Joe Biden: Netanyahu er et “rasshøl!” -USAs “president” med nok et sleivspart

USAs president Joe Biden har vanskelig med å skjule hva han egentlig mener om Israels statsminister Benyamin Netanyahu. I følge den israelske storavisen “Times Of Israel” skal Biden ha omtalt Netanyahu som et rævhøl eller rasshøl. Nyheten om dette kom samtidig som det israelske forsvaret skal ha befridd to av gislene Hamas har holdt. Det er ikke første gang den demente amerikanske presidenten omtaler andre lands statsledere på en negativ måte. Men det er første gang han lar råtten tale flomme ut av munnen om en allierts statsleder.

Biden har tidligere omtalt Putin som en kaldblodig morder og kort etter en felles pressekonferanse med Kinas mektige leder omtalte han Xi Jinping som en “diktator”. At han nå omtaler Netanyahu som et rasshøl eller rævhøl bør ikke komme som noen overraskelse. Ettersom hans demenssykdom utvikler seg stadig raskere, og selvkontrollen gradvis forsvinner, må man regne med at hans munn blir mer og mer skitten. Det onde hjertet i mennesket kommer frem når demenssykdommen tar mer og mer over hjernen til pasienten. Det som er faktum er at den vestlige verden ledes av en person som anses som utilregnelig pga aldersdemens.

11 tanker om “Joe Biden: Netanyahu er et “rasshøl!” -USAs “president” med nok et sleivspart

 1. De setter navn på alle slags “sykdommer”, men tør ikke kalle det for demonisk, noe det meste av “sykdommer” er, og det ser ut til at denne presidenten er under demonisk innflytelse.

  8
  2
  • Han er bare ekkel og ufyselig i kjeften som han lenge har vært. Aldri blitt voksen. Det finnes MANGE av dem, det er bare tragisk. Har noen kjenninger rundt meg på samme alder -også 60-70 åringer; DISCUSTING i kjeften!’🤮 På barnestadiet vil jeg si.

   Har ALDRI stolt på Biden.

   Man trenger ikke demonisere alt. Demens er bare en av mange sykdommer på denne jord. Noen får kreft, noen får demens, noen blir forkjølet. Noen med demens blir ufyselige (som de ikke kan noe for)
   -mens noen blir det ikke. De går rundt happy og smiler.

   Noen mennesker har bare rett og slett tatt et valg. De elsker ikke Gud, og mangler totalt respekt for visse ting (f.eks kvinner, barn, eldre, kristne, muslimer, jøder, lavtlønnede osv)

   Slike mennesker er en av dem som er vanskeligst å orke å be for.

   5
   1
  • Gjentar at Biden har lært av Trump, en av de aller mest uanstendige i moderne vestlig politikk. Hans mobbing og “name calling” kjenner ingen grenser.

   Å tro på demoner som årsak til oppførsel og hendelser er heldigvis bare latterlig så lenge det forblir med tanken.

   Når åndsbror Durek Veret, djevelutdrivere, jungelpredikanter og dommedagsprofeter fabler høyt om denonisk overtro, blir det derimot mye verre.

   Demoner er neppe opphav til hverken epilepsi, tourette, asosial personlighetsforstyrrelse, migrene eller invaliditet. Slik flere her synes å innbille seg. Bevisene for sataniske åndsmakter er like solide som bevisene for at Tor med hanmeren forårsaker lyn og torden.

   2
   4
  • Aril, du får det til å høres ut som at Trump har skylden for at Biden har lært seg noen ord. Dette mener du nok ikke😄 Ærlig talt, han er en voksen mann🙈

   Dement riktignok, men han bannet før det.

   Som jeg har skrevet tidligere; Biden har som alle andre ungdommer tatt sine valg, men valgte dessverre å holde fast med disse unødvendige og stygge ordene helt oppi alderdommen. Og jeg tviler på han kommer til å slutte med det. Ingen som må ty til slike ord bør være leder. (men det vrimler jo av dem da…)

   Prince Charles har heller ikke utviklet seg videre fra ungdommen, han tar seg litt mer sammen enn Biden, men banner som en bryggesjauer.

   Jeg har ikke tillit til slike.

   3
   1
 2. Jeg demoniserer ikke alt, men mange ( og særlig i Norge, også blant de “kristne”) har hue i sanda mht dette, og vil ikke innse at det faktisk finnes urene ånder og demoner som mennesker lar seg plage av, og da ler disse åndsmaktene som da får herje fritt!

  Jeg har ikke min kamp mot mennesker, så derfor har jeg inderlig medynk med alle som går på fortapelsens vei, inkludert terrorister, pedofile og mordere, da jeg vet at det finnes tilgivelse for de om de omvender seg. 😊

  8
  2
  • Misforstå meg ikke, jeg hater deres ugjerninger, men elsker deres ånd og sjel. Jeg hater synd, men elsker syndere.

   7
   1
  • Når jeg skrev «man trenger ikke demonisere alt» så kan det se ut som jeg mener du gjør det med alt.
   Det var ikke meningen😊 Det ble litt feil. Beklager det.

   Jeg vet om kristne grupper som har en tendens til å demonisere «alt». Og de holder på i årevis, og er lite villig til å vurdere om de kanskje er litt ute å kjøre.

   Jeg har selv som ung hatt kristne ovenfor meg med lynende sinte øyner på meg, der de var overbevist om at det var en ond ånd i meg som de skulle ta kommando over. Fullstendig på bærtur. Jeg vet ikke om de ville innrømmet det den dag i dag -at de tok feil. Og dette blikket som DE satte i meg et ikke så vanskelig å huske (om jeg vil😊) Det er tilgitt.

   Dette er egentlig alvorlige ting å holde på med, barn og ungdom har tatt skade av dette. Jeg er herlig frelst og fri, og INGEN kristne kommer noen gang til å klare å sette noe griller i hodet på meg. Guds Ord er det som teller, det står over alle verdens pastorer eller såkalte «profeters» ord som ikke samsvarer med Sjefens Ord.

   Jeg vet hvilken ondskap som kan bo i folk, det kan være forskjellige grunner til det. Spesielt grusomt er det for flere som omgås slike -det kan være en lærer, lege, familiemedlem, psykolog, pastor, arbeidsgiver, kollega. Aller verst må det være for et barn som har en slik mor eller far.

   Når du skriver «og da ler disse åndsmaktene som da får herje fritt!» så er du jo inne på noe. Bare man da ikke automatisk tenker at alt i fra sinne, kaffe eller pornoavhengighet, depresjon og sykdommer er demonisk. Vi tar dårlige valg iblant, men tjener en STOR Gud som hjelper oss i ALT. ALT makter jeg i Ham som gjør meg sterk 😊👍

   Jeg MÅ ikke frem til forbønn, jeg MÅ ikke faste, jeg må slettes ikke tale i tunger. SANNHETEN setter oss fri.

   Det er ikke alltid «disse åndsmaktene som ler» -som du skriver. JEG ler av dem.

   HAN har beseiret onde✝️

   «Men dere, mine barn, er av Gud og har seiret over dem. For han som er i dere, er større enn han som er i verden» (1.Joh 4:4)

   5
   1
  • Hannah:
   “Jeg vet om kristne grupper som har en tendens til å demonisere «alt». Og de holder på i årevis, og er lite villig til å vurdere om de kanskje er litt ute å kjøre.”

   Spot on!
   Men så er det det med se flisen og bjelken da.

  • …og det var ikke ment til deg Hannah.

   (selv om sikkert du og jeg også har godt av å bli minnet på det noen ganger 🙂 )

  • Ja det har jeg godt av Gransker😊
   Takk for tilbakemld.

   Du er savnet her inne. Trist at det er så mange her som er blinde på hvem du er og hva du har bidratt med. Og ikke setter pris på deg…. -ja, ikke før de sitter til bords med deg da☺️

 3. Det største “Hølet” holder til i Hvitsvarthuset, Norske myndigheter sin lefling og støtte til Hamas er like sykt

  3
  1

Det er stengt for kommentarer.