13 Natoland sender luftvernvåpen til Ukraina -Nato med proxy-krig mot Russland på ukrainsk jord

Krigen i Ukraina ser mer og mer ut til å utvikle seg til å bli NATO og USAs proxy-krig mot Russland på ukrainsk jord. Hele 13 Natoland har signert en avtale om å utstyre det ukrainske forsvaret med luftvernmissiler. “I dag har Tsjekkia, Estland, Polen, Frankrike, Georgia, Tyskland, Irland, Latvia, Litauen, Nederland, Sverige, Storbritannia og USA signert en felles erklæring” med det presserende behovet å oppgradere Ukrainas luftforsvar”. Dette betyr at disse landene i sammen vil sende Ukraina luftforsvarssystemer som skal brukes for å skyte ned russiske kampfly og helikoptre. Russland vil ventelig svare på denne provokasjonen ved å ta i bruk hypersoniske missiler for å ta ut mest mulig av den vestlige hjelpen i det den krysser grensen til Ukraina.

Det vi ser konturen av nå er en Nato-kontrollert proxy-krig hvor Vesten utkjemper en krig mot Moskva ved hjelp av våpensystemer de gir til regimet i Kiev for å utkjempe krigen mot Russland. USA har i en årrekke ført slike stedfortredende kriger mot regimer de ønsker å bli kvitt. Spesielt så vi dette i Syria hvor USA utstyrte ulike jihadist-millitser med våpen for å kjempe mot regimet til Assad. Det samme ser nå ut til å skje i Ukraina der vesten og Nato betaler Ukraina som igjen hyrer inn leiesoldater fra vesten for å kjempe mot Russland. Det utstyr Nato nå vil gi Ukraina er eldre sovjetiske rakettsystemer som SA-8 og OSA-AK samt S-300 luftvernsystem. Dette kan tegne til å bli en langvarig krig hvor Russland vil bli presset til å ta i bruk hele sitt arsenal av våpen for å bekjempe Ukraina. Dette vil bety hypersoniske raketter, og skal vi tro Joe Biden vil Russland også anvende kjemiske og biologiske våpen. Håpet må være at president Zelensky ydmyker seg og finner frem til et kompromiss som både Putin og Ukraina kan leve med. Jo lengre denne krigen varer, desto mer alvorlig vil de økonomiske konsekvensene bli for folk flest i Vest-Europa og USA. Prisen vi må betale vil være massiv inflasjon, høyere rente og økt mat og produktmangel. Dette fordi Vesten blokkerer og boikotter alt som kommer fra Russland. President Putin har så langt ikke tatt i bruk sitt mest effektive økonomiske våpen, nemlig å totalforby all eksport av olje og gass til Europa.

8 tanker om “13 Natoland sender luftvernvåpen til Ukraina -Nato med proxy-krig mot Russland på ukrainsk jord

 1. “NATO’s krig mot Moskva”??? En helt utrolig påstand!

  Sannheten er at vestlige land forskyner ukrainere med våpen så de kan forsvare seg. Og Ukraina kriger ikke mot Moskva men forsvarer seg mot en russisk innvasjon.

  En annen sannhet er at vestlige politikere missbruker sin makt for å lure folk til å tro på alle “krisene” de skaper. Mange av konspirasjonsteoriene får stadig mer kjøtt på beina. De vil åpenbart kjøre verden inn i en helt ny politisk orden.

  Jeg tror den vil bli kortvarig. Et interessant fenomen som kan varsle om noe stort som kommer er at den magnetiske nordpolen flytter seg stadig raskere bort fra nordpolen. Muligens kan det varsle om at jorden snart vil snu om på nord og sør. Mange har lurt på om jordkloden fikk et magnetisk polskifte før syndfloden. Mye tyder på at jorden gikk gjennom dramatiske forandringer for mye kortere tid siden enn vitenskapen mener. Og det sangnomsuste Atlantis kan ha vært den opprinnelige sivilasjonen som ble utryddet av syndfloden. Noen mener Atlantis lå nord-vest i Sahara.

  Mye av de fenomenene som kan oppstå ved et magnetisk polskifte kan ligne på mye av det som beskrives i Bibelen. Kanskje blir dette overgangen til tusenårsriket?

  • Riktig.
   Putin og Russland er den aggressive og onde makt.

   4
   2
  • Denne krigen har pågått siden 2014 og USA har lenge utkjempet sin proxy-krig mot Russland i Syria og i Ukraina.
   Dersom Putin virkelig ønsket å ta Ukraina, hadde han gjort det langt tidligere og alt tyder på at Putin motvillig ble dradd inn i krigen.
   Dersom jeg husker rett, sendte Russland store militære styrker til grensen mot Ukraina i mars 2021 for deretter å trekke dem tilbake. Det var et sterkt signal til Ukraina om å finne et kompromiss. Når han så sendte styrkene igjen mot grensen i desember, var dette også et signal og et forsøk på å presse frem et kompromiss, men å trekke tilbake styrkeren denne gangen var uaktuelt. Noe jeg også forutsa for det hadde vært politisk umulig for Putin. Dersom Putin er så blodtørstig som enkelte mener hadde nok denne invasjonen skjedd for flere år siden. Putin har vist at USA/NATO har vært tungt inne i Ukraina siden 2014 og vet at dette er en kamp mellom USA/NATO og Russland på ukrainsk jord.

   3
   6
  • Blir svimmel av å lese hva du skriver.
   Putin hadde ingen legitim rett for noe han har gjort, han er ikke noe annet enn en Hitler kloning.
   Får inderlig håpe at han blir stilt til ansvar for sin ugjerning!
   Hvis ikke her på jorden, så skal han svare for den levende Gud, stakkars mann!

   At NATO sitter og sa før invasjonen at de aldri skulle hjelpe Ukraina.
   Noe Donald Trump aldri hadde fått seg til å si, viser bare at det er et feig, dårlig og korrumpert lederskap i Vesten som har gjort det dessverre mye enklere for Hitler kloningen.
   At NATO ikke oppretter en flyforbudssone er dypt, dypt tragisk.
   Jeg sa dette allerede i 2017 at dette fort kunne gå slik vi ser det er i ferd med å gå nå.
   Hitlerkloningen og den Russiske hær har egentlig tapt kampen for lenge siden militært.
   De er totalt underlegne Ukrainerne i absolutt alt, innsats, taktikk, og alt som trengs for å være dyktig i strid.
   Det kompenserer de med å bombe Ukraina sønder og sammen, mens verden toer sine hender i reneste Pontius Pilatus stil, tragisk!
   https://blog.janchristensen.net/2017/08/nr-2007-vladimir-putin-gar-inn-i.html

   6
   2
  • Sokelys:
   Putin overtok som leder av Russland med de grensene landet hadde den gang. Hvis man gir USA/NATO ansvaret for denne krigen så innrømmer man Russland retten til å kontrollere eller innvadere alle sine naboland for å sikre seg selv mot akkurat det Ukraina opplever idag. Da havner de baltiske statene og Norge i en veldig farlig situasjon også. For ikke å snakke om alle andre landene rundt i verden som ønsker å gjøre det samme. Okkupere mest mulig for å sikre seg mot mulige fremtidige trussler. Slik Kina sier rett ut.

   Putins motiv for de senere års innvasjoner handler antagelig om oppbyggningen av et stort millitærkompleks på Krimhalvøya med en størst mulig sikringsone rundt denne. Dette handler ikke om forsvar men om å domminere resten verden med millitær makt sammtidig som de undergraver vesten med hybridkrig og innfiltrasjon. Slik som tilfellet var for Norge i KGB’s storhetstid.

   Putins har mistet evnen til å være objektiv. Hans tv-overførte teateralske høring om hva hans undersotter mente om innvasjonen av Ukraina viste dette veldig klart. Det handler ikke om blodtørstighet men om mangel på realisme, maktsyke og et fenomen som oppstår når man blir gammel. Maktsyke gamle folk tenker andeledes og i et mye kortere perspektiv. For de har ikke så lenge igjen å leve og ikke så mye å tape. Hvor langt Putin vil gå i å sprenge sivile gjennstår å se. Faren er at han lar det gå rutine i det som nazistene gjorde da de myrdet store mengder sivile som straff for fientlig millitær aktivitet. Det nylige rakettangrepet på kjøpesentret tyder på det.

   5
   1
  • Riktig.
   Putin og Russland er den aggressive og onde makt.
   Ja. Det blir litt som med deg og bygningsetaten.
   Du har som Putin gått inn og stjålet andres eiendommer.
   Putin gikk inn i Ukraina og du gikk til angrep på vår offentlige veigrunn og satt opp en mur der,
   Begge deler er kriminellt, aggressivt og ond,
   Også du Jan Kåre Christensen er ond som Putin.
   Vi skjønner at du kjenner deg selv på andre.
   Putins styrker dreper kanskje men du dreper folks rykte med å henge dem ut. Både du og Putin er ondskapsfulle psykopater

   1
   2
 2. Viss det som skjer er starten på en dom over Vesten og USA for sine synder mot Herrens ord, fosterdrap, legalisert syndene som var normale i Sodoma-Gomorra etc, 2 Peter 2.6 forteller hvorfor byene ble utslettet. Det vi nå ser kan være starten på 3.vk. Er dette av Gud fast besluttet,blir det forferdelige tider som venter. Men håpet for Guds menighet er Guds løfter at vil være med oss gjennom alt som måtte komme. Maranata!!

  • Det er først og fremst en dom over Ukraina som aldri har tatt et oppgjør med sin egen antisemittisme. Under andre verdenskrig stod ukrainere bak massedrap av jøder.
   Og det er også derfor staten Israel ikke vil støtte Ukraina med våpen.
   Derfor høstet også Zelensky massiv fordømmelse i Israel da han sammenlignet Russlands krig med jødeutryddelsen og Hitlers endelige løsning.

Det er stengt for kommentarer.