Jonathan Cahn: -Amerika har gjennom Biden og demokratene underlagt seg avguden Baals styre

Jonathan Cahn. Foto fra Youtube

Representantenes hus blir ansett som “demokratiets tempel” i USA. Et tempel til dyrkelse og fremmelse av Baal og hans verdier. Etter at demokratene har tatt tilbake makten i Amerika har USA gått inn under Baals styre og resultatet er at de verdier Jahve Gud, Bibelen og kristendommen representerer -blir kastet ut og erstattet av de verdier den gamle avguden Baal representerer. Rabbi Jonathan Cahn forteller i sitt siste budskap det profetiske bakteppe for det som har utspilt seg i USA etter at demokratene tok tilbake både kongressen, senatet og det hvite hus.

Rabbi Jonathan Cahn ofrer her sine perspektiv på hva som har skjedd og de profetiske aplikasjonene av at USA har forlatt Guds vei og gått inn under styret til avguden Baal.

4 tanker om “Jonathan Cahn: -Amerika har gjennom Biden og demokratene underlagt seg avguden Baals styre

 1. Joe Biden og Demokratene representerer synd og ugudelighet. Og seansene hvor de ba til Brahma og avsluttet sine avgudsbønner med “a-men and a-woman” viser hvor forvirret mennesker blir når de avviser Jehova og Bibelens budskap.
  Det er mye dybde i det Jonathan Cahn sier, men det er på en måte profeti på etterskudd. Det er alltid lettere å se i ettertid enn å spå på forhånd.
  Så vidt jeg vet var Cahn blant de som støttet Donald Trump.
  Så vidt jeg vet har Cahn aldri selv profetert at Trump skulle vinne to perioder, men han har opptrådt sammen med røster som spådde seier for Trump.
  Nå, 6 måneder senere ser vi at røster som Mark Taylor, Chris Yoon, Kim Clement med flere var falske profeter med falske profetiske ord.
  Vi må bare erkjenne virkeligheten.
  Henry Østhassel gikk på en smell. Alt han vant av penger ved valget i 2016, pluss litt til er tapt.
  Viser vel at folk ikke bør være skråsikre på ikkebibelske profetier.
  Valdresprofetiene må behandles med største forsiktighet.
  De kan være like falske som spådommene om Donald Trump

  • Enig. Og glemmer det aldri.
   Men glemmer heller ikke han som tar seg av de små barna, han er ikke med i bildet her. Han gjør så inntrykk, jeg får ikke glemt det…
   Jeg kjenner sånn takknemlighet. Treffer ham nok en gang.

   Er det kun Kjell som bruker dette bildet i hele Norge? Utenom de som jobber spesielt med dette da, pro-life o.a… Så bra at du stadig tar det opp Kjell. Takknemlig til deg.

   Disse små…. <3

Det er stengt for kommentarer.