Joe Bidens demens blir stadig mer synlig og hørbar

Blir vanskeligere og vanskeligere å skjule Den antatte demokratiske kandidaten og utfordreren til Donald Trump fomler videre og viser stadig flere tegn på fremskreden demens. Mens norske medier i stedet for å stille spørsmål ved hvorvidt Joe Biden i det hele tatt er mentalt og fysisk i stand til å være  president, fokuseres det her optimistisk på hvilken svart kvinne som skal bli Bidens visepresident. MSM både i USA og her hjemme gjør alt de kan for å dekke over det faktum at Joe Biden stadig bllir mer senil og virker preget av sin høye alder. En som bevist velger å ikke si et pip om Joe Bidens helt åpenbare fremskredende demens, er aktivisten og Donald Trump hateren Fredrik Græsvik. Græsvik som fortiden er ansatt i TV2, ha gjort det til en livsstil å formidle et særdeles lite objektivt bilde av Donald Trump, er sterkt rammet av TDS og hadde som de fleste andre i norsk gammelmedia trengt litt “Zeducation”

I videoen under presenterer Zed Tyler Joe Bidens siste forsnakkelser, blundere og  feilskjær MSM ikke vil fortelle deg om

Facebook Comments

3 tanker om “Joe Bidens demens blir stadig mer synlig og hørbar

 1. Dement? Har du sett en lege uttale det?
  Heller en lettere glemsk Biden, med en rasende dyktig VP, enn en tydelig ubrukelig narsisist, en komplett udugelig leder, som har sviktet komplett.
  Det beste hadde vært en dyktig og karismatisk, moderat republikaner, men slik valget er nå, så velger det store flertallet Biden. Vi ser nå en enorm mobilisering blant republikanske velgere, for Biden. De ønsker ikke lenger en helt åpenbart gal person i det hvite hus.

  • Man behøver da ikke være lege for å se når et menneske er rammet av fremskredent demens.
   Har sett det flere ganger, demente mennesker som glemmer hvor de er, glemmer hvor de har lagt gebisset og ha noen som kan holde dem i armen og lede dem inn og ut av en bil.
   Joe Biden er en katastrofe for Demokratene, og de vet det selv. Det er derfor han holdes i sin egen leilighet og ikke får lov til å dra til nominasjonsmøtet en gang. Å slippe Biden løs på direktesendt tv kan bli en katastrofe de ikke klarer å håndtere, derfor må gamlefar skjermes.
   Jeg har vanskeligheter med å forstå at Biden er det beste demokratene kan hoste opp med.
   Den VP de får, vil være ytterst på venstresiden, ytterst ekstrem for å tilfredsstille de virkelig progressive kreftene i det demokratiske partiet.
   Det vil bli en politikk så langt til venstre for hva flertallet i Amerika er for, og valgresultatet vil bli en katastrofe.
   Dette blir virkelig plankekjøring for team Trump.
   Det vet demokratene, MSM og derfor er det panikk. Trump skal ærekrenkes og med aktivister som Fredrik Græsvik i TV2 må vi vente oss mange runder med anti-Trump hets og at MSM media jobber på høygir her hjemme for å drukne naive nordmenn i fake meningsmålinger produsert med en hensikt. Psyke ned Trump tilhengere. Media lærte intet av Torodd Fuglestegs Rakfisk-bløff og de lærte ingenting av 2016 valget heller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *