiktsvekkende videoer, har vi sett at ledere for Planned Parenthood engasjert i en grusom handel med organer til ufødte barn de har drept.

Min kollega ved Family Research Council, Tony Perkins diskuterte nylig dette grufulle under et radioshow hvor han intervjuet tidligere Pennsylvania senator og mulig president kandidat Rick Santorum. “Hjertet, lunger og levra” er de ettertraktede skattene disse åtseldyrene (i Planned Parenthood) er ute etter. Deborah Nucatola som er ledende direktør for Planned Parenthoods medisinske forskning. Nutcatola blir sett i denne videoen mens de diskuterer dødsmåter og hvordan de lemlester barna i mors liv. Mens hun nipper til et glass rødvin sier hun dette: “Vi har blitt veldig gode til å få hjerter, lunger og levra, fordi vi vet hvilke kroppsdeler vi skal knuse og de vi ikke skal knuse. Jeg knuser over (organet) og under (organet) for å se om vi kan få det ut intakt,” var blant det Nucatola sa mens hun la til at den mest vanskelige tingen (organet) å få ut intakt var skallen, -siden barnets hode i utgangspunktet er den største delen.

Skallen. Det er et interessant ord. Det er skallen minus underkjeven. For de av oss som ser dette ordet uavhengig av medisinske termer, bringer ordet opp bilder av frelsen. Det kan på minne oss om det stedet Bibelen kaller “hodeskallen”. Disse i dødens håndverkere kjenner sin business. De er nøye på å bruke de teknikker som gir dem intakte organer og kroppsdeler. “Merkelig, er det ikke? Når de forsøker å fremme sin pro abort agenda i den offentlige debatten refererer de til de ufødte barnet (fosteret) som en masse av vev eller som et resultat av konsepsjonen. Men merkelig nok er de spesifikke og tydelige på hvor pengene er, hodet, lungene, levra og hjertet. Hvor tragisk er det ikke at president Obama gir sin tilslutning og oppmuntring til dette. Nå han talte under Planned Parenthood’s årskonferanse i april 2013,  avsluttet  Obama sin tale med “Gud velsigne dere”. Tenk at Mr Obama påkalte Guds velsignelse over disse blinde businessmenn i død. Måtte han (Gud) i stedet vise nåde over dem, -og oss for å tillate at dette kan blomstre i vårt samfunn.

Utdrag av en artikkel skrevet av Ken Blackwell

 

 

3 tanker om “President Obama til foster-morderne i “Planned Parenthood: “Gud velsigne dere!”

 1. Dette er bare tragisk det som skjer med ufødte mennesker i USA. Norge bruker normalt å ligge noen år etter USA, men jeg frykter slike forferdelige tilstander vil komme også til vårt land. Jeg er mildest talt overrasket over at Obama lyser Herrens velsinelse over disse personene som dreper uskyldige og rettsløse mennesker. Jeg sitter og leser 1.kor. 11:29 “For den som eter og drikker, han eter og drikker seg selv til dom, dersom han ikke akter på Herrens legeme” . Jeg ser en viss paralell fordi disse menneskene innkludert Obama ikke akter på Herrens minste og mest uskyldige og samtidig verdifulle skapninger.

 2. Her er vi helt enige. Det vi ser i vår tid er rett og slett man nå velsigner dem som gjør urett. Enhver Guds mann hadde tatt avstand fra slik virksomhet, men herr Obama lyser velsignelse over disse som utfører drap og deretter tilbyr organene i bytte mot dollar som sier “in God we trust”.
  På et eller annet punkt vil den hellige Gud si nok.

  • Washington (CNN)President Barack Obama said Tuesday that he could win a third term in office if he ran again but that he is barred by the Constitution.

   “I actually think I’m a pretty good President. I think if I ran, I could win. But I can’t,” Obama ad-libbed during a speech in Ethiopia. “There’s a lot that I’d like to do to keep America moving. But the law is the law, and no person is above the law, not even the president.”

   En ny periode for Obama med full avkristning av USA som et resultat. Tvilsomt om Hillary er bedre og Trump er nærmest en klovn. Det sies at folket får den presidenten de fortjener.

Det er stengt for kommentarer.