Donald Trump fosser frem på meningsmålingene, Bernie Sanders tilhengerne rasende etter Wikileaks avsløringene

donald-trumphDonald Trump leder nå med opptil 5-6 prosent over Hillary Clinton på enkelte
meningsmålinger mens Hillary Clinton kampanjen er nede for telling etter at det ble kjent at ledelsen i det demokratiske partiet helt bevist har motarbeidet Bernie Sanders under hele valgkampen. Bernie Sanders supportere raser og i følge en meningsmåling i CNN leder Trump med 44 prosent og Clintons 39 prosent. 2016 har på ingen måte vært et godt år for den tidligere amerikanske utenriksministeren.

Ikke bare tærer epost skandalen på Hillarys omdømme, men også hennes lettferdige omgang med sannheten og det er ikke uten grunn at fru Clinton blir kalt “Crooked hillary” av hennes motstandere i det republikanske partiet. Wikileaks som i helgen slapp sin epost bombe som viser at ledelsen i det demokratiske partiet hele tiden har motarbeidet Bernie Sanders kampanje, Bråk, kaos, krangling og uro har preget årets valgkamp -og de siste meningsmålinger viser at amerikanerne kan komme til å stemme på Donald Trump. Både Clintons manglende troverdighet, hennes tvilsomme håndtering av krisen i Benghazi der fire amerikanske diplomater ble drept og den siste epost-skandalen hvor Wikeleaks slapp titusener av eposter er virkelig dårlig nytt for Clinton leiren. En av dem som har kommentert saken er Paul Begley som mener dette som skjer er tragisk for Amerika.

Luke Rudkowski i We Are Change har avlagt det demokratiske nominasjonsmøte et besøk og bringer i sin siste video et lite glimt fra nominasjonsmøtet. Folk som egentlig skulle ha ropt “Hillary, Hillary!” roper heller “Bernie, Bernie!” -og det er “bad News” for makteliten.

 

9 tanker om “Donald Trump fosser frem på meningsmålingene, Bernie Sanders tilhengerne rasende etter Wikileaks avsløringene

 1. Dette går til full seier for Clinton/Kane? Og Kane blir en fremragende president, om 8.5 år?

  • Jeg tipper Donald Trump vinner jeg. Jeg ser Godtfred at det demokratiske partiet fremstår som splittet, råttent mot Bernie Sanders og fru Clinton har ikke akkurat høy troverdighet blant folk flest.
   Jeg tror Kane burde ha vært kandidaten i stedet for Hillary, for han er ikke så belastet som Hillary er.
   Donald Trump har hittil på bemerkelsesverdig måte gjort alle spådommer og norske ekspertuttalelser til skamme.
   Her hjemme sa alle de selvutnevnte USA “ekspertene” og venstrevridde media synsere at Donald Trump var sjanseløs i i de republikanske primærvalgene. Gradvis måtte de bite alle sine hånlige ord i seg. Nå sier de samme ekspertene at Donald Trump er sjanseløs mot Hillary Clinton. Meningsmålingene sier noe annet.
   Videre sier “ekspertene” at “vent til de begynner å diskutere politikk,” da vil Hillary vinne.
   Hillarys problem er et at folk er lei politiker pjattet, folk er lei maktelitens spill og forbindelser til pengesterke grupper. Folk er lei Washington og vil ha forandring.

   Dermed er Donald Trump et alternativ. Jeg tror amerikanerne ønsker lettvinte løsninger, vi ser det i religionen, hvordan millioner av amerikanere biter på billige psykologiske triks og lar seg fascinere av termer som “positiv tenkning” -og når Donald sier “jeg fikser det!” slår mange seg til ro med det.
   Han har jo ledet et stort selskap og bevist at han kan lede.
   Selv Putin ser på Trump som en mann han kan snakke med.
   Jeg syntes å huske å ha lest en analyse hvor Putin skal ha sagt at dersom Clinton blir president, vil det mest sannsynlig bli krig.

   Dog hadde jeg selv personlig foretrukket at årets valg stod mellom to andre kandidater, og gjerne mellom en tradisjonell demokrat og en kandidat som var tydelig i forhold til kristne verdier og holdninger.

 2. Hundre prosent helt Enig! Venstrevridde Sosialist Snilist PK Media er Satans yngel! Donald Trump er kunnskapsrik, ærlig, saklig, erfaren, ydmyk, tolerant, nyansert, diplomatisk, ettertenksom, etterettelig, hensynsfull, sannferdig, ekte, fast, konsistent, klok og vis! Han representerer outsideren, den svake, den lille mann i gaten! Han beskytter kvinnene og familien som sin egen eiendom! Det er forskjell på kjønnene, på rett og galt, på ditt og mitt! Slik har det alltid vært og slik skal det være! Ingen som tjener mye penger kan være noe annet enn velsignet av Skaperen! Uansett hva Norsk Sosialist Snillist PK Media skriver i Norge! Hillary er Babylons skjøge! Hun er Dyret, den falne engel, det sorte får!Trump er Kristi like! JA, Trump er Anti-Antikrist!

  • Jeg klarer ikke å gi Donald Trump de karakteregenskapene du gir ham. Jeg anser ham som en mann som har en svulstig tunge med store ord. Jeg hadde foretrukket andre kandidater på begge sider. Donald Trumps problem er at han ikke har politisk erfaring, men han har ledet side eget selskap og er vant til å ta beslutninger Jeg ser dog ikke så mange av de egenskapene du ironisk tillegger ham. Når det gjelder Hillary så er hennes problem troverdighet og det har skjedd for mye som har svekket hennes troverdighet. Men fakta er at Trump faktisk kan vinne over Hillary -og det kan bli en spennende erfaring for verden.

 3. Er enig i det meste av det du skriver, Kjell. Jeg liker heller ikke noen av kandidatene. Tror ikke du skal tillegge en eller to meningsmålinger særlig vekt. De fleste målingene har vist at Clinton leder stort, og forskjellen vil øke når debattene starter til høsten. Når Trump får konkrete spørsmål, vil han mest sannsynlig svare med å kritisere/fornærme og lage grimaser, mens Clinton viil kunne møte ethvert spm med kunnskap og saklighet.
  Trump mangler også alle de egenskapene som en god leder trenger.
  Sannheten er at han arvet en formue av faren. Han har ansatt dyktige folk til å mangedoble formuen for seg, mens han selv har vært på reality-tv og drevet dank. Det er skremmende at det er så mange som tror at denne inkompetente og ufyselige klovnen kan lede Amerika.

 4. Kjell; at Putin sier han kan snakke med Trump, bør vel gi mer grunn til bekymring?
  Den samme Trump som inviterte Nord-Koreas diktator på besøk?
  Jeg håper ærlig talt at Trump blir utsatt for et attentat(og det er slett ikke usannsynlig). Da kan vi få et GOD republikansk alternativ kandidat. En som er kristen, ville vært en fordel. Ikke en som på spørsmål om han har bedt Gud om tilgivelse for noe, hvorpå han svarer at “det har han aldri trengt”? Han som ovenfor beskrev “egenskapene” hans ironisk, beskrev det godt. Men, mannen er ikke bare komplett udugelig, kunnskapsløs, innehar ingen gode menneskelige egenskaper og har null politisk erfaring/innsikt. Han er også sannsynligvis en sosiopat. Han vil være en trussel for amerikanerne og resten av verden.

  • Trump er like utydelig i sin kristne bekjennelse som Joel Osteen. Osteen sier heller aldri at han bekjenner eller har bekjent sine synder. Begge er ulver.

 5. Erfaring fra tidligere år viser at meningsmålinger tatt rundt partikonferansene er ganske verdiløse. Det er først etter Labour Day i begynnelsen av September at vi vil oppleve mer treffsikre meningsmålinger. Da først vil vi kunne se noen trender som peker på om vi i fire år må snakke om “president Trump” eller “president Clinton”.

Det er stengt for kommentarer.