Joe Biden: Vil reverse Donald Trumps prolife policy ved å bruke presidentordre dersom han blir president

Vil ha flere fosterdrap i Amerika og lover å reversere flere av Trump administrasjonens pro-life initiativ dersom han blir president

Tidligere visepresident Joe Biden har lovet å reverse en rekke av president Donald Trumps president-ordrer og avvikle Trump administrasjonens Ja til Livet politikk dersom han skulle komme til makten neste år. Samtidig som de offisielle resultatene av årets presidentvalg er usikre har Joe Biden blitt utpekt som valgvinner av flere medier. Joe Bidens team har allerede avklart hva som blir Biden administrasjonens agenda, blant annet ved å raskt ta i bruk presidentordre for å endre policy. Den tidligere visepresidentens agenda innebærer å reversere flere av Trump administrasjonens pro-life initiativ,” melder Christian Post. Dermed får Vebjørn Selbekk og andre religiøse Biden sympatisører ennå flere aborter å glede seg over.

I følge dokumenter Christian Post har hatt tilgang til, vil Biden reverse flere av Trump administrasjonens tiltak som er blitt oppfattet som “abort-fiendtlige”, blant annet vil Biden gjenoppta den statlige støtten til Planned Parenthood og de vil reversere  The Mexico City Policy, som først ble signert av Ronald Reagan. denne loven innebærer at utenlandske ikkestatlige organisasjoner må forplikte seg til å ikke utføre eller promotere abort som en metode for familieplanlegging  gjennom å bruke amerikanske skattebetaleres penger til å finansiere slik virksomhet. Biden har lovet å reverse Trumps policy på dette området for å komme på linje med policyen til Barack Hussein Obama og Bill Clinton. Bill Clinton opphevde med et pennestrøk policyen til Ronald Reagan, men da George W Bush ble president i 2001 ble Reagans policy gjeninnført. Da Hussein Obama overtok i 2008 ble loven igjen skjøvet til side, men gjeninnført av president Trump. Joe Biden har også lovet å gjeninnføre den føderale finansieringen til Planned Parenthoods abortpraksis og dette indikerer at Protect Life reglen vil bli kastet på søppelbøtta av en eventuell Biden administrasjon. Dette kan medføre at kristne skattebetalere gjennom sin helseforsikring må bla opp ekstra for å finansiere abort, -selv om dette er i strid med deres religiøse overbevisning.

Marjorie Dannenfelser, president for “pro-life Susan B. Anthony List, har tidligere advart om at Biden og demokratenes visepresident kandidat Kamala Harris, umiddelbart vil begynne å reversere de seire Ja til Livet bevegelsen har fått under Donald Trump. I følge Dannenfelser, representerer Biden og Harris policy den mest fosterdraps-vennlige administrasjonen i amerikansk historie. Brian Burch, president for den trosbaserte organisasjonen CatholicVote, sier at Biden støtter å påtvinge katolske religiøse ordre som ” Little Sisters of the Poor” til å innkludere abortpiller i deres helsetilbud til fattige. I følge Brian Burch representerer den plattformen Biden og Harris har stilt på en alvorlig trussel for de verdier katolikker i Amerika setter høyest av alt. Etter at massemedia utpekte Joe Biden som valgvinner påpekte Ja til Livet organisasjonen  “National Right to Life” at den tidligere visepresidenten har lovet å promotere “abort på bestilling” og reversere en rekke pro-life lover og retningslinjer. Den tidligere visepresidenten som nå kaller seg “president elect” har lovet å gjøre Roe v. Wade fra 1973 om til en skriftlig lov og reversere “Hyde Amendment” som skal forhindre at skattebetaleres penger skal gå til å finansiere abort.

For norske religiøse ledere som redaktør Vebjørn Selbekk i Dagen, Hans Aage Gravaas Daglig leder i Norsk råd for misjon og evangelisering (NORME) og Karl Johan Hallaråker og Petter Olsen i Indremisjonsforbundet (IMF) vil få mange aborter å feire dersom Biden virkelig skulle ende opp i Det Hvite Hus. Så langt er det bare media som har utpekt Joe Biden som vinner, og skal vi tro de formelle tall fra Real Politics 2020 Electoral College Map har Joe Biden fått 216 valgmannsstemmer, mens Donald Trump har fått 125. 197 valgmannsstemmer er ennå ikke avgjort.

 

 

Facebook Comments

22 tanker om “Joe Biden: Vil reverse Donald Trumps prolife policy ved å bruke presidentordre dersom han blir president

 1. Klart Biden benytter presidentordre til å fjerne “Ja til livet”. “Nei til livet” er mye mer symptomatisk for tampen på endetiden.

  • Når Biden var visepresident gikk antall aborter kraftig ned, under Trump har de gått opp.

   Hva er viktigst, symbolpolitikk eller færre aborter?

   En politikk gir færre aborter, en annen gir flere…

 2. 18/11/2020, kl. 11:04 sa Roperid:

  Hvis det er så enkelt, hvorfor gjør du det ikke?

  Ikke en eneste kilde, ikke et eneste bevis…

  ——————-

  Bevis på hva? Platons bok “Staten” kan lånes på bibelioteket. Jeg har lest den. Og alle som har nettforbindelse og som f. eks har fulgt med på de amerikanske høringene kan sjekke det opp mot søkeresultater på f. eks google. Har man ikke fulgt med på dette så har man ikke forutsettninger for å mene noe som helst.

  Det å informere visse mennesker er som å mate sure matleie babyer med skje. Bortkastet tid. De gjør seg dummere og dummere og det eneste de kan er å be om mer dokumentasjon eller avvise dokumentasjonen som løgn. Gjerne med nye “bevis” fra NRK og VG ol. De som vet litt om nettroll vet at dette er typisk fjortissretorikk. Umodne unger med urealistiske forstillinger om seg selv.

  1
  1
  • Så du trekker tilbake denne setningen, siden du ikke gjør et forsøk på å gjøre hva du påstår er så enkelt?

   «Det er utrolig enkelt å påvise medienes omfattende sensur og løgner.»

 3. Det er utrolig enkelt å påvise medienes omfattende sensur og løgner. Sjekk f. eks hva mediene skrev om anklagene som ble lansert ved hjelp av den latterlige Steelrapporten. Det er enda enklere å sjekke de digitale mediene. De siler systematisk bort informasjonen de ikke liker og blåser opp den propagandaen de vil at folk skal få se. Veldig lett å påvise.

  Mange av bidenfamiliens lovbrudd er godt dokumentert men de forbigås i stillhet av myndighetene akkurat som for Clintons lovbrudd. De som velger Biden må vite at de godtar en gjennomkorrupt stat som tillater korrupsjon for eliten. Eller rettere sagt, at eliten ER staten på samme måte som politbyrået var det i Sovjett.

  Mer skremmende med Bidensupporterne er at de ikke kan være i stand til å se hvor raskt han svekkes kognitivt. De må være ganske blinde. Ingen vet hva man får når Biden blir skjøvet helt ut av embedet.

  Mest skremmende er USA’s åpenbare økonomiske utviklingen. Den kan få konsekvenser for hele verden. Billig kinesisk arbeidskraft, kinesisk valuttamanipulasjon, handelsavtaler som grovt forskjellsbehandler og manipulerende påvirkning fra medier som ofte eies av milliardærene som tjener grovt på USA’s handelsunderskudd, vil skape et økonomisk omveltninger av uante dimmensjoner om ikke så veldig lenge. Stadig færre milliardærer eier stadig mer av verdens sammlede verdier. Og de samme milliardærene undergraver det nåværende finsannssystemet med venstresidens velsignelse.

  Man skal ikke ha så mye omløp i hodet for å forstå at noe stort er på gang.

  De eneste ledetrådene som til en viss grad kan verifiseres tyder på at en stemme på kulturmarxistene er en stemme på de globale politiske nettverkene som utgår fra FN. Og de fleste vet at flertallet av medlemmslandene i “det demokratiske FN” er udemokratiske. Jeg tror ingen bør ha illusjoner.

