Joel Osteen åpner kirken og oppretter varmesentre for folk rammet av kuldesjokket i Houston

Joel Osteen åpner kirken for medborgere rammet av sjokk-kulden som har rammet store deler av USA. (Foto: Facebook)

Pastor Joel Osteen i Lakewood Church i Houston fikk i 2017 kritikk for å ha nektet å åpne kirken for flomofre. Det var først etter press at Lakewood Church da ble åpnet for flomofre. Ikke uventet førte dette til et fall i omdømmet til megakirken.  Klok av skade etter dette, har Joel Osteen og Lakewood Church nå tatt grep og åpner områder i kirken for innbyggere som er rammet av kuldesjokket. Kirken har opprettet varmestuer eller “varmesentre” hvor mennesker som er i nød kan komme dersom de fryser, er strømløse eller må bo på gaten. Også husløse og andre i behov kan komme til kirken og få varm mat, en varm seng og et tilfluktsrom fra sprengkulden som nå rammer store deler av USA.

Åpner opp varmesentre og tilbyr frosne medborgere varm mat, seng og tepper (Foto Facebook)

“If you need a warm place to stay, Lakewood is open. Hundreds arrived last night & more today due to power outages. Staff & volunteers are on site ready to help. We have beds, blankets, a hot meal, and supplies for those in need. Stay safe, continue to pray for Texas,” skriver menigheten Lakewood Church på Facebook. Søkelys er fremdeles kritisk til Joel Osteens forkynnelse -men vi finner det prisverdig at Joel Osteen nå åpner kirken for mennesker rammet av kuldesjokket og omfattende strømbrudd.

Tekst: Kjell Andersen

 

Facebook Comments

2 tanker om “Joel Osteen åpner kirken og oppretter varmesentre for folk rammet av kuldesjokket i Houston

    • Det hadde jo vært ønskelig, men er nok dessverre bare et skalkeskjul. Skal han omvende seg, må han nok møte seg selv kraftig i døra på et vis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *