Fra NRK: Vaksinemotstandere bruker jødestjerne som motstandssymbol mot Covid-19 tyranniet

Vaksinemotstandere i Tyskland mener de er like utsatte som jødene før og under andre verdenskrig. Bruken av armbind med den gule «jødestjernen» fra krigen og teksten «uvaksinert» skaper sterke reaksjoner, melder NRK. Den gule stjernen vekker vonde minner i mange land og miljøer. Europas jøder ble før og under andre verdenskrig tvunget til å identifisere seg gjennom Davidstjernen med ordet «jøde» skrevet midt. Nå er den sekskantede stjernen blitt et symbol i antivaksine og antitiltaksmiljøet. Det startet i Tsjekkia og har spredd seg til Tyskland, melder NRK

Les saken fra NRK her: https://www.nrk.no/urix/tyske-vaksinemotstandere-bruker-_jodestjernen_-til-sin-kamp-1.15488731

Én tanke om “Fra NRK: Vaksinemotstandere bruker jødestjerne som motstandssymbol mot Covid-19 tyranniet

  1. Det var et fåtall av tyske borgere som bar jødestjerna. Denne stjerna symboliserte hvordan det er å være blant samfunnets utskudd og avskum.
    Vi må aldri glemme at de fleste tyske kristne eller kirkegjengere var med på å håne de som bar den påtvungne stjerna. Den samme situasjon gjelder nå. Flertallet av kirkegjengere eller nominelle kristne står nå sammen og håner oss som ikke vil ta vaksinen. Samme ånd som kontrollerte den tyske kirke i årene 1936 til 1945 kontrollere nå den frafalne kristenheten.
    Det er utelukkende de som tar sin tilflukt til Jehovas navn som vil kunn stå opp mot vår tids massive frafall.

Det er stengt for kommentarer.