Joel Osteen versus Paul Washer, -evangeliet og korset versus pengeevangeliet

Noen forkynner nødvendigheten av å ha et godt selvbilde mens andre forkynner nødvendigheten av å komme til Kristi kors, og erkjenne av vi selv kommer til kort, at synden er vårt hovedproblem og at vårt håp er ene og alene Kristus Jesus. Noen forkynnere at vi må gå for det beste livet her og nå, mens andre peker på det virkelige livet. Himmel eller helvete, frelse eller fortapelse. Sjekk ut videoen under

https://www.youtube.com/watch?v=528bu25A-eU

4 tanker om “Joel Osteen versus Paul Washer, -evangeliet og korset versus pengeevangeliet

 1. Det er ment at vi kristne skal være fattige, vi skal lide og vi skal sitte i et mørkt bedehus og høre “evangeliet” bli forkynt, hver uke hele livet! Vi kristne trenger å få servert et “synd og nåde”-budskap hver uke!

  • Du har rett i det. Kristne er ikke av denne verden. Kristne skulle forsøke å være lik Jesus og han hadde ikke en gang en stein å hvile sitt hode på.
   Jesu budskap var radikalt: Gå og selg alt det du eier og gi til de fattige -og kom så å følg meg!”
   Hvis det er noe norske kristne trenger å høre mange ganger, er at de er syndere som risikerer å gå inn i et evig helvete med pine og plager.
   Synd er ikke bare det man faktisk gjør. Synd er også å unnlate å gjøre det som er rett.
   Med unntak av en del tradisjonelle pinsemenigheter er bedehuskristendommen den som er nærmest Kristi eksempel i tro og lære.
   Slike som Joel Osteen og Rick Warren er “feel god” talere som gjør folk veldig bekvemme i et liv i synd og opprør mot Jesu kors.
   For å si det kort: Disse to herremenn har ikke et evangelium fra Herren å forkynne. Derfor forkynner de alt slags unødvendig svada som ikke ei gang er i stand til å konfrontere synd. Og det er faktisk synd som er menneskets hovedproblem.
   Synd hindrer mennesker i å komme i kontakt med Gud rett og slett.
   Nettopp derfor Bertel -er det Rick Warren og Joel Osteen holder på med -et klassisk eksempel på en korsløs kristendom og et evangelium uten blod og smerte.
   Det er ikke Joel Osteen og Rick Warrens budskap tusener på tusener av kristne i muslimske land går i døden for. Nei de går i døden for budskapet om Kristi kors, om synd og nåde -for det er det som er det frelsende evangeliet.

 2. Osteen og Warren har bidratt til at flere hundre millioner verden over har blitt forkynt evangeliet, fått mat, medisiner, skole og helesestell. Dersom alle satt krumbøyd på bedehuset, ville ikke mye skjedd. Hvem er du til å dømme dem?

  1
  4
  • Osteen og Warren har bidradd til at flere hundre millioner mennesker verden over har blitt forført av et evangelium som sender dem rett til helvete, for det er et korsløst og blodløst evangelium som forkynnes av disse to herremenn. Ren vranglære som fører mennesker i evig fortapelse. Alt dette andre gode du skriver at han har gjort.
   Har du sett det med egne øyne, eller er det noe predikantene selv sier. Litt kritisk journalistikk hadde nok avslørt at det også var fanteri.
   Heldigvis, når vi ser bakover -så er det de krumbøyde bedehus folka som bidrar til mest i Guds rike.
   Ikke disse falske ulvene du tilber og hyller.
   Disse ser tilsynelatende “moderate” ut i forhold til noen av de andre navnene i grådighet og velstandsforkynnelsen.
   Fakta er at de begge selger slangeolje i form av tesen “så inn din sæd med å gi penger til min kirke.”
   Det at disse utapå virker mer moderate gjør at de faktisk er de farligste og mest grådige teleevangelister.
   Det har blitt avslørt hvordan Rick Warren godtar homofile ekteskap. Ikke rart han satt og koste seg med Elton John.
   Det har også blitt avslørt hvor mye “omsorg” Joel Osteen har for Houstons egne innbyggere når han ikke ville åpne sin kirke for flomofre. Jeg tror nok at Jesus hadde åpbet sin kirke for disse, men Joel ville ikke.
   Han er en kvalmende falsk profet og befinner seg sammen med menn som Creflo Dollar, Kenneth Copeland og Peter Popoff.
   Alle er falske profeter, noen av dem er lettere å gjenkjenne,
   VIL ADVARE MOT SLIKE VRANGLÆRERE

Det er stengt for kommentarer.