Jo flere vaksinerte -jo flere Covid-døde også i Sverige -to nye vaksinedødsfall i Norge

“Antall covid19-relaterte dødsfall øker i Sverige tross all vaksinering. I vårt naboland så ser vi nå samme utvikling av økning i antall covid19-relaterte dødsfall som i Norge.Jo flere vaksinerte, jo mer stiger dødstallene relatert til covid 19. Skulle ikke vaksinene gjøre at tallene på coviddøde gikk ned? Eller at sykdomsforløpet ble mildere? Det blir ikke mildere når flere og flere blir så syke av covid19 at de dør. Nå stiger tallene måned for måned,” skriver Malvind Børresen på Facebook og fortsetter: “Det tar ikke slutt. Vaksinedosene finnes i kroppene til de som har tatt stoffet resten av livet. Og myndighetene, media, vaksineindustrien og politikere har presset og lurt mengder av folk til å ta vaksinene – de har injisert stoffet i troen på at dosene er ufarlige. Tallet på vaksineskadde, vaksinedøde og dødstall for Covid-19 fortsetter å stige både i Norge og Sverige.

I begge land rapporteres det om lavere smittetall -fordi langt færre testes, -mens dødstallene ser ut til å øke. Samtidig melder FHI om to nye vaksinedødsfall i Norge i siste uke. Tilsammen er det registrert 212 vaksine-relaterte dødsfall i Norge pr 5 oktober. De to siste dødsfall er knyttet opp mot Moderna`s Spikevax. Dermed har 193 nordmenn dødd av Pfizer, 13 av Moderna (-2) og seks personer døde som kjent etter AstraZeneca vaksinen. Når det gjelder tallet på Covid døde i begge land er tallene slik for juli, august og september:

I Norge:                       I Sverige
Juli: 5 døde                    15 døde
August: 23 døde             45 døde
September: 39 døde     170 døde
Kilde: Worldometer info.

Samtidig som tallene på Covid-døde øker og øker, fortsetter vaksinene å påføre mennesker død og sykdom, og tallene på bivirkningsmeldinger etter Coronavaksinene overgår det legemiddelverket har sett noensinne. Tallenes tale er klare

FHI: 110 nye alvorlige bivirkninger og 2 nye døde knyttet til vaksinene siste uke.
Totalt:
Antall døde: 212 (+2)
Antall alvorlige bivirkninger: 2941 (+110)

Splitter dypt og FHI frykter nye kombinasjonssmitte til vinteren

Vaksinedebatten splitter dypt også blant lesere her på Søkelys. Spørsmålet splitter så hardt at flere tyr til harde ord og tildeler folk ulike tilstander som “besatt”, fylt av Jesabel osv osv. De harde ord under oppslaget om dødsfallet til den 17 år gamle Sean Daniel Hartman ble etterhvert så hardt at det var like greit å stenge for ytterligere kommentarer. Vaksinen ser ut til å splitte både menigheter, venner og familier og et fortvilt menneske som ikke er bosatt i Norge skriver dette: “Jeg blir syk av å tenke på at barna mine og deres kjære har alle tatt jabben…jeg bor i Hellas og står på mitt her helt alene…og mistet venner og familie , og jeg er hjelpeløs mot alt jeg vet skal skje fremover…i kroppene på de kjæreste jeg har….ingen hører på mammaen sin….sååå ondt å tenke på, så håper at jeg virkelig tar feil….🙏🍀🙏”  Spådommene om at Corona ville føre til massedød i 2020 slo ikke til, og Coronapandemien kunne ikke spores i norske oversikter over dødsfall. I 2019 ble det registrert 40.553 dødsfall i Norge, noe som tilsvarer en aldersstandardisert dødelighetsrate på 859 per 100.000 innbyggere mot 881 i 2018. I 2020 ble det registrert 40.534 dødsfall i Norge, noe som tilsvarer en aldersstandardisert dødelighetsrate på 840 per 100.000 innbyggere mot 859 i 2019. Dette i følge tall fra folkehelse-instituttet. Med andre ord kunne pandemien ikke bli sporet i tallene på norske dødsfall i 2020. Det store spørsmålet i 2021 blir om blandingen av Corona og vaksinedødsfall vil bli sporbare når status skrives for 2021. Allerede nå advarer FHI om en ny smittebølge som kan komme til å opptre sammen med tradisjonell influensa. “Vi er bekymret for en vinterbølge. Det kan komme en coronabølge i vinter. Treffer den samtidig med influensabølgen, kan det bli heftig for sykehusene,” heter det i VGs oppslag om saken. Corona, influensa og RS-virus kan bli “treenigheten” som skal bli forklaringsmodell når folk begynner å bli syke og dø i løpet av vinteren.

Facebook Comments

36 tanker om “Jo flere vaksinerte -jo flere Covid-døde også i Sverige -to nye vaksinedødsfall i Norge

 1. De dør ikke av covid, men av alderdom. Dette er den store løgnen. Når man blir gammel øker mulighetene for å dø dramatisk. Man kan sette hvilken som helst merkelapp på dødsårsak. Men når man kun loggfører de som dør av å ha en positiv prøve for såkalt korona, kan man bruke dette til å skremme folket til hva som helst. Løgnen er stor. Men de fleste dør av andre årsaker og hadde man listet opp alle årsaker, hadde korona kommet langt ned på listen.

  1
  1
  • Har lest det flere steder – at ca. halvparten av de døde – var innvandrere (jeg leste en artikkel i 2020 – en engelsk undersøkelse, som sa at folk fra Asia, Midtøsten og selv Afrika – ble mye dårligere av Korona enn etniske) – og de etniske var ganske gamle.

   Her i min hjemby – så fortalte en kollega av min kone, at hennes mor lå for døden – hun var over 80 og lå på sitt siste – så fant de plutselig ut at hun hadde Korona – og førte henne opp på statestikken. Denne kvinnen som satt ved sin bestemors død – ble harm på de – fordi hun mente hun døde av alderdom, ikke Korona.

   Men at de jukser med statestikk – er ikke noe nytt – her fra USA;

   https://vekterbloggen75.blogspot.com/2020/12/10-des-2020-johns-hopkins.html

   Så antall hjertedøde, lungesyke etc. falt i samme moment, som også Covid døde økte – men statestistisk – var det ikke mye mer dødsfall fra 2019 til 2020. Samme så reagerte også denne tyske stjerneadvokaten – på at myndighetene, hisset opp folket med frykt og angst – for som han sa – om de hadde pandemi problem – så var det myndighetenes oppgave å roe ned;

   https://vekterbloggen75.blogspot.com/2021/09/23-sept-2021-stjerneadvokat-sier-at.html

   Som jeg ser det – så er alt sammen bare en stor bløff! Bevisene er mangfoldige – og myndighetene følger spor som aldri noen har gjort før – noen gang. Og i USA eks. som man hetset opp folk med frykt – så satt eliten i store selskap – hvor de inviterte brukte aldri munnbind – bare de som serverte. I en tid hvor man ville fengsel folk på Kongressen om de ikke brukte munnbind – så hadde Pelosi ett selskap med hvite som ikke brukte munnbind – hvor tjenerne, ofte mørkhudede – hadde det. Samme med Obama, og hans feiring av 60 års dagen.

   Så dette er kun ett spill for galleriet – ett spill som jeg nekter å bli med på. Men for de som ønsker det – så får de gjerne danse tango med myndighetene…..

  • Jeg selv har hatt denne oppfatningen/tro at coronaen er en stor bløff, et ganske normalt virus, -helt til jeg fikk se virkeligheten av det selv.
   Jeg kjenner dessverre for mange tilfeller til å si at det er en bløff, dette blant yngre mennesker som fortsatt sliter 1,5 år etter de ble smittet.
   Jeg vet også om dødsfall av en ung familiefar hvor coronaen var årsaken.

   Men jeg vet også om tilfeller hvor unge sliter med helsa etter vaksinen, og ikke minst det tragiske dødsfallet av den unge gutten i en av søkelys’ artikler, i tillegg til flere artikler her inne.
   Derfor er mitt ståsted at jeg ikke vil ta vaksinen, samtidig som at jeg ønsker fakta på bordet fra begge sider.

  • Til Tore:

   “hun mente hun døde av alderdom, ikke Korona”
   La meg stille et relatert spørsmål: Dersom du får et hjerteinfarkt mens du kjører bil, treffer en fjellvegg og blir drept. Hva var da dødsårsaken?
   Jeg vil påstå at du døde av kollisjonen med fjellveggen, men samtidig kan dødsfallet relateres til hjerteinfarktet. Jeg kan ikke påstå at dødsfallet du viser til er riktig rapportert. Det kan godt være at damen hadde overlevd covid dersom hun ikke var gammel. Men dersom covidsykdommen var dråpen som er det covidrelatert.

   “Men at de jukser med statestikk – er ikke noe nytt..”
   Hvem tenker du at “de” er? og hva skulle “de” ha å tjene på å jukse og gjøre seg upopulære hos hele befolkninger?

   “Som jeg ser det – så er alt sammen bare en stor bløff! Bevisene er mangfoldige”
   Du skal selvfølgelig få lov til tro at alt er en bløff. Ingen kan kreve noe annet. Men når du sier at bevisene er mangfoldige blir jeg interessert. En slik uttalelse bringer assosiasjoner til et visst valgresultat, men jeg antar jo at du faktisk kan vise til mer håndfaste beviser enn det.

  • Viruset er ikke noen bløff – men jeg har skjønt at det er noe åndelig over det – eks. en gudfryktig familie i Sverige jeg kjenner – alle ble syk av Korona – mannen og sønnen fikk det som influensa – mens kona ble temmelig syk – og måtte på sykehus – og det satt mange måneder i henne.

   Men om du hører på denne pastorens vitnesbyrd:

   https://www.youtube.com/watch?v=9bkw953sXEs&t=203s

   Han fikk Korona – og fikk rundt 40 i feber – ble lagt inn på sykehus – den siste natten han hadde feber – så kom det en demon inn og sa til han at han var Korona – og hadde rett på han (etter hukommelsen, se snutten selv) – så han bekjente Guds Ord – at han hadde ingen rett på hans kropp – og da snudde det, og han ble frisk.

   For det første må man forstå at viruset ble sluppet ut med vilje og hadde en hensikt – og hensikten var at folk etter hvert skulle ta vaksiner, pga frykten som media og myndighetene spilte på hele tiden. Alt handler om kontroll over massene – og er starten på Dyrets system – men vi er ikke der enda, før Gud gir de lov til det. Han har full kontroll!

   Du vet – kroppen kan reparere seg selv etter Korona, og noen vil dø – men det dør folk hele tiden av alle mulige sykdommer, sånn er dessverre livet. Og sånn sett er Korona dødsfallene mindre enn ting som hjerte død, kreft ol.. Men kroppen klarer ikke å reparere skaden som kommer inn pga vaksinen. Dr. Tenpenny som også er en kristen – går igjennom skadene, som kan oppstå pga vaksinene:

   https://www.korsfestet.com/450660840

   Og Tenpenny referer kun til den informasjonen som finnes tilgjengelig som disse produsentene har lagt ut selv. Men så viser det seg at det også finnes levende virus og metall deler – som også flyter rundt i kroppen – som teks. du kan se på denne Gab videoen:

   https://tv.gab.com/channel/realstewpeters/view/horror-exclusive-video-captures-organism-from-615ddbe16be09b442e4b9bca

   Det kommer pigger ut av huden, på denne offiseren som har vært i det amerikanske militæret i 15 år (han ble tvunget til å ta vaksinen) – og når han da plukker det ut med pinsett – så virker det som disse tingene er levende og beveger seg.

   Det finnes nok info på nettet, til å forstå at myndighetene vil tvinge deg til dette – om du sier nei nå – så vil de etter hvert tvinge deg til det – om ikke Gud stopper dem.

   Jeg kommer ikke til å ta vaksinen – om de tar fra meg alt – vel, så er Gud min alt – Han vil hjelpe meg. Jeg og min familie – ingen av oss har hatt korona – og vi har blitt testet alle – jeg mest med minst 10 ganger (jobber i helsesektoren)..

   Jeg har blitt syk og hatt feber – men ingen Korona. På den annen side – så ga Gud meg en gave i frelsen for over 30 år siden – etter det ble jeg nesten aldri syk. Jeg tåler det meste – og blir småsyk kanskje annenhvert år – men det går over enten i løpet av en dag eller 2 eller 3. Så jeg har ikke tro på at Korona demonen får komme inn hit – I Jesu navn – så må hvert navn bøye seg for Jesus navnet – også Korona – hva skal man da frykte? Når Herren er så mye større enn myndighetene?

 2. Det er mange måter å misbruke tall og statistikk på.
  Måten det er gjort på i denne artikkelen er vel omtrent den som er minst seriøs.
  Fakta er at vaksinen er ikke et skjold eller en 100% garanti mot covidsykdom eller død. Tidligere ble det hevdet at vaksinen bare gav 70-95% beskyttelse mot smitte. Dette tallet ser ut til å synke over tid.

  At tall på smittede, syke, folk som lider eller dør av bivirkninger etc endrer seg har også med at vi gjør endringer i hvordan samfunnet forholder seg.
  Dersom alle hadde sittet helt i ro i isolasjon kunne vi sammenlignet tall fra en uke med en tilfeldig annen uke. Når samfunnet åpner opp, og folk flytter mye mer på seg, endres alle forutsetningene for alle statistikker. Det blir som å påstå at påbudet om å bruke bilbelte er grunnløst fordi det var ikke var flere trafikkdrepte i 1946 enn i dag.
  Derfor kan man ikke uten videre bruke statistikk på den måten som Søkelys gjør her.

  “Corona, influensa og RS-virus kan bli “treenigheten” som skal bli forklaringsmodell når folk begynner å bli syke og dø i løpet av vinteren.”
  Og dersom de hadde visst dette og ikke sagt noe hadde det vært en “massive cover-up”

  • Det er myndighetene som misbruker både statestikk og helsevesen – Søkelys er i såfall mer ærlig med sin statestikk. Flere dør av andre ting enn Korona – men media lager oppmerksomhet omtrent kun til Korona.

   Det er helheten av alt som forteller at myndighetene lyver – man bør ikke være professor for å skjønne det. Eks. hvordan viruset ble sluppet ut – Kina stoppet alle varslerne tidlig – og først etter at det kinesiske nyttåret var over – dvs. hvor hundretusenvis av arbeidere hadde kommet hjem for å feire – så dro avgårde med virusene – så fortalte Kina at de hadde ett virus.

   Allerede da våknet min mistenksomhet.

   Det andre var nedstengning – ingen forskning støtter nedstengning som noe som virker mot virus.

   Det tredje var munnbind – en forsker i FHI gikk ut i Januar/februar 2020 – og sa at munnbind var nytteløst å bruke – og hadde ingen hensikt. Likevel ble folk pådyttet munnbind. Munnbind kan som sagt ikke stoppe virus – og ikke bare det – munnbind kan gjøre deg syk – ettersom det du puster ut, puster du inn igjen – dessuten vanlige folk er ikke profesjonelle til å bruke det – man tar på munnbindet – bruker det for mye – putter det i lomma etc. – så alt er bare ett spill for galleriet.

   En vaksine skal prøves ut for 4-6 år – de gjorde det ferdig på 6-7 måneder. Burde man ikke da begynne å undersøke hvorfor det ble gjort i en sånn hast – og eks. i Modernas tilfelle – så hoppet man over endel av stadiene.

   Og Erna Solberg ønsket å få full makt fra Stortinget – det var vel ett helt år hun ønsket – sånn at hun kunne opptre som diktator – fordi vi hadde “Pandemi krise” – hun fikk heldigvis bare en måned.

   Dette og hundrevis av andre spørsmål – som alle som er litt oppadgående burde stille seg selv – om de da ikke bare har akseptert den offisielle fortellingen – hadde fått folk til å tenke: Her lukter det – her er det noe galt.

   Og enda verre – det fantes eks. lungemedisin – en kvinne hadde bestilt det til sin sønn over flere år – men det året “pandemien” kom – så nektet de henne å få det. Og det samme med alle andre preperatene som fungerte:

   https://www.korsfestet.com/448895505

   Om man ikke skjønner ugler i mosen – så skjønner man heller ingenting! Da får man bare gå – og ta sin vaksine – og håpe at myndighetene er til å stole på….

  • I 2020 var det ikke overdølighet i USA , like fult ble USA frenstiltt som ett av landene som ble verst rammet av Corona med langt over en halv million amerikanere døde av Corona.

   Pandemien er falsk og du Qanon gjør alt du kan for å forsvare denne verdens makter og myndigheter , som har denne verdens fyrste til Herre og du opptrer som denne verdens fyrste sin tjener .

   Om noen enda lurer på det , så er denne verdens fyrste satan.

   Qanon er en ulv i fåreklær !

  • Til Rune Lye,

   La oss anta at pandemien er falsk og la det ligge.
   Du påstår at det ikke var overdødelighet i USA i 2020.
   Det jeg finner er at det var en betydelig overdødelighet i USA både i fjor og i år. Og tallene jeg finner er veldig høye. Jeg finner ikke statistikker som viser det motsatte.

   Kan du, uten å gå til personangrep, vise til kilder som viser at ikke var overdødelighet i USA i 2020 eller 2021?

  • Som sagt tidligere Qanon du er en satans tjener en kverulant og en manipulator .
   Finn linkene selv… du er jo flink til å finne alt som forsvarer denne verdens fyrste ….

  • Til Tore , du har en link fra en en amerikansk statesikk gransker på covid , som du la inn i en annen tråd her , den sier det Qanon prøver å skjule .
   dersom du gidder , kan du legge den ut på denne debatt tråden.

   Jeg er ikke så flink på sånne data greier .

   1
   1
  • Til Rune,

   Jeg forsvarte ingenting, jeg refererte ikke til faktiske tall, til kilder eller dokumenter. Nettopp for å ikke bli beskyldt for å forsvare noe.
   Jeg sa at jeg ikke kunne finne det samme som deg, og spurte fint om du kunne fortelle hvor du finner dine tall.

   Svaret jeg fikk var: “du er en satans tjener”.

  • Til Rune,

   for å gjenta meg selv enda en gang:
   Når du påstår noe, altså forteller andre at det du sier er sant, så må du kunne vise til noe som underbygger påstanden.
   Dersom du hadde skrevet “Jeg tror ikke noe på at det var overdødelighet i USA i 2020” og “Jeg tror hele pandemien er falsk og en bløff” hadde jeg latt det ligge. At du tror det er helt greit for meg.
   Men når du prøver å fortelle meg en sannhet, velger jeg å vurdere den kritisk, sjekke andre kilder etc. Det samme skal du og andre gjøre med mine påstander

  • Takk Rune,

   Og først en liten sidekommentar: På vekterbloggen blir det hevdet at artikkelene til Genieve Briand “ble raskt fjernet fra Johns Hopkins nettside av høyere myndigheter”. Det stemmer ikke. Artikkelen er fremdeles tilgjengelig hos John Hopkins. De har også lagt inn en forklaring på hvorfor den ble fjernet fra nyhetsbrevet. https://www.jhunewsletter.com/article/2020/11/a-closer-look-at-u-s-deaths-due-to-covid-19

   Alle kan få lese selv, kritisk vurdere og gjøre seg opp sin egen mening.

   Jeg har lest Genevieve Briands artikkel og kommentaren fra universitetet.
   Her er min personlige vurdering.
   Jeg er enig i at spesielt en indikator kan gjøre at man kan bli mistenksom. Og det er at antallet covid-dødsfall øker samtidig som at det ser ut til å bli færre dødsfall av andre årsaker.
   “The CDC classiĆed all deaths that are related to COVID-19 simply as COVID-19 deaths. Even patients dying from other underlying diseases but are infected with COVID-19 count as COVID-19 deaths. This is likely the main explanation as to why COVID-19 deaths drastically increased”.

   Men som universitet også sier, de som allerede har underliggende sykdommer som blir covid-syke har større sannsynlighet for å dø. Derfor vil covid føre til en skjevfordeling av ddsfall.

   Samtidig kommer selvfølgelig spørsmål om hva som er covid-dødsfall eller ikke. Som jeg nevnte for Tore nedenfor her: dersom du får hjerteinfarkt mens du kjører bil, kjører i fjellveggen og blir drept. Var det da kollisjonen eller hjerteinfarktet som tok livet av deg? Eller dersom du henger i en tynn tau utenfor en fjellhylle, og noen kutter tauet. Dør du av fallet eller av at noen kuttet tauet? Problemstillingen illustrerer hvorfor man ofte bruker begrepet “utløsende årsak”.
   Også Briand innrømmer at hun ikke vet svaret på om det er riktig at folk kunne ha dødd av en annen sykdom dersom de ikke fikk covid (1:02.30 https://www.youtube.com/watch?v=jNHCq699nk4)

   Poenget er ikke å underslå at det virker rart at dødsfall av andre sykdommer minker, samtidig som dødsfall av covid øker. Poenget er å si at dersom svake eller allerede syke personer får covid på toppen av en svekket helse, kan det være dråpen som gjør at de dør. De kunne vært rapportert som lungesykdom, hjertesykdom eller noe annet, men uten covid kan det godt hende de hadde levd i dag.

   Når jeg lette etter tall helt tidlig i diskusjonen valgte jeg å ikke skille på sykdomsårsak. Samlet sett i USA i 2020 og i 2021 viser statistikken på nettsidene som Genevieve Briand viser til at overdødeligheten var betydelig.
   Når jeg henter ut data fra samme nettsted som Briand finner jeg at økningen i dødsfall per år er som følger (for 2016 til 2020, alle tall i 1000): 30′, 227′, 87′, -5′, 584′.

   Så jeg kan ikke si at Briand er helt på jordet, men jeg finner det heller ikke bevist at det ikke er overdødlighet i USA i 2020.
   Personlig tenker jeg at når en enkelt person kommer fram til et annet resultat enn et samlet fagmiljø, så velger jeg personlig å tro at hun har gjort en regnefeil.

   Og for å poengtere: jeg hevder ikke at jeg sitter på fasiten. Det er min personlige mening.

   Takk likevel Rune!

 3. Synes Qanon er ganske nøktern. «Han svelger ikke alt rått, for eller i mot», men er ikke direkte mot vaksinen mot Corona, det blir jo hans sak, litt drygt å kalle han « en satans tjener»

  • Det er nettopp det som gjør Qanon farlig , han prøver å fremstå som kritisk og upartisk , men han har ett mål det er å overbevise dere om og følge denne verdens fyrste og han tar gjerne på seg fåre klær , men han er en ulv og dere bør passe dere fra og høre på sånne som han .

  • 08/10/2021, kl. 08:02 sa
   Qanon

   Til Rune,

   «Kan du, uten å gå til personangrep, vise til kilder som viser at ikke var overdødelighet i USA i 2020 eller 2021?»

   1
   08/10/2021, kl. 09:16 sa
   Rune Lye
   :
   «Som sagt tidligere Qanon du er en satans tjener en kverulant og en manipulator.»

   ———————————————-

   Har Gud gitt denne mannen at spesielt kall (mer enn det vi er kalt til alle sammen)?

   Hvis hans kristne venner og familie følger med hva han foretar seg og ikke taler ham til rette, så er det sløve kristne. De har kanskje blitt fortalt om dette spesielle kallet hans og blitt vranglærrt -at du skal ikke ha en kritisk ånd… rør ikke en Herrens tjener…osv

   4
   1
  • Det har ikke vart overdødelighet i USA i 2020 , dette vet Qanon godt , dersom en går nærmer inn på statesikken vil en se at i 2020 var det mindre som døde av eks hjerteinfarkt eller det var i årene før covid , mens tilsvarende nedgang i dødsfall innrapportert som hjerte infarkt og andre vanlige døds årsaker , fikk nå økning i form av innrapporter som covid 19 døds fall , en sånn endring i en mer eller mindre konstant døds statistikk , der en type ny døds årsak er ikke mulig , med mindre en ser en generell økning i døds statistikken som har vart konstant med, med små variasjoner over mange år .Det vil i praksis si at amerikanske myndigheter presenterer ett narrativ og at dette narrative har som klart formål og innføre ett kontroll system , som passer inn i en ny global verdens orden , en verdens orden styrt av en stek mann .
   Qanon fremstår som klar og opplyst han vet eller burde vite utfra denne statetikken at helle pandemien er ett narrativ, likefult kjører han på med sine diskrediteringer av alt av forskere , leger osv , som ikke støtter denne verdens narrativ , han manipulerer og kverulerer over alt hans motstandere sier , typisk sier han, når han kommer til kort at det var egentlig ikke de jeg sa, eller att menings motstander kan si han tror , men vet ikke osv.. også avkrever han ett lass av linker ol. når han selv kan finne det bla her på Søkelys-

   Når Qanon velger å gjøre dette , da er han med og fremskynde innføringen av dyrets merke og han gjør denne verdens fyrste en tjeneste .

   Ja Qanon opptrer høflig , vennlig og ja han kan si de rette kristne ordene , men frukten fra han er dødelig giftig , det vil desverre de som har tatt vaksinen og etter hvert tar dyrets merke få smertelig erfare.

   VÅK OG BE , HA OLJE PÅ LAMPENE , JESUS KOMMER SNART , MEN DAGEN OG TIMEN KJENNER INGEN ! RYTTEREN PÅ DEN RØDE HEST ER NESTE RYTTER UT !

  • Til Rune,

   jeg sier ikke at du tar feil, jeg ber bare om å få se de samme tallene du viser til.

  • Spør Tore om disse tallene , han har lagt ut en link til dem, under tråden til Z , på svar nr 2 og link 1, under Birgir Hermansens svar , I denne debatt spalten

  • Kan dere debattere uten å bruke karakteristikker av hverandre?
   Vi så i går hvordan debatten ble stanset når Jesabel og demoner ble blandet inn?
   Når det gjelder dødstall har Covid betydd fint lite for dødsfall i både i Europa, Afrika, USA og Asia.
   Covid som dødsårsak har ført til nedgang i andre typer dødsfall.

   Hver snille og milde og spar de sterke ord til en annen gang.

 4. Ingen overdødelighet under pandemien i USA 2020
  Tallmaterialet viser ikke noen spesiell økning i tallet på døde i USA i 2020 kontra tidligere år. Det var en ubetydelig økning i tallet på totale døde i USA i 2020 med 2 prosent. Dette skyldes befolkningsvekst. Mellom 2014 og 2015 var det en større prosentmessig økning i tallene på døde enn mellom 2019 og 2020. Antallet på døde i USA har steget vært år siden 2013 og de steg også litt fra 2019 til 2020.

  2013: 2,596,993
  2014: 2,626,418: Increase -29425 – 1,12%

  2015: 2,712,630 : Increase – 86,212 – 3.28%

  2016 : 2,744,248 : Increase – 31,618 – 1.16%

  2017 : 2,813,503 : Increase – 69,255 – 2.52%

  2018 : 2,839,206 : Increase – 25,703 – 1%

  2019: 2,855,000 : Increase – 15,794- 0.55%

  2020: 2,913,144 : Increase – 58,144 – 2%

  Covid-19 har inntatt tredjeplassen når det gjelder dødsårsak -mens tallene for andre typer dødsfall er falt.

  CDC DATA :

  Total U.S. DEATHS ( ALL CAUSES ) :

  2014: 2,626,418

  2015: 2,712,630 : Increase – 86,212 – 3.28%

  2016 : 2,744,248 : Increase – 31,618 – 1.16%

  2017 : 2,813,503 : Increase – 69,255 – 2.52%

  2018 : 2,839,206 : Increase – 25,703 – 1%

  2019: 2,855,000 : Increase – 15,794- 0.55%

  2020: 2,913,144 : Increase – 58,144 – 2%

  If we review that Total Deaths from the past years, you can see that 2020 was an average year, in fact was better than the increase in total deaths we had from 2014 to 2015, and 2016 to 2017. So then where do we have the excess deaths that are attributed to this Virus?
  According to Government records , we have over 360,000 deaths attributed to Coronavirus, How is that possible if it was an average years in total deaths ?

  Svaret på dette ligger i to ting. Smitteverntiltak reduserte også i USA tallene på mennesker som ble smittet og døde av vanlig influensa eller tradisjonelle infeksjonssykdommer. Videre var det gunstigere økonomisk for sykehus og leger og angi Covid som dødsårsak. En rekke enkeltsaker indikerer at sykehus og leger har endret dødsårsak både på ofre for selvmord, ulykker, naturlig død -til Covid da det var lønnsomt da dette gav ekstradollar i kassa.

  • Førts av alt hvem er du som er ferdig kranglet ? og hvordan vet du at nedstengning er årsak til at det dør minder folk av andre sykdommer , men mer folk av covid ?, det er fullstendig ulogisk og fremstår kun som en keiserens nye klær forklaring.

   Hør ikke på hva myndighetene sier , men se på hva de gjør , og hva gjør det , jo det presser på med at alle skal ta en ikke godt nok testet vaksine mot ett relativt harmløst virus , de stenger ned , innfører ekstreme kontroll system , som går hånd i hanske med hva Davos klubben ønsker seg.

   Nei du ferdig kranglet , dere er og blir noen satans tjenere når dere prøver å unnskylde galskapen, som tvinger folk til å ta denne giftige vaksinen og til slutt dyrets merke .

   1
   3
  • Riktig – nå viser det seg at de også brukte mindre sykehussenger i fjor i Sverige, enn året før, her fra ett FB innlegg fra en venn av meg, som bor i Sverige for tiden:

   Jon Andersen
   Någonting är fel med svensk sjukvård … Socialstyrelsen har just publicerat statistik som visar att 6% färre patienter vårdades på sjukhus i 2020 jämfört med 2019. Ändå hörde vi hela året om hur sjukvården nästan kollapsade, och de anställda fick inte hela den lagstadgade semestern. “Endast” 30.500, eller 2,2% av dem som skrevs in på sjukhus, vårdades för covid-19. https://www.socialstyrelsen.se/…/stat…/sjukdomar-och-symtom/

   Så alt samme er en ren bløff – enkelt og greit! Luftslott laget av Big Pharm, myndighetene og media – det trehodede trollet – og styrt igjen fra sterke krefter over der – de rike, som eier det meste av media. Skrev noe om det her, om du skroller litt lengre ned på siden:

   https://vekterbloggen75.blogspot.com/2021/10/6-okt-2021-hjem-fra-ferie-loven-om-sa.html

  • Ps. når det er satan denne verdens fyrste som står bak og fremmer narrativt rundt covid , hvorfor skal han få fritak fra og bli blandet inn ? og når dem som forsvarer dette covid narrativt , påberoper seg at det er kristne , er de da kristne ? og om dem ikke hører Jesus til, hvem hører de da til ? jo de hører denne verden til og denne verden hører denne verdens fyrste til og hvem er denne verdens fyrste ???

   Ja det er harde og støttende ord jeg kommer med , Jesus kom også med harde og støttende ord, han pakket det ikke inn.

   2
   1
  • Rune. Se hva jeg skriver: Ingen overdødelighet i USA i 2020.
   Pandemien førte ikke til at noe spesielt flere amerikanere døde i 2020 kontra 2019. I følge de offisielle tallene var Covid dødsårsak nr 3 i USA.

   Når de stengte ned USA og isolerte folk, er det naturlig at det ble et fall i andre smittsomme sykdommer. Det ble også færre som døde av hjertestans fordi de i stedet for å stresse holdt seg hjemme.
   Aktivitetsnivået i samfunnet falt under nedstengningen og det betydde mindre ulykker, mindre risiko-aktivitet.

   Det er også påvist at leger og sykehus gav døende kreftsyke “corona-diagnose” fordi det var hensiktsmessig og var en diagnose som gav ekstra penger fra myndighetene.
   Hvor mange “andre dødsfall” som er blitt tilskrevet Covid vet vi ikke, men at det er endel er helt klart. Alt er blitt gjort for å farliggjøre Corona og Covid og de fleste har kjøpt og slukt budskapet med hud og hår.
   Bli ferdig krangla og begynn å diskutere i stedet!

  • Jeg ler!!!!
   Fin stemning etter at FK kom inn (selv om det kanskje bare er et nytt navn og ikke ny mann)
   Minner om en gladgutt som jobber på FellesKjøpet!!
   Og Rune går jo rett på og skal vite hvem han er😊
   Pass deg Rune, det kan være onkelen din. Eller naboen din. Du har allerede rukket å nevne satans tjenere, dyrets merke, verdens fyrste mm.👍 og at du kan også være hard fordi d var Jesus også…. ehh?? (Jada… men…)

   1
   1
 5. Rune Lye.

  Jeg har lest det du skriver her. Det er derfor jeg ikke er i den minste tvil om at du vet at vaksinen redder liv. Det er derfor du selv, i likhet med Kjell Andersen, for lenge siden er fullt vaksinert mot corona.

  Men det er på moten hos de som ikke har så mye å rutte med at man vaksinerer seg mot corona og deretter advarer alle mot denne vaksinen gjennom forumer og blogger.
  Motstand mot vaksinen gir sosial status. Man blir noe istedet for ikke å være noe. I Kjell Andersen sitt tilfelle tjener han penger på å advare mot vaksinen og dermed lede andre mennesker til elendighet og død hos ganske mange. Det er ihvertfall det som er meningen med deres innlegg. Men det er ikke så mange som tar deg, Rune Lye og Kjell Andersen alvorlig. De fleste som leser dette tar vaksinen da de i likhet med dere to vet at den redder uendelig mange liv. Spesielt livene til dere to, Rune Lye og Kjell Andersen.

  Men det gir status å være i mot den og man blir til noe.

  • Ps Guds hammer , jeg har tjent ett lass av penger på pandemien , så om jeg skal se på det rent økonomiske , så bør jeg virkelig håpe at Norge ikke åpner sine grenser , så folk kan reise som før.

   Når det gjelder det med din påstand om jeg har tatt vaksinen , så må det være noe du har drømt .

   1
   2
  • Kort sagt min bedrift har tatt inn nærmere 3 millioner kroner mer en normalt så lenge pandemien har vart .

  • Er det Tors hammer du hevder deg å representere med ditt nick?
   Avguden Tor hadde vistnok en hammer så det er vel han du representerer.

 6. De fleste i samfunnet rundt meg er vaksinert. Kollegaer, omgangskrets, slektninger, naboer og bygdefolk. Jeg har ennå ikke hørt at noen har klaget på bivirkninger. Ikke står det nevnt i lokalavisa heller. Livet går sin vante gang her. Det synes jeg er rart….Bivirkninger er slik jeg leser om her på Søkelys og andre alternative medier i USA…Kan sammenlignes med helbredelser som jeg har lest om andre steder i verden, men aldri erfart i nærmiljøet….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *