Obamagate -vil det prege Barack Obamas ettermæle?

Vil Barack Hussein Obama bli husket for slagordet “forandring” eller “overvåking” av sin politiske motstander og utfordrer til Hillary Clinton i 2016 og “søvninge Joe” i 2020? Hele heksejakten mot Donald Trump og hans støttestillere, deriblant Michael Flynn som mer eller mindre ble lurt og trukket inn i demokratenes skitne prosess for å søke å sverte president Trump. Forrige uke henla det amerikanske justisdepartement saken mot Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver, Michael Flynn. Saken ble sett på som en sentral del av den amerikanske påtalemyndighetens og spesialetterforsker Robert Muellers etterforskning av Trump-kampanjen.

Trump, sammen med mange andre republikanere, har vist til henleggelsen som et eksempel på at demokratene i sin tid forsøkte å utføre et komplott for å fjerne ham fra presidentvervet. Blant dem som var dypt innvolvert i forsøket på å overstyre et demokratisk valg var “fredsprisvinner” Hussein Obama som fikk sin Nobel-pris for å bombe i stykker Libya. I og med granskningen av hva som egentlig skjedde da demokratene skapte myten eller konspirasjonsteorien om at Donald Trump var en forræder kjøpt og betalt av Putin. Det er nå klart hvorfor hver republikaner på Adam Schiffs (demokratenes leder av etterforskningen av Trump) komité i 2019 ba ham om å trekke seg. Han visste at vitnene som var bak lukkede dører ikke støttet hans insinuasjon og falske påstander en russisk sammensvergelse, skrev han. På søndag tweetet president Trump kun «OBAMAGATE», som kan indikere at han tror Obama jobbet for å undergrave presidentskapet hans. Dette skitne arbeidet for å undergrave den lovlig valgte presidenten er nå i ferd med å bli avslørt mens fake-news, MSN og gammelmedia vil forsøke å tie dette ihjel. Med Donald Trump i presidentstolen frem til 2024 vil gammelmedia, Trumphaterne og globalistene ha mye å gremmes over i årene som kommer. “Globalistene er livredde Donald Trump. Fordi han ikke lar seg kontrollere. Og han kontrollerer heller ikke seg selv. Han blir kontrollert av en ideologi. En tro. En mann som er styrt av en tro eller en ideologi kan ikke kontrolleres av andre. Kan ikke kjøpes. Kan ikke trues. Folk tror de kan true Trump. De kan ikke det. Han er urokkelig. Han står for godhet. Han står for sannhet. Han står for kamp. Han står for arbeid. Han står for kjærlighet til landet sitt,” skriver Sverre Høegh Krohn. Her snakker Fox News ankeret Laura Ingraham om Obamagate

6 tanker om “Obamagate -vil det prege Barack Obamas ettermæle?

 1. Beklager at jeg fraviker temaet :
  Israels statsminister Benjamin Netanyahu vil sette inn en mikrochip i alle barn i Israel. Da er det at et gammelt fyndord kommer opp hos meg : – også du min sønn , Brutus !

  • Fant du opplysningen på icej.no? Han som har skrevet det skriver i overskriften “mikrochippe alle barn”. Har han gjort leksen sin når han skriver det undrer jeg… Du bør sjekke det opp. Jeg kan ta feil, men mener jeg leste et annet sted at det er en sensor på utsiden av kroppen. Ved halsen. Jeg skum-leste det bare, for er litt lei av chip-pratet. (Hva dyrets merke blir til slutt vet vi kanskje ikke, men tror mer på at det blir en slags “tatovering” som kan skannes)

  • Ok. Takk. Fant det. (Og sjekket talen på YouTube)
   Det er i overskriften, men han snakker ikke selv om microchip men sensor. Resett skrev også om protest mot bønnerop i Danmark, og muslimene bråker og kjører i gatene.

   Det blir nok både sensorer og slutt på bønnerop etter hvert. Overvåking og en religion. Tenk når alle barna med eller uten sensor blir bortrykket. Da blir det konspirasjonsteorier. Israel får skylden.

 2. Patetisk å bruke mellomnavnet hans, som aldri blir brukt. For å antyde at han må jo være muslim?‍♂️
  “obamagate” er en oppkonstruert greie fra en meget desperat president, som fekter i øst og vest. Han anklaget Obama for å ikke ha en plan for en pandemi. Sannheten er at de utarbeidet et 69 sider langt og detaljert dokument, som nøye beskriver hvordan dette skal håndteres. Men, dette trengte ikke Trump, for det var bare en mild forkjølelse. Og når det ikke var det, så skylder han på Obama og kineserne, som advarte meget tidlig(Trump kalte det skre mselspropaganda).
  Han kaller journalister dumme, når de stiller høyst berretigede og saklige spørsmål.
  Han lager nasjonale retningslinjer, og støtter folk som bryter dem. Jeg kunne fortsatt i det uendelige. Hans innsats disse siste månedene står til stryk. Mannen er like udugelig som han er ugudelig?

Det er stengt for kommentarer.