Joe Biden innsettes onsdag men profetene lover et stort sjokk

President elect Joe Biden vil etter alt å dømme bli innsatt som USAs 46 president førstkommende onsdag. President Trump selv vil ikke være i Washington under innsettelsen av Joe Biden. Imidlertid har Gud et sjokk på gang, i hvert fall dersom vi skal tro den kristne profeten Hank Kunneman som forteller at Gud vil utløse et sjokk, I følge Kunneman som bommet stygt i sin spådom om at Coronaviruset ikke ville skade Amerika -har Gud andre planer for amerikanerne enn en innsettelse av Biden. Selv om det ser vanskelig ut -har Gud mere på lager og verden må forberede seg på et stort sjokk. Ikke nødvendigvis den 20 januar.

Når alt ser helt håpløst ut, det er da ilden vil komme. “Vi må stå i tro nå, og det er derfor ikke Gud har foretatt seg noe, sier Kunneman som ikke mener at Gud er bundet av datoen den 20 januar. Kunneman kan ikke forestille seg at det har vært en løgnens ånd i alle profetene som har spådd at Trump ville få en annen periode. “Noe mirakuløst vil skje,” er budskapet fra Kunneman. Kunneman som spådde at USA skulle unnslippe Corona-viruset har så langt vært lite treffsikker i sine profetier men forsøker å holde motet oppe til de mange som fast lytter til hans forkynnelse.

Facebook Comments

7 tanker om “Joe Biden innsettes onsdag men profetene lover et stort sjokk

 1. det er de som tror på slike spinnville profeter som blir sjokket når oppdager at de har blitt rundlurt. Alle andre normale mennesker skjønner at det ikke er noe hold i slike konspirasjonsteorier.

 2. Denne «profeten» serverer nonsens,bullshit, han bommet på Corona pandemien og vil bomme igjen med surret sitt. Plassen for han er lukket avdeling

 3. Dette er en åndsfattig tid i Norge. Det er lite åpenbaring over Guds menighet i dette landet. Det kan være derfor Gud har tillatt at menighetene blir stengt ned.
  Gud ønsker å føre sitt folk bort fra skjøgekristendommen som nesten totalt råder grunnen blant norske menigheter.
  Norge var en gang et misjonsland hvor Ordets lys ble brakt ut til nasjonene. Nå er Norge en fullt og helt avkristnet nasjon hvor kristenlederne har inngått kompromiss med myndighetene som de blindt følger.
  Dette selv om våre myndigheter bruker millioner på millioner av våre felles penger for å finansiere drap av barn i mors liv. Våre myndigheter har blitt advart om dette og det er ikke så mange år siden Ludvig Nessa og Børre Knudsen i Herrens navn uttalte en forbannelse over Norge for fosterdrap.
  Etter det har myndighetene gått videre i synd og tillatt sodomi, homoekteskap som er en vederstyggelighet for Gud.
  Våre myndigheter er advart, de har ikke gjort bot og vendt om -og du skal følgelig ikke be om velsignelse for disse.
  Dersom du skal be for myndigheter som står Gud i mot, be om at de skal ydmykes og bringes til sannhets erkjennelse -ellers fortsetter de å trekke nasjonen ned i Guds dom. De lærte intet av 22 juli -og de lærer intet av at de nå må begrave sine døde fordi Gud tar bort grunnvolden folk har bygd sine telt på.
  Det vil bli mange lik i Norge fremover.
  Rop til Gud om nåde for befolkningen og rop til Gud om at Han skal tukte våre myndigheter til omvendelse.

  6
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *