Joe Biden ber Andrew Cuomo gå av etter rapporten om seksuell trakassering

Joe Biden som selv er blitt anklaget for trakassering av kvinner, ber nå New York guvernør Andrew Cuomo om å gå av som guvernør. En gransking konkluderte tirsdag med at Cuomo har seksuelt trakassert flere ansatte, ifølge New Yorks justisminister Letitia James. Tidligere tirsdag stilte lederen av Representantenes hus, Nancy Pelosi, det samme kravet. Som alltid roser jeg kvinnene som har stått fram og fortalt sannheten, sier demokraten Pelosi. Gjennom å anerkjenne sin kjærlighet for New York og respekten for jobben sin, ber jeg ham om å gå av, sier hun. Hvorvidt Cuomo akter å ta anmodningene om å gå av til etterretning er ennå uavklart.

7 tanker om “Joe Biden ber Andrew Cuomo gå av etter rapporten om seksuell trakassering

 1. REDD FOR DØDEN?

  Kristenheten er livredd døden samtidig som de siterer Paulus som sa: “For meg er døden en vinning”.

  “Hvem skal fri meg fra dette telt” (kroppen og det jordiske livet), sa Peter etter tidligere å ha hatt dødsangst før han fikk ånden på pinsedagen.

  Ettersom INGEN av dere her på forumet har den hellige ånd og et himmelsk håp er det lett å forstå dødsangsten deres. Det skyldes at deres eneste mulige håp er livet som menneske med evig liv på en ny og renset jord. Om dere tar imot tilbudet og vender om.

  Da blir dere naturlig nok svært opptatte av sykdommer og deres jordiske legemer. Vi derimot som har ånden og et himmelsk kall tenker ikke stort på dette midlertidige oppholdet her nede og er således uaffiserte av det som skjer rundt oss. Bort sett fra at hendelsene oppfyller Bibelens profetier.

  Sanne åndelige jøder som er født på ny, gleder seg til å komme hjem til familien der oppe etter å ha jobbet her nede i støvet en årrekke som Jehovahs og Kristi utsendte ambassadører.

  7
  10
  • Han som i Bibelen blir kalt “anklageren” er mer aktiv enn noen sinne. Her representert ved tilhengeren av Rutherfords lære. Han, som sitt åndelige forbilde, opphøyer seg mot alt og alle og gjør seg selv lik Gud. Det står en del i Bibelen om dette.

   9
   5
  • “Og Sjimi løp stadig etter David og kalte ham blodhund”
   (2.Samuel 16:7)

   “19 Men fariseerne sa til hverandre: «Der ser dere at ingen ting nytter. All verden renner etter ham.» (Joh. 12:19)

   5
   5
  • Svar: DU leste den!

   “Om du ikke advarer den ugudelige om hans ugudelige vei, skal han dø. Men hans liv vil jeg kreve av din hånd. Men har du advart ham og han ikke vender om skal han dø, men du har berget livet”. (Esekiel 3:19)

   Fint at du leste dette også.. :=)

   2
   3
  • Svaret ditt har ingen ting med spørsmålet mitt å gjøre. Svada svar som vanlig. Du bør heller skrive : fint OM du leser dett også.
   Det er vel få som gidder å lese svadaen din, meg inkludert.

   4
   2
  • Det holder for meg at DU har lest den bibelske advarselen “Bjarte”. Da har jeg gjort jobben min og er fri for ditt liv. Lykke til du også.

   2
   3

Det er stengt for kommentarer.