Jeff Berwick i januar 2013: “Styr lang unna USA, kollapset vil bli kaotisk

jeff-berwick-2013I Januar 2013 uttalte Jeff Berwick fra The Dollar Vigilante i en samtale med Brigid Andersen ved Cambridge House at det neste kollapset i økonomien ville kaotisk.  Berwick er en kanadisk entreprenør som i 1994 stiftet Stock Media Corporation som ble et av de mest populære finansielle nettstedene i 1994 og i 2005 var hans navn og bilde å finne i en rekke media etter at hans katamaran kom inn i en storm og forliste utenfor El Salvador. Han og venn ble funnet i livet etter at de hadde reddet seg med å klamre seg til et surfebrett og i dag driver han redaktør for et nettsted som heter “The Dollar Vigilante” hvor han advarer mot et kommende valuta sammenbrudd. I januar 2013 anbefalte han sine lyttere å styre unna USA og sa da at kollapset mest sannsynlig vil begynne i Japan og at det ville komme til å bli kaotisk. 

Nå nesten to år senere, advarer mange om at verden kan stå foran et gigantisk kollaps i løpet av september eller oktober 2015. Det er nå en knapp måned til Jonathan Cahn’s teorier omkring Shemitah kan få sin oppfyllelse og og tirsdag falt aksjemarkedet i Kina igjen med 6 prosent. Er man i aksjemarkedet er det kanskje lurt å selge seg ned før et eventuelt krasj vil kunne komme. Vesten er inne i en gigantisk gjeldsboble hvor både privat og statlig gjeld syntes å vokse og vokse. Mange mener det er tidsspørsmål når det hele vil komme til å sprekke. Hør hva Berwick sa i 2013:

Én tanke om “Jeff Berwick i januar 2013: “Styr lang unna USA, kollapset vil bli kaotisk

  1. Han sier at i 11 av USA’s delstater er det flere arbeidsledige enn personer i jobb. Det har bygd seg opp en kjempeboble som kan briste når som helst, og det er ikke en dommedagsprofeti men noe økonomer også hevder. Obama har hevet gjelden kolossalt og det går mot et økonomisk kollaps.

Det er stengt for kommentarer.