Evangeliesenteret bryter med Visjon Norge -vi skilles som venner sier Jan Hanvold

Evangeliesenteret som ble grunnlagt av Ludvig og Lise Karlsen trekker seg nå fra samarbeidet med Visjon Norge

Me har ulike syn på nokre område, melder Evangeliesenteret og avsluttar eit 17 år langt samarbeid med TV-kanalen Visjon Norge. Evangeliesenteret velger nå å avslutte samarbeidet med Visjon Norge og Jan Hanvold, melder avisen Vårt Land. Vedtaket om å avslutte samarbeidet ble fattet den 26 mars av styret i Evangeliesenteret. “Vi har ulike syn på noen områder, som vi har gjort kjent for Visjon Norge i et eget møte, skriver Evangeliesenteret i en pressemelding. Evangeliesenteret har sendt sine TV-programmer på Visjon Norge flere ganger i uken, og de har samarbeidet siden oppstarten av TV-kanalen for 17 år siden.

Blant de som er glade over at Evangeliesenteret nå bryter med Visjon Norge er Levi Fragell som postet dette på Facebook mandag kveld: “Grensen er nådd for etisk oppdaterte kristne. Evangeliesenteret er den norske pinsebevegelsens moralske og diakonale viktigste prosjekt.” “TV Visjon Norge-sjef Jan Hanvold seier til Vårt Land at dei skiljes som «gode vener»: – Me har hatt eit flott samarbeid med Evangeliesenteret i 17 år, men dei seinare åra har dei flytta meir og meir over på nett. Hanvold fortel at sendepartnarar kjem og går, og at han var budd på at Evangeliesenteret kom til å avslutte. Det er foreløpig ikke kjent om flere organisasjoner kommer til å følge i Evangeliesenterets fotspor, Normisjon som er en av organisasjonene som ennå samarbeider med Visjon Norge har blitt utsatt for et vist press fra aktivister som krever at de avslutter samarbeidet med Visjon Norge.

7 tanker om “Evangeliesenteret bryter med Visjon Norge -vi skilles som venner sier Jan Hanvold

 1. Håper folk begynner å ta inn over seg hva det egentlig er som skjer med TV Visjon Norge. Det er helt klart at Hanvold er problemet.

  • Det har du delvis rett i. Visjon Norge har minst to store problem. Først Jan Hanvold og dernest at de presenterer vanvittig mye herlighetsteologi og konstant maser etter penger.
   Denne kombinasjonen gjør Visjon Norge uspiselig for seriøse kristne.

 2. Det er selvfølgelig synd at det blir slutt for Evangeliesenteret på Visjon Norge. De har vært ett av få lyspunkter der.

  2
  1
 3. Evangeliesentret bryter med Visjon Norge og at Normisjon vurderer det samme. Dette er to organisasjoner som har legimitert VN gjennom mange år.
  Endelig kan kanskje de troende reflektere og sammenligne Jan Hanvolds liv og lære med Guds ord.
  Det er dette som er så alvorlig å samarbeide med slike personer som Jan Hanvold, som skriften advarer imot.
  Gud vil at vi skal være et ærens kar, ikke vanærens kar.
  Hvordan blir vi et ærens kar?
  Ordtaket sier, si meg hvem du omgås, så skal jeg si hvem du er.
  Omgås man uredelige personer, så blir man før eller siden uredelig.
  Omgås man skikkelige personer, så blir man det fø eller siden.
  Det lover godt at flere nå bryter samarbeidet med Hanvold etter 17 år!

  http://jan-hanvolds-blogg-usminket.janchristensen.net/

  1
  2
  • Det du skriver her passer like godt på deg selv Jan Kåre. Du som både lever i løgn, vitner falskt not din neste, er i krangel med hele nabolaget, i krangel med domstolene, i krangel med Fylkesmannen, i krangel med Sivilombudsmannen, i krangel med arbeidsgiver etc….
   Du har LITE å skryte av.

 4. Både Donald Trump og Jan Hanvold passer ikke inn blant disse korrekte kristne, ei heller blant de korrekte nordmenn.
  Jan Hanvold leser skriften slik det står, og forventer at bibelens grunnsannheter går i oppfyllelse. Det er litt trist at han selv ikke gjør som skriften sier, for da hadde han vært død. Det håper nok mange på, men ikke jeg…
  Misunnelsen hagler mot de to nevnte personlighetene. Jeg skulle gjerne vært i deres sko jeg…Da tenker jeg på tjenesten de har fått av Gud. Men jeg skal nå heller ikke klage…
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Jeg ser hvordan ondskap og misunnelse driver falske kristne og bitre gudsfornektere til svik mot den kristne kirke.
   Men Herren lar seg ikke spotte.
   Herren strider imot de som sviker sine trossøsken.
   Husk den alvorlige advarsel i Bibelen:
   «Den som graver en grav, faller selv i den» (Salomos ordspråk 26:27a)

Det er stengt for kommentarer.