Bidens såkalte valgseier i ferd med å smuldre opp -valgresultatet i Wayne County (Detroit) bekreftet

President Trump har igjen tydd til Twitter for å feire det som kan være en viktig seier i kampen for å beholde Det Hvite Hus. I en serie meldinger på Twitter fortsetter presidenten å skape tvil om hvorvidt årets valg har gått riktig for seg. I en melding publisert i natt skriver Trump “Well, it’s really quite simple. You just can’t have more votes than people!,” og i en melding tidligere gjentar presidenten påstanden: “More votes than people, and that is the least of it!!” Dette etter at Wayne County (Detroit) har nektet å bekrefte valgresultatet.

I et oppdatert oppslag melder Politico at Michigan etter at Donald Trump medelte nyheten om Wayne County at “In abrupt reversal, Michigan’s largest county certifies election results.” Dette etter press fra guvernør Gretchen Whitmer (Demokratene) 

Også i Michigan er det stor usikkerhet knyttet opp til valgresultatet og presidenten skriver dette: “Wow! Michigan just refused to certify the election results! Having courage is a beautiful thing. The USA stands proud!” Samtidig som president Trump sent tirsdag kveld slo fast at ““DEAD PEOPLE VOTED” besluttet han å sparke Christopher Krebs, en sikkerhetstopp med ansvar for valgsikkerhet etter at denne tidligere skal ha slått fast at at presidentvalget i USA er blitt gjennomført på en sikker måte. Krebs som får støtte av Demokratene har vist seg totalt uskikket til sin posisjon og har totalt neglisjert de stadig voksende anklagene om valgfusk i flere delstater. Det er som kjent kommet påstander om at forlengst avdøde velgere har kunnet sende poststemmer og i følge presidentens juridiske team skal minst 15 000 stemmer i Nevada fra avdøde personer eller folk som har flyttet fra delstaten, ha fått stemmet med årets valg. Etter at mellom 500 000 og en million mennesker deltok under helgens markering i Washington til støtte for president Trump og med krav om “stop the steal” -har Trumps advokat-team gått til søksmål i flere delstater. Så langt er det bare massemedia som har utpekt Joe Biden som valgvinner, og det faktum at resultatene ikke blir bekreftet og dermed kan gå til delstatenes lovgivere kan bli en enorm utfordring for Joe Biden og demokratene som så langt har snerret, hånet og spottet påstandene om stemmejuks. Til helgen mobiliserer Trump velgere seg igjen til demonstrasjon, denne gang i Georgia og det er ventet at opp mot 30 000 mennesker vil delta i “Stop The Steal” arrangementet. Samtidig fastholder Trumps advokat-team, anført av Rudy Giuliani og Sidney Powell, -at bevisene på valgjuks fortsetter å hope seg opp.

Facebook Comments

15 tanker om “Bidens såkalte valgseier i ferd med å smuldre opp -valgresultatet i Wayne County (Detroit) bekreftet

 1. Det triste i høst i forbindelse med valget er alle løgnprofetene som lovet storseier til Trump, så langt ser det ut for ingen «profeterte « riktig, men serverte løgner…
  Kort sagt «bullshit»

 2. Det er en dualitet med dette presidentvalget. Ingen normale kristne vil vel ha de demokratiske ateistene til å lede verdens mektigste superstat som også Norge er avhengig av. Men Bibelen sier jo at alt skal “gå fra vondt til verre inntil det blir så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli”. Dette MÅ jo alle sanne kristne i gjennom, og da kan det passe godt at Biden vinner og leder verden inn i dens siste runde før Jehovah Gud overtar.

 3. Bare noen spørsmål til de aktverdige biden-tilhengerene og trumphaterne. Hva slags software bestillte Hugo Shavez av Smartmatic når han skulle vinne en overveldende, men uforståelig valgseier i Venesuela. Og hvorfor var kravet at stemmetellingen skulle kunne styres sporløst i favør av Shavez?

  Og hvorfor ble Dominion tvunget inn i det amerikanske valgsystemet av kulturmarxistenes deep state på tross av gjentatte advarsler om at et valgsystem som var bestillt av en korrupt leder, for vinne et valg i en sydamerikansk bananrepublic, ikke passet for USA?

  Og hvorfor skulle vi ikke stole 100% på de som var ansvarlig for dette når de forsikrer oss om at valget var 100% korrekt.

  Og hva burde Biden gjøre med alle de som mener dette beviser at det hele er et ledd i operasjon “the grate resett”.

  • Kan du dokumentere noen av påstandene? Koblingen mellom Venezuela/Clinton/Pelosi Og dominion er blitt avslørt som fri diktning og løgn.

   Har du noen dokumentasjon på at noen av disse påstandene er sanne?

  • Forøvrig het han Chavez ? kan heller ikke huske valgjuks i Chavez sin periode, derimot flere forsøk på udemokratiske statskupp støttet sv USA lignende det vi nylig så i Bolivia.

   Maduro derimot…

 4. Kjell Andersen lyver igjen. Noe som er det vanlige fra han og grunnen til at Søkelys eksisterer. Det er et forum for lyvende breivikinger med noen sporadiske besøk fra de av oss som ikke liker massedrap av barn.

  I Michigan er også valget godkjent.

  Intet nytt fra vestfronten med andre ord. Og Joe Biden og amerika forbereder seg på president skiftet i januar.

  2
  3
  • Tøv, når artikkelen ble publisert var det ikke avklart. Da var tingene ennå uklart i følge de meldinger som forelå da.

  • Søkelys:

   Det er faktisk ikke riktig. Når du publiserte denne saken var allerede valget sertifisert.

  • Jeg skrev den på basis av Trumps twittermeldinger og det som forelå for meg da.
   Uansett er jo saken at Trump avleverte en rekke meldinger på Twitter om dette som jeg gjengav.
   Mulig du har rett i det. Jeg fikk det i hvert fall ikke med meg og baserte saken på Trumps twittermeldinger som var de siste fra hans twitterkonto og på News Max siste publiserte video da jeg skrev saken.

 5. Påstanden din er feil, valgresultatet er nå sertifisert, etter et forsøk fra republikanerne å bare godta stemmer hva de hvite forstedene og ikke fra områder med afro amerikansk flertall i Detroit:

  «The two Republicans on Michigan’s Wayne County Board of Canvassers initially refused on Tuesday to certify the county’s election results, which show former Vice President Joe Biden defeating President Donald Trump.

  But they suddenly reversed their decision after hours of phone calls from the public lambasting them for trying to exclude predominantly Black Detroit from the certification.»

  https://www.huffpost.com/entry/michigan-republicans-detroit-wayne-county_n_5fb4812cc5b695be82fe1b4d

 6. Blair disse 30.000 som når 1 million skulle demonstrere i Washington, men det ble noen skarve tusen? ???

  Og igjen venter både vi og det amerikanske rettsvesen på bevis. Det er helt legitimt å bestride et resultat hvis man har bevis og omtellinger er helt vanlig. (Derfor man ikke kan avgjøre valget på valgnatta slik Trump krevde.) men man trenger fortsatt bevis ?

  Hittil har påstandene fra Trump vært fri diktning og ren løgn. F. Eks at republikanske valgobservatører ikke slapp til er i alle delstatene bekrefter som løgn av republikanerne i de respektive statene.

  Sak etter sak er avvist av Irriterte dommere fordi de simpelthen ikke er levert inn bevis.

  • Sakene vil kanskje bli avvist av dommere i de lavere rettsinnstanser. Det er vel også det som Trumps advokat-team forventer. Søksmål vil bli anket videre oppover til delstatens høyesterett og deretter til USA høyesterett -hvor slaget vil stå.

  • Tvilsomt at høyesterett tar disse sakene.

   Du må huske at om du er liberal eller konservativ kan du ha litt forskjellig lovfortolkning, men du er fortsatt bundet av loven og dens krav til bevis. De er ikke politikere,

  • Hvordan kan man behandle sakene når saksøker ikke legger frem et eneste bevis ?
   Trump teamet har ingen sak. Det finnes ingen troverdige saker i rettssapperatet, om det i det hele tatt finnes noen saker i det hele tatt i det systemet. Høyesterett kan derfor ikke behandle noe som ikke finnes og som ikke er anket til dem.

   Trump samler inn penger og holder saken i live fordi det i innsamlings papirene står med liten skrift at 60 % av pengene går uavkortet til han selv. Trump trenger penger til å forsvare seg i diverse rettssaker som kommer opp mot han neste år.

   Så får Kjell Andersen lyve videre. Sannheten er at Trump vet han har tapt og at Joe Biden er den nye presidenten i amerika.

   Når det gjelder Kjell Andersen har jeg følelsen av å snakke med et bortskjemt lite barn. Har de noen hensikt å snakke med et lite barn som lyver dagen lang ?

   2
   4
  • “Har de noen hensikt å snakke med et lite barn som lyver dagen lang ?”

   Tydeligvis – ettersom du snakker med ham mer enn de fleste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *