Bill Gates er USAs største eier av landbrukseiendom: Den som kontrollerer matforsyningen kontrollerer også menneskene

Bill og Melinda Gates er de størte eiere av privat landbrukseiendom i USA og den kontroversielle figuren som spiller på lag med statsledere og den globale agenda har mange ganger tatt til orde for befolkningsreduksjon. Gjerne ved bruk av virus, The Great Reset og Agenda2030 er i ferd med å bli tredd ned over hodene våre. For å oppnå sitt mål -som er det grønne skiftet, for å dempe klimaendringer -vil godt gammeldags jordbruk bli avskaffet, -og inn skal kunstig produsert kjøtt, innsekter, gresshopper og snegler i maten. Tradisjonelt landbruk skal avskaffes, og erstattes av det nye -som er å besudle Guds skaperverk. Matmangel er et av virkemidlene som vil bli brukt for å tvinge forbrukere over på agenda2030s ernæringsplan for almuen.

Naturlig produsert mat vil bli så dyrt at det bare er de aller rikeste av den globale elite som vil kunne nyte naturlig produsert mat, mens befolkningen må finne seg i å ete innsekter og kunstig menneskeskapt kjøtt. Velkommen til det neste 10 år -og dem som eier mat matforsyningen kontrollerer folket. Covid-19 krisen er et redskap for the great reset og verdioverføringen fra folk flest (middelklassen i USA) til de to prosent rike som vil eie verden. Krisetiltakene som er blitt innført for å hjelpe næringslivet gjennom Corona-krisen har spesielt i Amerika hatt en svært skjev fordeling. De store selskapene har slukt opp milliarder på milliarder av krisehjelpen, mens mindre bedrifter, familieforetak og mindre landsbruksprodusenter har gått konkurs. Det er nettopp derfor vi ser at arbeidsledigheten fortsetter å stige både i Europa og USA  Folk med begrensede ressurser og sultne er lettere å styre og når folk kommer til mer eller mindre tomme mathyller i butikkene med skyhøye priser, vil almuen måtte ta til takke med innsekter og kunstigprodusert om genmodifisert agenda2030 “kjøtt”. Fremtiden kan ikke komme fort nok. Nok et advarende budskap fra Christian Westbrook i Ice Age Farmer som har mer lys over tiden enn mange troende kristne.

Facebook Comments

1 tanke om “Bill Gates er USAs største eier av landbrukseiendom: Den som kontrollerer matforsyningen kontrollerer også menneskene

  1. Hells Gates må ødelegge befolkningens helse på alle områder ja. Tydelig satanisk den mannen der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *