Jonathan Cahn om Donald Trump og USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad

President Donald Trump. Foto: You Tube

President Trumps og USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad har vakt raseri i den muslimske verden og blant politisk korrekte europeiske ledere har den amerikanske beslutningen vakt både irritasjon og frustrasjon. President Donald Trump som nærmest mirakuløst vant fjorårets presidentvalg har nå regjert USA i nesten ett år, og hans viktigste beslutning så langt har vært anerkjennelsen av Jerusalem som Israels hovedstad. Det er mange, også blant kristne som både hater og forakter den amerikanske presidenten og peker på hans syndige fortid -og spesielt på noen utsagn Donald Trump framsatte mange år før han ble president.

Både Barack Obama, George Bush og Bill Clinton lovet under sine respektive valgkamper å flytte ambassaden og anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad, men alt var bare valgbløff. (Foto You Tube)

Nær sagt alt negativt er blitt brukt om president Trump som jeg rent personlig tror kom til makten  “for such a time as this” -for å se til at verdens mektigste nasjon og lys for folkeslagene -skulle anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad nøyaktig 50 år etter at Israel under seksdagers-krigen fikk kontroll på hele Jerusalem. 1967 var et såkalt “super-jubelår” og som kjent er hvert sjuende år i følge GT et jubelår, og siden Israel på mirakuløst vis vant seksdagers-krigen i 1967 har det vært 7 jubelår og året vi nå snart er ferdig med er et såkalt “superjubel år” som opptrer hver 50-ende år i følge GT. La oss meg si det så klart og tydelig som jeg bare kan: At valget i USA ble vunnet av en person uten politisk bakgrunn var ikke tilfeldig, for den Allmektige Gud vet, akkurat som du og jeg også vet, at politikere flest er fulle av løgn og kompromiss, og derfor måtte det en ikke-politiker til for å gjøre noe så vågalt -som å trosse muslimene og feige europeiske ledere -og gjøre det rette og anerkjenne Jerusalem som Israels legitime hovedstad. Selv om mange helt sikkert vil protestere, så holder jeg fast på at dette var noe den allmektige så, -når Han rystet hele verden og “innsatte” Donald Trump som USAs president. Noen vil her kanskje protestere og avvise at Gud hadde en finger med når Donald Trump ble valgt. Jeg vil da minne om dette fra Guds Ord: “Daniel tok til orde og sa: Lovet være Guds navn fra evighet og til evighet! For visdommen og styrken hører ham til,  og han omskifter tider og stunder, avsetter konger og innsetter konger; han gir de vise visdom og de forstandige forstand; han åpenbarer det dype og skjulte; han vet hvad som er i mørket, og hos ham bor lyset.”  (Daniel 2,20-22)

Mange kristne ledere og forkynnere har lovprist Donald Trump for sin modige beslutning, og videoen under taler rabbi Jonathan Cahn som er mest kjent for sin bestselgende bok “The Harbinger” om den profetiske hendelse vi alle har vært vitne til har skjedd.

 

 

61 tanker om “Jonathan Cahn om Donald Trump og USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad

 1. Selvsagt vekker det raseri bland globalkapitalister og globalsosialister at velfungerende nasjoner som Israel anerkjennes av verdens viktigste land. De førstnevnte har i mange tiår kjempet for å utradere kristenheten og dens “Gud, Konge og Fedreland”-filosofi – globalistenes fremste hinder for New World Order.

  Selv om Bibelen er motarbeidet av disse har de ikke klart helt å vinne, og satser derfor nå på å desavuere og helst få utryddet nasjonen Israel slik at de standhaftige Israel-troende endelig skal miste motet og gi opp. Bonusen er da å ramme tre verdensreligioner på en gang. For Islam-vennligheten har hele tiden bare vært et skalkeskjul for å bli kvitt den største fienden – kristenheten.

  Men takket være Kristi geniale avledningsmanøver ser ikke verden at det er det ÅNDELIGE Israel og det HIMMELSKE Jerusalem som er bygget opp i endetiden. Vi får gå relativt uforstyrret rundt og bygge opp Guds rike blant menn og kvinner som ikke trenger kjødelige våpen, “bommer eller porter” til Guds sanne Israel.

  Slik vil de være forledet helt frem til “Dagen på Guds den Allmektiges store dag” rett foran oss. I mellomtiden har vi “forlatt” det motbilledlige Egypt – denne verdens politikk, på samme måte som de forbilledlige israelittene til slutt sto foran Rødehavet – tilsynelatende forsvarsløse. Men som vi husker fra bibelhistorien – det kom farao til å angre på.

 2. Donald Trump visste at han måtte samle et betydelig antall kristne velgere, og for å få dette plukket han Pence som sitt “kristne alibi”.
  Et av kravene Pence stilte for å være VP, innfrir Trump med dette.
  Trump er nøyaktig like lite kristen og “Israel-venn”, som FRP er det.
  FRP tar avstand fra det Trump har gjort, og i dag kan vi lese at “kristne” Sylvi Listhaug vil at “”homofile” får gifte seg.
  Verden vil bedras?

  • En god analyse. Samtidig er det bedre for kristne at sekulære skinn-kristne leder enn rene ateister – frem til slutten.

   1
   1
  • Samtidig vet vi at Jesus sa at ”det skulle være slik i de siste dager som i Noahs dager”. Noah og de syv familiemedlemmene skjønte helt sikkert at det å bygge en massiv ark på tørre land innebar noe helt spesielt fra Guds side.

   Samtidig fikk ikke Noah vite den endelige dagen for vannflommen før syv dager før ”himmelens sluser åpnet seg”. Men da var det også tut og kjør.

   Vi ser også alle de 27 tegnene fra de synoptiske evangelienes endetidsforutsigelser hope seg opp samtidig. Å lese disse er nå som en blåkopi av nyhetsmediene. Demonene ”flyr nå lavt” og Jesus formante oss å ”tyde tidenes tegn”.

   Vi må huske på at verden skulle ”spise og drikke og ta og gi til ekte” når enden kom. Altså leve relativt vanlig. Og Anglo-amerika, den syvende og siste verdensmakten, skulle ”gå levende ned i dødsriket” – som det siste.

   Samtidig ”skal ikke denne generasjon forgå” – de som hadde liv da Djevelen – draken – ble kastet ut av himlene og ned til jorden ved utbruddet av første verdenskrig. Disse er nå 104 år gamle og selv om de fortsatt er noen titusener tilbake dør de jo i hopetall i en slik alder.

   Gud sier at “om det dryger så komme skal det”. For oss har det nok drøyet i tid, men det er fordi Kristus må fullføre sin oppgave med å “skille fårene fra gjetene” der han nå hersker usynlig “midt i blant sine fiender”.

   Hele verdenscenariet ligger vel til rette for Guds inngripen ved Kristus. Men det siste Han venter på er at ”englene ved de fire verdenshjørner skal slippe de fire ødeleggende vinder løs”. Det skjer ”når de siste av Guds jordiske tjenere med himmelsk håp er endelig beseglet”.

  • Vel Ansgar. Jeg tror intet har skjedd i dette superjubelåret som ikke er styrt av Gud selv. Når noe er Guds plan, så er Gud suveren til å utvelge selv den syndige Trump til å utføre sitt forsett.
   I bibelen ser vi hvordan Herren utvelger ugudelige herskere og endog avgudsdyrkere til å utføre sitt forsett og plan.
   Slik var det, og slik tror jeg det er med Donald Trump.
   Gud viste at herr Trump kom til å ta denne beslutningen, og dermed var valget avgjort, tross alle spådommer om at Hillary skulle vinne, tross alle meningsmålinger som ikke levnet Donald Trump den minste sjanse.
   Alle ekspertene var skråsikre: Donald Trump blir aldri president, var deres skråsikre utsagn. Mennesker spår, men heldigvis er det Gud som rår.

  • Til Ansgar Braut! Gud bruker mennesker ikke nødvendigvis fordi de lever som Bibelen forventer, men velger ut mennesker, gjerne ufrelste, for å fremme sitt rike. Det har skjedd så lenge det har vært mennesker på jord. Tenk på Nebukadnessar, en blodtørstig og ugudelige mann, som Gud sier er hans tjener. For: Å utføre dom!

   Vi kan alltid sette spørsmål med Trump, LIsthaug og andre som kaller seg kristne, men det viktigste er at Gud faktisk kan bruke dem, og han gjør det også! Hadde Trump vært like from som de fleste kristne i dette landet, for å ikke snakke om all feigheten som er her, så hadde det nok aldri blitt noen Ambassade flytting. De fleste kristne jeg vet, mangler mot, når de begynner å snakke om “kontroversielle” ting som jøder, Israel ol. Samme når det gjelder abort, homosexualitet/synd mot naturen etc.

   Jeg vet ikke om noen som er så modig i KRF, som hadde vært like tøff som Trump. Det nærmeste vi kommer da, blir bla. Sylvi Listhaug. Og da bruker Gud henne der hun er.

   Vi må også skjønne at Gud er aldri enig med noen, og Han bruker oss troende på tross all alle dumheten våres, ikke på grunn av våre Hellighet. Hadde Ånden kommet og overbevist oss om alle våre synder, så hadde vi fort falt på knærne og begynt å gråte, og angre. Men fordi Ånden er langt borte fra altfor mange kristne, så er det få som merker at Ånden kaller oss til å rense vår sjel fra sløvhet, synd, søvn, og fra verdens påvirkning.

   Vi er alle på vei, og i vårt rike Norge, så er det få kristne som anser at også de må vende om, fra ting som ikke behager Faderen. Det er det vi kaller helliggjørelse.

  • Kloke ord Tore. Gud bruker nok hvem Han vil uten at det er jeg som skal fortelle hvem Han bruker eller ikke. Er forresten ofte innom bloggen din og synes du legger ut mye interresant og tankevekkende.

 3. Til : Josef
  At vi er i endetiden – og nærmer oss GOG-krigen og trengselstiden – forstår nok mange som kaller seg kristne.
  Du sier at du sammen med 11 andre utvalgte skal styre hele jorderiket. Da har jeg et par spørsmål :
  – har du fått klar melding fra Vår Herre om dette ?
  – er det et spesifikt område på jorden du skal styre , for eksempel Europa ?
  – kjenner du navnet på de 11 andre utvalgte ?
  – når skal du starte i denne viktige stillingen ?
  – hvor lenge skal du styre ?

  • Min visshet er like sterk som vissheten om at jeg er en mann.

   Jeg kjenner ikke de 11 andre, men jeg VET de er der.

   Det er selvsagt Kristus som på vegne av Faderen skal styre over jorden fra himlene.

   De tolv skal bare ta i mot ”de nye bøkene” som kommer ned til menneskeheten via englene og Guds ånd. De tolv skal kun som Rikets representanter administrere Kristi budskaper videre til de som bor på ”den nye jord”. Akkurat som apostlene.

   Rikets geografiske område omfatter hele jorden.

   Stillingen besettes umiddelbart den enkelte av de tolv er beseglet og Guds store dag kan bryte løs.

   Etter dette skal vi administrere Kristi styre over jorden her nede i 40 år. Men når vi så er ferdige med å etablere Rikets jordiske interesser vil vi opprykkes til himlene der vi skal fortsette som ”konger og prester” ut hele tusenårsriket til gagn for menneskene. Både de som har overlevd Harmageddon og de som har fått en oppstandelse fra de døde. Tilbake ved administrasjonssenteret ved tidligere Jerusalem vil da de gamle trosheltene fra Israel overta som ledere av undervisningsarbeidet. Noah, Abraham, David, Moses profetene og hele mengden av de tidligere trofaste menneskene.

   Jeg hadde selv aldri drømt om at jeg skulle komme i betraktning til denne oppgaven, men jeg trøster meg med at ”Gud valgte ut det som intet var”. Heldigvis skal vi tjene og ikke herske.

   Og fremfor alt – også jeg må ”holde ut helt frem til enden” og bestå den siste prøven. Gud kan knipse meg vekk like greit som Han kalte meg om jeg faller i fra.

   1
   1
  • Det er nok flere andre som har meldt seg til aktuelle stilling Ture.
   Paulus skrev dette: 2 Tim 2,11-13: Det er et troverdig ord; for er vi død med ham, skal vi og leve med ham; 12 holder vi ut, skal vi og herske med ham; fornekter vi, skal han og fornekte oss; 13 er vi troløse, så er han trofast; for han kan ikke fornekte sig selv.

   Legg merke til Paulus snakker om “vi” i flertall. Han skriver dette til sin bror Timoteus, og en rimelig tolkning av dette “vi” her er at Paulus inkluderer seg selv og Timoteus. Paulus som var en Jesu Kristi apostel kvalifiserer så avgjort til en slik herskestilling, og vi må også legge til grunn at Timoteus her er inkludert som hersker sammen med Kristus.
   Jeg tror det mest bibelske å gjøre, er å overlate dette til Gud, og i stedet konsentrere oss om å leve i tett fellesskap med Jesus Kristus, og holde fast på den bibelske lære.

  • Paulus, Timoteus og de første kristne er allerede i himmelen og ikke lenger mennesker. Derfor kan ikke de utføre denne oppgaven vi står foran. Men etter de førti år som mennesker i 1000-årsriket vil vi 12 forenes i himmelen med alle de 144000, som selv i sin tid var på jorden.

  • Til orientering vil det være flere himmelsk salvede mennesker enn oss tolv tilstede ved ”den hellige gave” ved Jerusalem. Blant dem mange salvede kvinner. Men det er bare oss tolv som får gå inn i det nye jordiske tempelet for å motta ”de nye bøker” fra Gud gjennom englene og våre himmelsk oppstandne brødre som Paulus m.fl.

  • «Min visshet er like sterk som vissheten om at jeg er en mann.»

   Right! Visshet om at du skal styre verden!?
   Virkelig et overbevisende svar på Tures spørsmål om hvordan
   du har fått klar melding fra Herren om dette.

   1
   1
  • Fra Forskning.no
   «Religiøse åpenbaringer og psykotiske hallusinasjoner er noen ganger til forveksling like.

   – Forestillingene kan ligne. Det er vanskelig å skille ut det som bidrar til sykdommen, sier psykiater Hilde Hanevik. Hun er nettopp ferdig med doktorgraden, der hun har intervjuet 29 pasienter med psykose.

   Mennesker med en psykose kan se syner eller høre stemmer. Hallusinasjonene oppleves så virkelige at de ikke klarer å skille mellom fantasi og virkelighet.

   Det er ikke uvanlig at opplevelsene har et åndelig innhold. De kan ta form av alt fra besøk av døde til kontakt med høyere makter. Eller pasienten kan tro at han selv er Jesus og allmektig.

   «Jeg hørte Guds stemme si at jeg skulle sende en melding til bestevenninna mi.»

   Det forteller den psykiatriske pasienten Berit til Hanevik.

   1
   1
  • Josef.
   Skal du og 11 andre styre jorden under tusenårsriket.?
   Hvordan ble du utvalgt til denne tjenesten?.
   Fikk du en åpenbaring og en stemme som fortalte deg dette.?.
   Dette har jeg lyst å høre mere om.

  • Kjære deg med det vakre navnet Maria. Følg du bare med her på Søkelys om jeg tillates å skrive her. Da vil nye store hemmeligheter i Guds ord avsløres.

 4. Jeg takker for svar , og har et nytt spørsmål til deg :

  Du kjenner nok til profeten Daniel – som Jesus helt spesielt viser til når det gjelder å forstå endetiden.
  Helt til sist hos denne profeten står følgende :
  – Men gå du til din ende ! Du skal hvile og stå opp til din lodd ved dagenes ende.

  Dette kan tolkes slik at profeten Daniel skal stå opp ; og ha en jobb å gjøre under endetiden. Hvordan harmonerer dette med de 12 som skal styre jorderiket – der du er en av dem ?

  • Det er nettopp slike troshelter som Daniel som får en tidlig oppstandelse i tusenårsriket rett etter Harmageddon. Han og de andre må læres opp i troen på Kristus slik at de kan overta etter oss etter de førti år inn i Riket.

   Daniel gjenoppstår når endetidens og folkeslagenes tider og dager er bragt til sin ende og Guds rike har tatt den endelige makten over jorden – som nå i himmelen.

   1
   1
  • Da er det vel kanskje du, Josef som skal lære opp kong David??
   Hva oppnår du med disse tåpelige uttalelsene dine om at du sammen med 11 andre skal styre jorden? Du må jo forstå at du gjør deg til latter.

   2
   1
 5. Josef, du er sammen med 11 andre utvalgt av Gud til å styre jorden?!
  Venter du virkelig å bli tatt seriøst? Dessverre er det kristne som lider av vrangforestillinger – grandiose forestillinger om seg selv. Har møtt noen av
  disse som har «hørt fra Gud». Fellestrekk er at de danner seg et bilde av seg
  selv som spesielt utvalgt og opphøyet. Trist at de får makt over enkelte sjeler.
  Det er heller ikke mye kristent sinnelag hos dem. Det hører vi også på deg
  som stadig dømmer personer til »Harmageddon». Slipp denne tåpelige løgnen. Gud er den som bestemmer.

  1
  1
  • Sitat dr. Takk til gud: ” Dessverre er det kristne som lider av vrangforestillinger”

   Ja gode psykiater, du får stille deg i køen etter Festus:

   ”..Festus med høy røst: Du er vanvittig, Paulus! Din megen lærdom driver deg til vanvidd. 25 Men han sier: Jeg er ikke vanvittig, mektigste Festus! Men jeg taler sanne og sindige ord. (Apostelgjerningene 26:24,25)

  • Din sammenligning er håpløs.
   Men svar på dette. Hva er det som får deg til å opphøye deg slik? Ønske om posisjon? makt? Du vet like godt som meg at ingen tar dette seriøst. Ingen ting ved at du hevder; at du er en av 11 utvalgte, er «sanne og sindige ord».

   1
   1
  • Akkurat det samme som du sier sa kristendommens anklagere på de første kristnes tid. Har du et speil i nærheten?

   ”..Festus med høy røst: Du er vanvittig, Paulus! Din megen lærdom driver deg til vanvidd. 25 Men han sier: Jeg er ikke vanvittig, mektigste Festus! Men jeg taler sanne og sindige ord. (Apostelgjerningene 26:24,25)

   1
   1
  • Sitat Dr. Takk til gud: “Din sammenligning er håpløs.”

   Hvorfor det? Var ikke Paulus i utgangspunktet et vanlig menneske som deg og meg?

   Og er ikke “alt som før er skrevet nedskrevet til oss for hvem de siste tider er kommet”?

   Misliker du at en nordmann velges ut av Gud? Er du rasist? Burde det heller vært en pengepredikant fra USA?

   1
   1
  • Dette har lite med den første kristne tid å gjøre. Ta tak i problemet, Josef. Det er hjelp å få for relgiøs forvirring. Har du hørt om Jerusalem syndromet?

   1
   1
  • Jeg skjønner at du IKKE tror på Bibelen:

   ALT som før er skrevet er skrevet til OSS til hvem de siste tider er kommet”.

   1
   1
  • Jo, da, Josef. Jeg tror på bibelen. Men jeg tror ikke på deg!
   Det er stor forskjell på det, som du sikkert forstår.

   1
   1
 6. “Først og fremst må dere vite at det i de siste dager skal komme folk som farer med spott .” (2.Peter 3:3,4)

  Min dypeste takk til de som hånlig spotter andres tro og selvsikkert deler ut diagnoser over mennesker de aldri har møtt. De oppfyller nemlig profetiene slik at intet av Guds ord vender tomt tilbake til Ham.

  Det samme gjorde de med min elskede bror Kristus:

  “Denne mannen er demonbesatt”, sa de om Guds egen sønn Jesus Kristus.

  ” De holdes oppe inntil dommens dag da de ugudelige skal gå fortapt”, avslutter Peter.

  • Makan til radbrekking av bibelen! Dette har ingenting med å spotte andres tro, men å tale imot en soleklar vrangforestilling. Du mener vel ikke vi skal tro på at du skal styre jorda sammen med 11 andre «utvalgte?»

   1
   1
  • Du behøver ikke vente lenge på fasiten. Men “Den dagen vil jeg ikke høre bønner, sier Jehova hærskarenes Gud”. Lykke til!

   1
   1
  • Stakkars mann! Du er jo rene « godagmann økseskaft». Slenger rundt deg med bibelsitater som ikke passer til situasjonen, og det bare fordi jeg ikke har tro på deg og din grandiositet som «spesiell utvalgt».
   Men her skal du få et av meg, og det passer til deg.
   Rom. «Gjør deg ikke større tanker enn du bør, men bruk din forstand og vær sindig!»

   1
   1
  • Sitat “Dr.” takk til gud: «Gjør deg ikke større tanker enn du bør, men bruk din forstand og vær sindig!»

   Det er jeg enig i. Noen nett-troll utgir seg til og med som psykiatrisk lærde.

 7. Du har rett i dette. Så spørs det bare hvem Messias er da. Tror jødene vil få seg en overraskelse.

 8. ” Leve i tett felleskap med Jesus Kristus ”
  Det er ikke min oppgave på denne jord verken å dømme eller fordømme noen. Dette gjelder også ” Josef “. Slikt er det helt andre som tar seg av – les Bibelen !
  Jeg vil heller fokusere på ordene fra Kjell Andersen som står øverst her. I første omgang kan dette virke som selvfølgeligheter man bare slenger ut – men i virkeligheten er dette en av de store bibelske hemmeligheter. De tar utgangspunkt i Jesu egne ord : – Vær i meg og la mine ord bli i eder – så be om hva I vil og I skal få det.
  Ja, er vi i ham og hans ord i oss – så kan vi få til hva som helst. I den siste tiden har jeg jobbet mye med disse viktige ord ; og jeg har langt igjen før jeg har nådd målet – om jeg noensinne gjør det.
  Jeg har lagd en foreløpig arbeidsteori som er slik :
  Når vi er konsentrert og ber til Jahve og Jesus , ” sender ” vi på en bestemt frekvens som blir oppfattet og mottatt som bønn til den Allmektige. Om vi hele tiden er på denne ” frekvens ” – så er vi i Ham. Men dette er uhyre vanskelig siden vi bor på jorden og må konsentrere oss om våre jordiske gjøremål – da går vi ut av denne ” Guds-frekvensen “.
  Når jeg får et jordisk problem , stort eller lite , stopper jeg opp og kopler inn frekvensen til Gud – da er saken vanligvis løst.
  Forstår du hva jeg mener her ??

  • ” Om vi hele tiden er på denne ” frekvens ” – så er vi i Ham. Men dette er uhyre vanskelig siden vi bor på jorden”.

   Ingen problem:

   “Han er ikke langt borte fra en eneste en av OSS…for VI er Hans slekt”. (Apg. 17:27)

   Det viktige er å finne rett frekvens. Himmelen er nemlig her. Men fordi vi ikke oppfatter annet enn fire dimensjoner ser vi ikke de øvrige åtte – i alt tolv. “Jorden er Guds fotskammel”, sier Bibelen. Og denne “skammelen” står i “stuen” Hans. Men vi er lik gullfisken i bollen. Vi ser ikke det som er rundt oss i de åndelige dimensjonene uten med troens øyne. Så vil ånden samvirke med vår ydmyke tro og “tro blir da full visshet”.

 9. SOLEN “SNUR”!
  I dag er det vintersolverv og døgnet blir lysere for hver nye dag. Slik er det også med Guds lys. “Lyset skal bli lysere og lysere inntil høylys dag”, forkynner Bibelen. Men der er for de sanne kristne. Verden “går fra vondt til verre”, sier Skriften.

  Nå er det bare å vente på vårjevndøgn. Da er lyset og mørket jevnbyrdige. Og ved første fullmåne etter vårjevndøgn skriver vi 14.nisan etter den jødiske kalender. Det er den kronologisk korrekte dagen for minnemarkeringen av Jesu død som ga oss livet tilbake etter at Moseloven hadde dømt oss allevtil døden.

  I år er det 31.mars etter solnedgang. Samtidig har kristenheten startet sin påskefeiring. Det er spennende tider. Stay tuned på frekensen godtfolk.

 10. Ja, Josef : Bibelen ( Jesus ) sier at vi skal studere på slike ting. Jeg hadde et innlegg i en av avisene på Strilelandet med overskrift : ” Kor ligg paradiset “. Her tok jeg for meg nettopp det du skriver om : 10 dager fra Kristi Himmelfartsdag til Pinse. Jeg brukte da den største kjente farten i universet : Lyshastigheten på 300.000 km/timen. Vi kjenner formelen : c = lambda x f .
  Jeg fant da avstanden til paradiset etter å ha tatt noen forutsetninger ( at Jesus sendte DHÅ straks han kom fram og at lysets hastighet er den absolutt største hastighet og at Jesus reiste med denne farten). Samtidig sendte jeg artikkelen til Astronomisk Institutt i Oslo – med spørsmål hva som lå i denne avstand fra jorden. Jeg hørte intet fra dem. Jeg fikk et motinnlegg fra en mann som hevdet at jeg tok feil : Hans teori baserte seg på Jesu ord til en av røverne på korset : I dag skal du være med meg i paradiset.
  Jeg ser det slik at det er TIDEN som er vår fiende her på jord. I evigheten fins det IKKE tid. De 12 påståtte himlene har jeg ingen kunnskap om.

  • Tiden oppstod ved at Jehova Gud benyttet litt av sin frie energi – lys/elektromagnetisk stråling – til å kreere en gigantisk eksposjon. Noen kaller det Big Bang.

   Vi vet at ved thermonukleær kjedereaksjon så oppstår det en viss mengde bunden energi – masse. Den frie energien – lyset i ulike synlige og usynlige bølgefrekvenser – for og farer fortsatt utover i rommet. Vi kan via Hubble-teleskopets rombane se restene av dette uendelig langt borte som langbølge infrarød rødforskyvning.

   I følge Einsteins ulike relativitetsteorier erfarer vi at i denne lyshastigheten – ca. 300 000 km/sek. – står tiden stille. Jevnfør “Gud er lys” og uten tidsavhengighet. Massen der imot – den bundne energien som oppstod i smellet – går vesentlig mye saktere enn den frie energien – lyset.

   Vi – massen i form av all substansiell materie – beveger oss kun i ca. 102000 km/timen rundt solen og ca 1500 km/timen rundt vår egen jordakse. Galaksen vår Melkeveien og galaksehopen vår reiser også mye saktere enn reminisensene av lysenergien fra det første smellet.

   Det er fordi vi reiser saktere enn lyshastigheten at begrepet tid oppstår. Tid = ulik hastighet. Altså – masse reiser saktere enn lys, og dette genererer en tidsforskjell.

   For øvrig kan ikke noen masse generere lyshastighet og således oppheve tidsfengselet. Når masse nærmer seg rundt 86 prosent av lyshastigheten går all masse i oppløsning. Også den for for masse som har oppnådd full entropi – optimal atomstrukturell likevektstilstand. Som bly som i sin tid var svært aktiv uran.

 11. Kjell, hvis du ikke kaster kjetteren og vranglæreren “josef” ut av søkelys vil jeg anbefale en boikott av dette debattforumet. Josef er intet annet enn en falsk profet.

  • Jeg anbefaler steining. Etter en slik “moderering” mister du ikke lenger ansikt der de bibelske argumentene manglet tidligere.

   3
   1
  • Jeg ser problemet, det blir mange ord og innlegg på siden av saken som skulle vært diskutert.
   Det å nekte en som ikke banner eller oppfører seg dårlig ytringsfriheten er ikke lett, men jeg ser behovet av en grundigere moderering, for jeg tror mange ikke engang forstår hva Josef skriver om eller orker å lese hans kommentarer.

 12. Messias er Kristus. Han vil etter Harmageddon skape fred på hele jorden og la alle bomber og våpen smi om til vingårdskniver og annen jordbruksredskap.

 13. Dette er en historisk dag for Norge – vi stemte Nei til at Jerusalem er hovedstaden i Israel. Dette har nok både Vår Herre og president Trump registrert. Resultatet kan bli katastrofalt for oss – vi kan risikere at USA ikke kommer oss til hjelp ved en russisk invasjon her. Putin vet også hva Norge stemte !

  • Det har du rett i Maria. Bibelen taler om de syv verdensrikene med Anglo-Amerika som det siste fremstilt som syv symbolske dyr.

   Sammen med resten av verdens nasjoner – de ti horn – dannet de “et bilde av Dyret” – altså ikke selve nasjonene – “dyret” – men “et bilde av Dyret – m.a.o. alle nasjonene sammen i forening – FN.

   Det kom først på banen i 1918 – “Nasjonenes Forbund (NF). Under 2.v.krig lå det nede, men globalistene gjenopprettet det som FN rett etter krigen. Dette ser du i Åpb. 17:8-14, der det bemerkelsesverdig nok står at FN var og ble borte før det kom igjen:

   ” 8 Dyret du så, det var og er ikke mer; men det skal komme opp fra avgrunnen og gå sin undergang i møte. Og de som bor på jorden, og som ikke har fått sitt navn skrevet i livets bok fra verdens grunnvoll ble lagt, de skal undre seg når de ser dyret, det som var og ikke er mer, men som skal komme igjen.
   11 Dyret som var og ikke er mer, det er selv den åttende, men er samtidig en av de sju og går sin undergang i møte. 12 De ti horn du så, er ti konger som ennå ikke har fått noe rike; men sammen med dyret skal de få kongemakt i én time. 13 De vil alle ett og det samme og overgir sin makt og myndighet til dyret. 14 De skal føre krig mot Lammet; men Lammet er herrenes herre og kongenes konge og skal derfor seire over dem, sammen med sine, de kalte og utvalgte og trofaste.»

   Kirkenes verdensråd kalte det løgnaktig for “det politiske uttrykk for guds rike på jorden”. Men Åpenbaringen forteller at FN om meget kort tid skal gå til det oppsiktsvekkende skritt å forby all offentlig religiøs praksis. Dette fordi visse deler av verdensreligionene er blitt en alvorlig trussel mot både verdensfreden og New World Order.

  • Helt enig. Norge følger blindt den politisk korrekte linje og vi har intet lært av hva som rammet oss den 22 juli 2011

 14. Jesus er Messias. Han er sann Gud og sant menneske. Han er også Guds evige Sønn!
  Peter fikk det åpenbart at Jesus er Messias, Den levende Guds Sønn! Var ikke kjøtt og blod som åpenbarte det for Peter! Han var salig.
  Og dem er også salige som har kommet i et levende og fotrolig samfunn med Herren. Som har fått evangeliets lys åpenbart for sitt hjerte.
  Vi har rett og slett ikke sans for det som hører Gud til ved noe av oss selv.
  Bibelen taler om Guds visdom, og Guds visdom handler ingenting om det vi forstår ved vårt hode, følelser eller fornuft.
  Et sjelelig menneske har ikke sans for det som hører Herren til, det er som en dårskap for ham.
  Alle og enhver bør prøve seg på dette. Hvilket forhold har vi til Ordet om korset? Dette er noe som rett og slett ikke smaker for kjøtt. Dette er noe som virkelig en bør vokte oss for at det vinner fram i oss. Måtte Guds Ord trenge inn i vårt åndelige mørke og gi oss lys. Det handler om det innvortes menneske. Vi lever ei av bare brød, men av hvert ord som går ut av Guds munn.

 15. Jesus har det levende vann. Det gis en uten betaling. Det er ikke noe en kan gjøre seg fortjent til eller noe vi kan ta oss selv til.
  Jesus sa: Mitt Ord er Ånd og er liv. Evangeliet er bare lys. Det er bare glede. Det er også Ånd og liv. Evangeliet er nok til frelse og helliggjørelse.
  Syndefallet er stort. Vi er virkelig fortapte i oss selv. Uten Jesus kan vi intet gjøre. Vi kommer rett og slett til kort når det gjelder alt i Guds rike.
  Vi trenger virkelig Guds nåde. Uten Jesus Kristus går vi fortapt, Men den som har Sønnen, har livet. Den som ikke har Guds Sønn har ikke livet.

 16. Den som ikke er født på ny og kommet til troen på Jesus Kristus er åndelige døde. Og det ender med den annen død til slutt som er ildsjøen.
  Det er om å gjøre å la seg frelse ved evangeliet. Jesus er oppstandelsen og livet. Den som tror på Ham har evig liv. Han er blitt levende med Kristus. Og den som er i troen på Jesus Kristus skal leve selvom han enn dør.
  Hvilket forhold har vi til frelseren og Hans Ord?
  Det er faktisk vår vatro som er problemet. Jesus har sonet all verdens synd. Hans blod renser oss fra all synd. Hans blod er utgytt til syndenes forlatelse. Er ved Hans offer vi blir helliget og kan stå rene for Gud og leve i samfunn med den tre ganger hellige Gud. Gud er Hellig!
  Men den som har tatt sin tilflukt til Herren og Hans Offer skal ikke bli dømt skyldige. Det er Jesu blod som frelser oss, ikke noe annet frelser oss en Jesu Kristi Offer. ikke vår egen tro frelser oss engang.
  Troen er også en Guds gjerning. Det er Guds gjerning at vi tror på Ham som Gud har sendt. Ingen kan komme til Jesus uten at Faderen drar ham.
  Troen kommer av hørelsen av Kristi Ord. Det er Ånden som gjør levende, skjødet gagner intet.
  De Ord Jesus talte er Ånd og er liv.
  Men denne verdens Gud har forblindet de vatros sinn slik at de ikke ser lyset i evangeliet.
  Vi må rett og slett miste vårt liv. Alt vårt eget må inn under Guds dom. Vi er rett og slett fortapte i oss selv. Vi må bli født på ny sier Ordet. Uten at en blir født på ny kan vi ikke se Guds rike eller komme inn i det.
  Hvor alvorlig det er å ikke la seg omvende ved evangeliet. Evangeliet er en Guds kraft til frelse.

 17. Jesus kom ikke for å kalle rettferdige, men syndere til omvendelse. Det er ikke de friske som trenger lege, men de syke.

  Vi ser skrekkelige eksempler for hvordan de egenrettferdige behandlet frelseren.
  Og sannheten er at ingen er rettferdige. Vi har alle syndet og fattes Guds ære.
  Loven fører ingen til fullkommenhet, den forteller heller det motsatte. Den som ser sant på seg selv ser dette.
  Loven er god, men er vi som er problemet.
  Vi blir rettferdiggjort ved troen på Jesus Kristus.
  De troende er frelst av bare nåde for Jesu skyld.

 18. Denne stemmegivningen er så alvorlig for Norge at jeg ikke greier å legge saken fra meg i kveld. Samtidig tenker jeg på at Norge også stemte FOR at Tempelplassen i Jerusalem tilhører muslimene.
  Slik jeg kjenner Vår Herre , er han uhyre nærværende , effektiv og snar. Jeg frykter at all velsignelse Norge som land har fått fra Ham ; nå er spolert av uvitende politikere. De kunne i alle fall latt være å stemme….
  Utenom USA og Israel samt Guatemala og Honduras ; var det bare noen ” holmer ” i Stillehavet som støttet USA i denne saken.
  Den Allmektige vil nok gjøre ting mot vårt kjære fedreland som vil forbause de fleste – ” den som forbanner Israel vil selv bli forbannet ” ; står det i Skriften.

  • Spør du meg Ture, så har vel Skandinavia i flere tiår vært å finne blant verdens mest umoralske og ugudelige befolkninger. Det gamle Norge begikk vel kulturelt selvmord ved hjelp av landsmorderen og oljen.

   Da forsvant kjapt det sosialdemokratiet som skapte vår nasjon til verdens beste land å bo i og vår del av verden hadde ikke lenger noen partier til å hindre grisk og grådig, total-destruerende kommersialisme. Ordet moral er nå et bannord.

   Men Bibelen forteller jo at slik skulle det gå. Paulus kunne her vært journalist i VG:

   “Du skal vite at i de siste dager skal det komme vanskelige tider. 2 For da vil menneskene være egoistiske, glade i penger, fare med skryt, være overmodige, snakke stygt om andre, være ulydige mot foreldre, utakknemlige, uten respekt for det hellige, 3 ukjærlige og uforsonlige, fare med sladder, mangle selvbeherskelse, være rå, likegyldige for det gode, 4 svikefulle, oppfarende, innbilske. De elsker lystene høyere enn Gud. 5 I det ytre har de gudsfrykt, men de fornekter dens kraft. Vend deg bort fra slike folk! 6 Til dem hører også de som sniker seg inn i hjemmene og får makten over kvinner som er nedlesset i synder”.

   Bare se på Giske, eller disse pengepredikantene. Perfect match.

   (2.Timoteus 3:1-6)

  • Jeg har skrevet min vurdering her Ture: https://www.sokelys.com/?p=22459
   Norge tross at det “israel-vennlige” Frp befinner seg i regjering stiller seg sammen med og fordømmer USA fordi USA velger å velsigne Israel.
   Vi har intet lært av 22 juli tragedien, og forblir en nasjon i et dypt åndelig mørke.

  • Søkelys: “vi forblir en nasjon i et dypt åndelig mørke.”

   Ja dette materialistiske landet er snart ved veis ende.

Det er stengt for kommentarer.