Japansk mann drepte 19 og skadde 45 på et senter for handikappede

knivdrap-japanEn forferdelig hendelse ryster nå Japan etter at en mann tilsynelatende uten motiv gikk til knivangrep på syke mennesker ved et senter for handikappede i Sagamihara litt vest for Tokyo. Det er Paaparazzi News og news.s3.webdigital.hu som melder om hendelsen som fant sted mandag kveld norsk tid.  Politiet ble oppringt omkring 2.30  lokal tid etter at en beboer hadde sett en mann bevæpnet med kniv på eiendommen til Tsukui Yamayuri Garden som er et senter for handikappede. I følge lokale rapporter skal gjerningsmannen etter pågripelsen ha fortalt politiet at han ønsket å butrydde alle handikappede fra verden. I følge NHK som opererer med litt lavere dødstall skal 15 ha blitt drept og 45 skadd. 

Det er som verdens mennesker er i ferd med å gå av hengslene, over store deler av verden ser vi nå massemord, drap og terror. Det er nærmest som om noe som engang holdt igjen for den menneskelige ondskap og lovløshet er i ferd med å bli tatt bort. Folk er i sjokk etter hendelsen og en av dem som reagerer på det hele er pastor Paul Begley som kaller det hele “utrolig”. Vi lever i de siste tider hvor hatet råder og Jesus kommer snart tilbake.

Én tanke om “Japansk mann drepte 19 og skadde 45 på et senter for handikappede

  1. Japan er et land hvor alt skal være så søtt og koselig. En stor kontrast til hvordan de oppførte seg under den 2. verdenskrigen. Men det er gjerne slik, det blir store kontraster med jevne mellomrom.
    I Japan er det utrolig mange mennesker som tar livet sitt. Det er gjerne regelen enn unntaket, at det er selvmord i nabolaget…Men nå bor de da tett der, men det er visst blitt rene epidemien der borte..
    .Uten at dette har noe med mordene på de handikappede å gjøre, tror jeg…

Det er stengt for kommentarer.