John MacArthur etter tapet i retten: “Let`s Church together!”

Pastor John MacArthur fortsetter å trosse myndighetenes Covid-19 regler som krever full nedstengning av kirken. Torsdag tapte Grace Community Church første runde i retten og dommen krevde at Grace Community Church stenger for gudstjenester innendørs og forholder seg til pålagte smittevernsregler. Søndag ble det klart at Grace Community Church ikke kommer til å rette seg etter dommen som er anket. I sin åpningstale som fikk stående applaus forklarer MacArthur hva slags regler som er pålagt kirken. I den kristne kirke er det faktisk slik at vi tar ordre fra Gud og ikke fra keiseren når keiserens forordninger er i strid med Kristi befalinger.

 

Facebook Comments

2 tanker om “John MacArthur etter tapet i retten: “Let`s Church together!”

 1. Wow..
  Han står på fortsatt. Vi kristne må ikke glemme ham i bønn. Jeg takker Gud for ham. Husker ikke å ha lest noe i dagen/vårt land om ham, men nordmenn reagerer ikke før han blir kastet i fengsel. Kanskje ikke da heller.

  Må jeg være like modig som denne pastor når det gjelder meg selv…

  • Dette er en kamp for livet for menigheten pastor MacArthur og andre nå utkjemper.
   Lar kirken seg kue av myndigheter som bruker et relativt ufarlig virus rent politisk, hvor lett vil ikke kirkene komme til¨å bøye seg når virkelig forfølgelse setter inn.
   Det faktum at Dagen/Vårt Land ikke omtaler MacArthurs kamp for kirken forteller vel at disse mediene helt er på linje med det politisk korrekte Covid-19 holdningen som rår i Norge.
   Det er egentlig akkutt mangel av pastorer ala MacArthur i Norge.
   Dersom myndighetene igjen stenger ned Norge tror jeg at alle blindt vil følge ordre, selv om det betyr null forkynnelse, null nattverd som er en viktig del av vår proklamasjon av evangeliet.
   Nattverd er ikke bare et fellesskapsmåltid med Jesu lidelse og død, men det er også en bekjennelseshandling som vitner om Jesu død for oss-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *