Joel Osteen: Bruk ditt gudommelige potensial for å bekjempe Corona

Coronaviruset som nå går sin seiersgang verden over og stadig tar flere og flere liv, er ikke noe en virkelig kristen skal bry seg med. I hvert fall dersom vi skal tro tros og lykkepredikanten Joel Osteen som mener at den troende må bruke sitt gudommelige potensial til å bekjempe Corona. “Gud har nye tjenester, nye ideer, nye drømmer, nye bedrifter, nye nivåer. Gud vil at du skal være mer produktiv, mer effektiv, ha mer innflytelse, håndtere mer penger. Du gjør det kanskje bra, men Gud vil at du skal gjøre det bedre og velsigne deg, og du skal aldri være fornøyd med det nestbeste, men alltid gå for det beste, for Gud tar deg fra ære til ære og fra seier til seier,” er Joel Osteens trøstende budskap til de nær 35 millioner amerikanere som har mistet jobben og dermed inntekten.

Den amerikanske lykke og pengepredikanten mener at mennesket selv har kuren for alle problemer.

You Have the Cure

If you’ll keep moving forward, God will give you beauty for those ashes. He didn’t bring you this far to leave you. The loss, the disappointment, the bad break didn’t stop His plan. He has you in the palm of His hand. There are great days up ahead. Don’t let that poison stay in you. Take the anti-venom. Believe that God is still in control and that your latter days will be better than your former days.Don't miss this powerful message, "You Have the Cure" from Joel!Video: YouTube.com/JoelOsteenAudio: http://c.osteen.co/Apodcast

Slået op af Joel Osteen Ministries i Torsdag den 30. april 2020

 

8 tanker om “Joel Osteen: Bruk ditt gudommelige potensial for å bekjempe Corona

 1. Oisann, var det SÅ mange millioner som ikke har våknet enda! Visste jo at hans skare var stor men… Det er litt av en jobb å få dem til å se hva Osteen m.fl. egentlig står for, og forkynner. Jeg har selv brukt nesten 2 år på et menneske. Jeg tror nok du leder en del på rett vei med info her Kjell. Stå på!

  Joel Osteen m.fl. skulle falle i 2020.

  Jeg ba for Kanye West da han rota seg bort i Osteen. Forstod det slik at coronaen satte en stopper for mye der.

  Har også forstått at Carl Lentz talte på gudstjenesten i Hillsong Norge nylig. Hvorfor skjønner ikke jeg. (Men kanskje tar jeg feil og talen var svært viktig for oss alle? Håper noen tipser meg i så fall)

  1
  1
  • Millioner av sjeler tar i mot frelsen i Kristus Jesus, gjennom deres virke i menighet, internett, radio osv
   De sender direkte Gudstjeneste hver Søndag, etter nyhetene i beste sendetid, på en lang rekke større tv-kanaler over hele USA. At folk blir oppmuntret og oppbygget er utelukkende positivt.
   De driver et enormt hjelpearbeid lokalt, nasjonalt og internasjonalt.
   Jeg ser det som helt åpenbart at når noen hyller løgneren, ekteskapsbryteren og svindleren Trump, og samtidig prøver å dra en hedersmann som Osteen ned i søla, så er de drevet av satan.

   1
   3
 2. Ikke et ord av det han sa er feil. Jeg har sett hans Gudstjenester de siste 4-5 ukene. Klarer ikke se noe galt i at budskapet om frelsen i Kristus Jesus går hånd i hånd med at man skal ha optimisme for fremtiden. Lakewood har i disse tider samlet inn millioner av dollar til fattige i Houston, resten av Amerika og ellers i verden.
  Hvem av dere her kan slå dere på brystet av å ikke bare spre et budskap om håpet i Jesus, at Han har en god og velsignet plan for livene våre og samtidig samlet inn millioner?
  Sitte i sofaen og kritisere, det er dere hyklere gode til?‍♂️

  • Det Joel Osteen lirer av seg kan knapt kalles gudstjeneste.
   Hans taler er ikke fremleggelse av Guds Ord, men er typiske motivasjons-taler som man møter i New Age og “The Power Of I Am” bevegelsen.
   Joel Osteen proklamerer det gudommeliggjorte mennesket som grunntese og rent religiøst er han vel mest å regne som en slangeolje-selger.
   Slike Kristuskremmere ble kalt “simonitter” av våre apostoliske fedre, og den Kristusen han forkynner er det Paulus omtaler som en annen Jesus og et annet evangelium.
   Når det gjelder Joel Osteen er det på sin plass og sitere dette ordet fra Bibelen:
   Gal 1,6-9 Jeg undrer mig over at I så snart vender eder bort fra ham som kalte eder ved Kristi nåde, til et annet evangelium, skjønt der ikke er noget annet; det er bare nogen som forvirrer eder og vil forvrenge Kristi evangelium. Men selv om vi eller en engel fra himmelen forkynner eder et annet evangelium enn det som vi har forkynt eder, han være forbannet! Som vi før har sagt, så sier jeg og nu igjen: Om nogen forkynner eder et annet evangelium enn det som I har mottatt, han være forbannet!
   Med andre ord, det “evangeliet” Joel Osteen forkynner gjør at han er under Guds forbannelse.

   3
   1
  • Interessant å selektiv du er i din vurdering. Du sier du lytter til den falske profeten Joel Osteen. OK. Du hører tydeligvis ikke på hva han forkynner. Mens du stadig håner og spotter president Trump med dine eder og forbannelser, sa Joel Osteen at Trump er en god mann og en venn av hans kirke.
   https://www.multichannel.com/news/joel-osteen-praises-trump-fox-news-radio-403299
   Joel Osteen er tydeligvis ikke like forblindet som det du er Bernt. Du burde lytte og lære deg respekt for presidenten slik Joel Osteen uttrykker. Du er en svært selektiv hykler Bernt.

 3. Overskriften er basert på en rekke utsagn av Joel Osteen postet på Facebook. Summen av det han lærerer er at du kan bruke ditt guddommelige potensial til å bekjempe alle utfordringer og problemer, selvfølgelig er Corona inkludert i dette. Kan ditt gudommelige potensiale forandre fattigdom til rikdom eller gjøre en fiasko om til suksess, må de samme new-age lovene gjelde for Corona viruset. Det er bare å lese litt på Joel Osteens facebookside så ser du at overskriften er presis for hva han proklamerer og lærer. Det skal ikke mye IQ til for å forstå sammenhengene i hans utsagn.

Det er stengt for kommentarer.