  Sakte men sikkert har det vokst frem en global politisk system som gir noen ganske få stadig mer makt og penger. Men ingen vet hvem som sitter med den virkelige makten. Flere som har lurt på dette har sett noen paraleller til Platons beskrivelse av “idealstaten”. Hvis noen vil forstå dagens situasjon bedre så tror jeg faktisk “Staten” av Platon kan være interessant. Her beskriver han alt fra statens eiendomsrett til barna til barneproduksjon som følge av umoral i offentlig regi, legitimering av ren løgn i “godhetens tjeneste” og fordelene med barnedrap, hvordan eliten skal gudommeliggjøres og hvordan andre skal manipuleres så de forblir dumme umyndiggjorte arbeidere uten at de forstår det selv. Veldig mye annet kunne nevnes. Avsluttningsvis i boka åpenbarer Platon med et kapittel med tall som viser at han egentlig er ganske skrudd i hodet, eller i hvert fall ikke særlig intelligent.

  Men kanskje er dette sannheten om kulturmarxismen? I tilfelle er verden virkelig ille ute å kjører. For en ting er veien til makten. Noe helt annet når all demokratisk motstand er nedkjempet.

  2
  2
  • Hvis det er så enkelt, hvorfor gjør du det ikke?

   Ikke en eneste kilde, ikke et eneste bevis…

  • Roperid sa:

   “Hvis det er så enkelt, hvorfor gjør du det ikke?

   Ikke en eneste kilde, ikke et eneste bevis…”
   Ser du ikke deg selv i kommentaren din? Det er jo nettopp slik du selv er. Når du selv blir spurt om dokumentasjon for dine påstander, later du som om du ikke har fått med deg etterlysninger.

  • Birger:

   Kan du gi eksempel så skal jeg rette det opp.

   Ellers så handler det jo litt om bevisbyrde. Hvis jeg påstår at du slår kona di er det ikke opp til deg å bevise at du ikke gjør det. Det er opp til meg å kunne føre bevis for påstanden min.

   Prinsippet her er jo uskyld inntil skyld er bevist over enhver rimelig tvil.

 4. For dere som fortsatt tror det finnes en guddom og åndsmakter som påvirker virkelighetens verden:

  Trumps gjøren og laden, hans personlige suksesser og nederlag, hans støtte til de styrtrike og hatgrupper for å vinne egne seire, hans ødeleggelse av demokrati og sannhetssøkende medier, ja, det er kanskje… GUDS plan?!

  På samme vis som Gud har belønnet Norges sosialdemokratiske velferdspolitikk og sekulære kulturutvikling med nettopp stadig mer velstand, trygghet, helse og lykke? Er det Den allmektige som belønner dem som har fortjent det?

  Eller er all nød og elendighet i USA Satans verk? Er det Satan som straffer amerikanske kristne for deres overtro på Bibelen, og belønner de multikulturelle og snillistiske hedningene i Norge?

  Nei, hvem vet.

  Guds veier er uransakelige, sier Skriften. En finurlig unnaluring.

  Ja, kanskje Sylvi Listhaug, PDK og de nasjonalkonservative kan hjelpe gjennom sin frie vilje? Kanskje de bitre og gamle antiglobalistene og bokstavtro
  kan bevilge halve Oljefondet til å pynte litt på Guds egne veier? Sette opp skilt for ikke å gjøre veiene så uransakelige og uforståelige? Lappe noen hull? Den er det mange av. Sette opp hastigheten og kutte noen fartsmålere på den smale sti?

  Kan ikke annet enn å le.

  ????

  3
  4
 5. Hvor mange aborter fikk Trump forhindret gjennom sine 4 år ? Null er svaret.
  Hvor mange aborter har blitt foretatt som direkte resultat av Trump sine gjerninger (i hans livstid) mellom puter og dyne ? Tallet er et sted mellom 5 og 10.

  Det å bruke abort saken som støtte Trump er uredelig, svindel og ren løgn.

