Danmarks forsvarsminister: – Nato risikerer russisk angrep

Vi groomes for denne kommende krigen mellom NATO og Russland Daglig serveres borgere i Europa nå drypp av informasjon om den krigen NATO ønsker å få med Russland. Den siste ute med denne krigspropagandaen er Danmarks forsvarsminister Troels Lund Poulsen (V) som sier i et intervju med Jyllands-Posten at Russland kan komme til å angripe NATO. Nato risikerer at blive angrebet af Rusland. Og så skal Danmark være klar til at stille op.

Forsvarsminister Troels Lund Poulsen (V) forklarer, hvad danskerne i værste fald skal forberede sig på: «Det er, at Nato kommer under angreb af russerne. Man troede ikke, at det skulle finde sted. Det har fuldstændig forandret sig», fastslår forsvarsministeren i et interview med Jyllands-Posten, hvor han for første gang uddyber, hvorfor han i sidste uge ændrede tonefald og gjorde det klart, at situationen er alvorlig, og at investeringerne i Forsvaret skal fremrykkes. Det Poulsen bruker som grunnlag for denne påstanden er den økte kapasiteten i russisk forsvarsindustri. Medlemmene av NATO er i økende grad bekymret for Russlands evne til raskt å øke våpenproduksjonen ettersom økonomien er blitt satt på krigsfot. Russland forventes å produsere 3,5 millioner enheter artilleriammunisjon i 2024, ifølge estiske estimater. Derimot forventes Europa å kunne produsere rundt 1,4 millioner granater innen utgangen av 2024. Andre nordiske tjenestemenn har de siste ukene kommet med uttalelser som fremhever de endrede trusselvurderingene. Sveriges sivilforsvarsminister, Carl-Oskar Bohlin, sa i januar «det kan bli krig i Sverige». (Fra Steigan)

At befolkningen i Europa nå groomes og myknes opp for å akseptere en NATO krig med Russland er det ingen tvil om. Nesten daglig fores vi med at vi er under alvorlige trusler enten det kommer fra Russland, Kina eller ved at Donald Trump igjen skulle bli president i USA. Den største trussel for europeisk sikkerhet -eller for Sodoma og Gomorra sikkerhet er en ustabil og uforutsigelig Donald Trump i kombinasjon med et stadig mer aggressivt Russland og Kina. Frykten for at Putin og Russland ønsker større “lebensraum” er stor -og man skremmer med at Russland vil kaste seg over et annet NATO land når Ukraina er nedkjempet. Frykten er at Donald Trump vil bakke ut dersom dette skulle skje, fordi landet ikke har brukt nok på forsvaret. De europeiske ledere og store deler av befolkningen er fiendlig innstilte til Donald Trump -og tegner stadig trussel-bilder av ham -så hvorfor skulle Trump egentlig bry seg om fiendtlige “allierte” i Europa som applauderte når Bidene jukset seg til seier i tjue tjue? Europa og den politiske elite har nærmest ansett Trump som en folkefiende og har både hånet ham, fremstilt ham som en livsfarlig klovn og en potensielt større trussel enn både Russland og Kina. Så hvorfor skulle Trump sende unge amerikanere i døden for et Europa som forakter ham og ser ned på ham?

4 tanker om “Danmarks forsvarsminister: – Nato risikerer russisk angrep

 1. Biden juksa ikkje til seg valsigeren sist. Kva vil du omTrump vinn i november.
  Det er skuffande at Søkelys så til dei grader applauderer Putin.

  • Trump vant i 2020 og han vil vinne i november også.
   De vil ikke klare å jukse denne gangen også.
   Men de vil prøve.
   Heia Trump og heia Putin. To virkelige ledere som har verdighet.
   Disse klovnene som leder Vesten nå er perverse griser og dere som heier på dem er besatt av Pride demoner og LGBTQ.

 2. Ukraina har lenge holdt russarane i sjakk, Det har vore stillingskrig ved fronten.
  Nyhetene fortel at russarane har rikeleg med våpen og ammunisjon
  Ukrainarane merkar dette godt. USA har gitt ny hjelpepakke til Ukraina.
  Russarane har korte forsyningslinjer og er tolmodige.
  Hitler tapte krigen mot Russland fordi han gjekk for fort fram.
  I tida framover kan me rekna med at russarane langsomt erobrar nye område om ikkje USA og Nato grip til våpen og forsvarar Ukraina.
  Det er betre at NATO og USA går med Ukraina no. Russarane har enno ikkje erobra mykje.Om dei går med i krigen kan russarane bli nøydd til å trekkja seg tilbake.
  Donald Trump sine ord i går om at russarane kan innvadera desse landa som ikkje har betalt nok, skapar stor usikkerhet.

  • Torstein. Om NATO skulle gå inn i krigen direkte, har vi tredje verdenskrig i Europa. Da vil Norge komme i faresonen for et russisk svar.
   Det er bare å håpe at partene tar til vettet, setter seg ved forhandlingsbordet og finner frem et kompromiss som ivaretar både Ukraina og Russland. Ukraina bør avstå de områder Russland har anektert. Tross alt ønsker befolkningen der å tilhøre Russland og ikke Kiev regimet.
   Vi får jo håpe at Trump klarer å sette foten ned for mer våpenstøtte til Ukraina, slik at krigen tørker ut.

Det er stengt for kommentarer.