Joe Biden: USA må lede den nye verdensorden

USA president Joe Biden fikk enkelte til å heve øyenbrynene da han mandag sa “at den nye verdensorden snart vil bli etablert og at det er opp til USA og lede den. Under en tale ved Business Roundtable’s CEO Quarterly Meeting slo Joe Biden fast at verden befinner seg på et viktig bøyningspunkt som skjer hver tredje eller fjerde generasjon og at det er opp til USA og avgjøre resultatet. “Som en av toppmilitære folkene sa til meg under et sikkerhetsmøte for noen dager siden, har 60 000 000 mennesker dødd mellom 1900 og 1946 som følge av krig, og siden vi etablerte en liberale verdensorden har det ikke skjedd på lenge,” sa Joe Biden videre.

Ideen om en ny verdensorden (NWO) er en tanke mange fremtredende globalister og ledere har snakket om lenge. Den nye verdensorden skal erstatte den nåværende og er preget av tanker om “The Great Reset, “One World government” og “One World Religion” og en “One World valuta” som skal erstatte de nåværende valutaer. I tillegg inneholder den nye verdensorden begreper som “Agenda 2030” “Build Back Better” og selvfølgelig et globalt ID system basert på merker og såkalt “Sosial Score” som vil avgjøre hva slags rettigheter du som borger av den nye verdensorden vil måtte ha. For Joe Biden er nå målet og forene den frie verden og danne den nye verdensorden globalistene lenge har ropt etter.

Bidens kommentar fikk mange til å heve øyenbrynene både i USA og rundt om i verden og gjorde at termen “New World Order” trendet på Twitter mandag. Termen “Ny Verdensorden” har blitt brukt for å refererer til en ny æra av globale forandringer og har blitt brukt av statsledere og politikere som tidligere presiden George Bush, tidligere utenriksminister Henry Kissinger, tidligere britisk statsminister Tony Blair og ikke minst World Economic Forums Klaus M. Schwab. Kursen mot Dyrets system er satt med Joe Biden i førersetet. Dr Steve Turley som er en konservativ kommentator tar i sin siste video opp Joe Bidens oppsiktsvekkende tale

3 tanker om “Joe Biden: USA må lede den nye verdensorden

 1. De som har evnen til å se de lange linjene vil nok mene at vi alt er inne i en ny verdensorden. De viktigste kjennetegnene er medienes politiske agendaer og dekonstrueringen av demokratiene, hjernevask av barn og unge og stadig flere politiske aktivister i viktige offentlige stillinger.

  Men om Biden har en rolle i dette så tror jeg det er å bryte ned den hovedrollen den vestlige verden har hatt de siste århundrene.

  Vanskelig å si, men det er lett å tenke at Kina trekker i trådene. Potensiellt vil verdensherredømmen for Kina bli mulig hvis Putin starter en verdenskrig.

  En ting er jeg helt sikker på. Og det er at det store spillet vi ser rundt i verden sier lite om hvem som står bak. Men detaljene er avslørende. Det Kina forbyr i sitt eget land prøver de å gjøre vanlig i vestlige land. De kjøper f.eks Disney og bruker dette for å hjernevaske barn slik at det blir kult å ikke ha noen klar kjønnsidentitet. Gjennom FN-systemet kjører de på med “klimakrisepolitikk” som blir ødeleggende for vestlige lands økonomi og sikkerhet men selv bryr de seg ikke om den i det hele tatt. Dette og mye annet har de jobbet med i flere tiår.

  Det kan se ut som om vi har passert et point of no return.

 2. På tide å få Donald Trump tilbake i Det Hvite Hus. Han kan bremse planene for NWO.
  Skulle tro at en rekke land rundt om i verden ikke ønsker å underlegge seg en verdensregjering. Dette er noe for Europa, Canada, Australia etc.
  Etter en ny Trump-periode kan en ny republikaner fortsette i Trumps fotspor.

 3. Den nye verdensorden blir forstyrret av Putin.
  Derfor har NWO folka som Lindsey Graham oppfordret noen til å utføre et attentat på Putin, drepe ham.
  Jeg mener at noen burde gjøre det samme på Biden.
  Verden ville bli et bedre sted uten slike som Biden, Harris og den demokratiske gørra som leder verden inn i krig.
  Disse er kaldblodige mordere med blod på hendene.

Det er stengt for kommentarer.