  Hvor mange anti-semitter og de som vil utslette Israel er det Trump har støttet ? Svaret er mange da han har rost disse ved flere en en gang. Og det er de samme grupperingene som nå mener at Trump vant valget.

  Det å bruke Israel saken som støtte Trump er uredelig, svindel, ren løgn og en hån mot alle jøder.

  9
  7
 6. Hei Jorunn Holtan!
  Nei, jeg tror ikke kristne er forført av Trump. Det er en sak ved Trump som er veldig viktig. Det er å bevare det ufødte liv. Som du sikkert kjenner til, så har Demokratene et helt annet syn på det ufødte menneske. Å ta livet av en ufødt baby er en sorg for Gud, og en synd.

  • Norge har en abortlov som amerikanerne skulle ha lært av.

   Et menneskes liv og selvbestemmelse over egen kropp er grunnlaget. Det er et grunnleggende og livsbejaende prinsipp om ukrenkelig frihet ig menneskeverd.

   Men prinsippet gjelder både moren, faren og barnet.

   Og under en graviditet kommer prinsippet i strid med seg selv, så og si.

   I Norge har vi hatt en grundig samfunnsdebatt, en vanskelig, men likevel gid meningsutveksling om dilemmaer, om etikk og individets rettigheter. Og det har ikke minst være en ryddig politisk prosess med demokratiske avstemninger og valg. Slik har den omsorgsfulle velferdsstaten gitt enkeltmennesker mye større trygghet og lykke enn gjennomsnittsmennesket har i USA,

   Prosessen har også kommet fram til et kompromiss i en nærmest uløseli sak. Løsningen på abortspørsmålet er ikke ideell. Men den norske modellen er likevel den minst ille.

   De første ukene er det de voksne menneskenes rettigheter sterkest. Så, etter noen uker, overtar barnets rettigheter.

   I USA ble abortloven innført altfor fort, uten langvarig debatt, uten politisk håndtering over flere år og valgperioder. Og hastverk er lastverk. Alle sider i amerikansk abortdebatt var ikke hørt. En bred enighet var ikke oppnådd. Gamle dogmer formørket og forblindet de som tilhørte patriarkatet slavetid. Og undertrykte grupper var blendet av årtusener av urettferdighet. Dermed ble det mye surr.

   Donald Trump er ingen moralsk person i tradisjonell forstand. Men han er god til å selge. Og til å forføre. Det skal han ha. Han selger egne prinsipper for å oppnå popularitet og likes. Uten tvil.

   Trumps sikreste sjekketriks, ifølge ham selv, er “grab them by the pussy”. Bare ta det du vil ha og gjør det du lyster uten å tenke på andre enn deg selv. Flertallet synes det er nokså usmakelig, men store grupper, nesten halvparten av dem som stemte, har falt for trikset. Byttehandelen er grei. Trump ødelegger demokratiske institusjoner og troverdige medier. Tilhengerne kan fortsette hetsen som før. Og mange får overflatisk støtte i “kristne sharialover” om abort.

   Nå er det tydelig at Trump furter fryktelig. Han er en dårlig taper og vil desperat forsøke å skape er eventyr for sitt ettermæle. Det er for så vidt greit nok.

   Så dem av dere som ikke får nok av Trump, tror jeg ikke gan er ute av mediebildet. Noe av det mest spennende er hvor stille Melania går i dørene når hun forlater sin naivt selvhevdende og tyrannisk husbond. Trumps kommende skilsmisse vil garantert tilfredsstille kikkeren i mange av oss.

   3
   7
  • Ja, helt enig at det ufødte barn er viktig. Han har flyttet ambasaden til Jerusalem, veldig bra. Men vet du hvem som er hans forbedere? Vet du noe om den nye økomeniske verdensreligion osv osv. Jeg opplever han som en mann med 2 tunger.

  • Vi VET at kristne blir forført av Trump. En eneste prinsippsak, nemlig abort. Det er alt. Alt annet mannen står for, både privat og poliitisk er antikristent.
   Demokratene har en langt mer rettferdig fordelingspolitikk, mer velferd, bedre og mer tilgjengelig helsevesen. Det vil gjøre det enklere å velge å beholde barnet, for de med svak økonomi.
   Under Obama/Biden gikk aborttallene ned med 30 %.
   Ofte er handling og faktisk politikk, langt viktigere enn prinsipielle standpunkt.

 7. Antall aborter fikk kraftig ned under Obama og opp under Trump.

  Det er vel kanskje mest TALLET som har noe å si, ikke mengden symbolpolitikk?

  • Hva Trump har gjort

   Trump innførte umiddelbart bønn i Det Hvite Hus – Biden vil stanse dette.

   Feirer Jul igjen i Det hvite Hus – Biden vil stanse dette som Obama gjorde.

   Trump bekjenner Jesus som frelser – Biden gjør det ikke.

   Trump fører kristendommen inn i skoler igjen – Biden vil reversere dette.

   Trump gjeninnførte rettighetene til å igjen be i offentlige skoler – Biden vil reversere dette.

   Trump fjernet støtten til barnedrapene i Planned Parenthood – Biden vil gjeninnføre støtten til disse grusomhetene.

   Trump innsatte 3 konservative dommere som er imot fosterdrap – Biden vil utvide Høyesterett med flere liberale dommere for å reversere dette.

   Trump anerkjente Jerusalem som Israels Hovedstad – Biden vil reversere dette.

   Trump anerkjente Golan som en del av Israel – Biden vil reversere dette.

   4
   2
  • RJ lyver.

   Hvor mange ganger går Trump i kirken ? Langt færre enn en gang i uken. Kirketiden bruker han derimot på golfbanen.

   Hvor mange ganger går Biden i kirken ? Minst en gang i uken.

   4
   6
  • Gud bryr seg ikke om man går i kirken. Han er ikke opptatt av skinnhellig hykleri.

   Trump har fått satt inn konservative dommere som kan gjøre abort eller drap vanskeligere i fremtiden. Det ville ikke skjedd med andre presidenter. Flere demokrater og demokratisk styrte stater er for at barn skal drepes opp til fødsel.

   Trump er for nasjonalstaten. Det er Gudgitt. Biden og demokratene jobber for globalisme og nedbygging av nasjonalstaten, og dette er fra satan. Dette fordi globalisme vil føre til fram til Antikrist og en ny ondskapsfull verdensorden

   6
   1
  • RJ:

   Her var det jammen knapt en eneste sann påstand.

   Vet du foresten at kirken Trump har tilhørt fram til nå vier homofile? (Og har gjort det lenge før hans presidentperiode.)

   Bønn og kristendom i skolen er et tema avgjort av høyesterett, ikke politikerne. Altså har ikke Trump gjeninnført det og han har heller ikke hatt myndighet til det da det har vært fortolket grunnlovsstridig siden 60-tallet.

   De feiret jul i det hvite hus under Obama. Dette finnes set massevis av dokumentasjon på, bilder og videoer.

   Trump bekjenner ikke Jesus som frelser og svarte på om han noen gang hadde bekjent sine synder og bedt om tilgivelse at han ikke hadde Hatt noe å be om tilgivelse for. Er det kristendom?

   Trump fjerner støtte til PP, men Obama fikk med sin politikk antall avorter kraftig ned. Antallet gikk opp under Trump. Hva er viktigst?

   Ingen av høyesterettsdommerne innsatt av Trump har sagt de vil endre abortloven, eller at de er uenige med roe vs. Wade.

   Biden har mangfoldige ganger stemt for å flytte ambassaden til Jerusalem og anerkjenner Jerusalem som Israels hovedstad.

   Legg foresten merke til at USA’s ambassade i alle praktiske formål fortsatt ligger i Tel Avic, men Trump har åpna et symbolsk kontor i Jerusalem gan kaller ambassaden. Brorparten av de ansatte er fortsatt på a,bassaden i Tel Aviv.

   4
   4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *