Jan Hårstad: “EUs siste epoke -Maskene faller”

eu_logo_01“Jeg husker godt alle akademikerne og forfatterne som utga bøker og artikler om at EU representerte et nytt skritt i den europeiske sivilisasjonens utvikling. Det var et tindeprosjekt som sammenfattet Voltaire, Michelangelo, Beethoven – alt som var stort og og imponerende ved den europeiske historien. Framtiden for europeerne var som en soloppgang over Capri – uforglemmelig skjønn og lovende.” skriver Jan Hårstad i dette innlegget

Nå viser det seg at alle pengeinstitusjonene har vært knallharde og nådeløse overfor grekerne som bokstavelig talt er i ytterste nød. På fredag drar Syrizaleder Tsipras til Putin og høyst sannsynlig for å diskutere GREXIT, at Hellas,det europeiske demokratiets vugge,forsvinner fra Eurozonen og kanskje EU? EUs behandling av flyktningeproblemet har revet av all retoriske sminke om “den europeiske enheten,den europeiske solidariteten”. Den har bevist i løpet av noen måneder at noe sånt er en fiksjon. Møtene som har blitt holdt handler om å velte problemene på hverandre og det snakkes åpent om at det må bli slutt med dette SCHENGEN-tullet.

flyktninger-middelhavetItalia har jo tatt imot 60 000 flyktninger i det siste. Men titusener sitter også der i mottak fra før av. EU-kommisjonen foreslo at EU skulle ta 24 000 fra Italia og 16 000 fra Hellas. Dette må jo være en provokasjon, sa statssjef Renzi. Det neste tallet fra EU-ledelsen var at EU skulle ta 40 000 over to år! Dette er jo komisk ynkelig,men ytterligere absurd blir det at ØstEuropa,Spania og Portugal sier nei til noen i det hele tatt. Fra England slår Theresa May an mentaliteten som hersker: “We must fight against the smugglers and we need to bring people back to North Africa and to their home countries.”

De aller siste tallene fra FN går ut på at det er 60 millioner flyktninger i verden og de sentrale “home countries” for disse er Afghanistan,Irak og Syria. Det er jo de statene hvor EU-land og USA har ført neo-koloniale kriger og lagt alt i grus. Ingen vil drøfte det problemet. I Norge er det til dags dato ikke kommet en bok om hva som skjedde under Libyakrigen som vi ødela. I Syria har vi stått på Nato-Jihadismens side fra første stund og løfter ikke en finger for å frambringe fred der. 16 juni 2015 ledet da Nasjonal Front an i dannelsen av en EU-blokk av de store populistiske partiene i Europa,de vil nå få fordeler i EU-parlamentet av ymse slag siden de er store.

Hva står de for? FÅ SLUTT PÅ EUROEN, FÅ KONTROLL PÅ GRENSENE.

flyktninger-hellasOg verst av alt: blokken er Russlands-vennlig og motsetter seg den amerikansk- ledede militære opptrappingen i Øst-Europa. Siden ingen av de offisielle politiske skribentene i Norge omgåes utrivelige sannheter,kommer det et drypp her: EU er i fullstendig oppløsning moralsk,økonomisk og politisk. Og siden vår globalistiske elite foretrekker ønsketenkning framfor realiteter,er Norge meget ille ute på en rekke områder. Det laget som nå styrer landet består i hovedsak av totale amatører og bereder nasjonen for sjokk på sjokk. For norskingene gjelder det nå å kvitte seg med illusjoner skal de overleve.

 Av Jan Hårstad. Gjengitt med tillatelse

Facebook Comments

1 tanke om “Jan Hårstad: “EUs siste epoke -Maskene faller”

 1. Det er alvorlege tider på mange område.
  Heldigvis veit me korleis det vil gå til slutt.
  Messias vil koma tilbake og oppretta Guds rike her på jorda.

  Då skal alt ordnast opp i. Nasjonane sal læra seg å leva i fred g Messias skal “skifta rett mellom nasjonane”.
  Dersom nasjonar ikkje vil halda lauvhyttefesten, så skal det ikkje koma regn over dei, seier Sakarja 14.
  Torahen (Guds lov) vil verta opphøga.

  http://www.thepropheticscroll.org/home/images/jubilees3_copy.jpg

  Bibelens beskriv at det på slutten vert vanskelege tider for heile kloden.

  Spesielt jødane vil lida når alle verdas nasjonar samlar seg mot dei.
  Det kjem ei tid då mange trur dei gjer Gud ei teneste ved å slå dei ihel.

  Det er mange rykte om den økonomiske stoda her i Europa og ikkje minst USA.

  Hellas er i praksis konkurs. Statskassen er tom og dei har ingen sjanse til å betala tilbake det dei skuldar.

  http://theeconomiccollapseblog.com/

  Ron Paul advarar om det som kjem over USA i nær framtid..

  https://www.youtube.com/watch?v=3Y23Cn6OQL4

  Kollapsen i 2008 var berre ein bagatell i forhold til det som kjem.

  http://www.washingtonexaminer.com/budget-office-u.s.-debt-picture-has-worsened-dramatically/article/2566337#.VYGPzpE46CY.facebook

  http://nation.foxnews.com/2015/06/17/government-debt-threatens-send-us-economy-death-spiral-cbo-warns

  ————————
  Iranavtalen må vera i boks 30.juni. Det er ikkje mange dagane til.
  Ingenting tyder på at Iran rettar seg etter USA og deira allierte sine krav.

  http://www.usatoday.com/story/news/world/2015/06/16/iran-nuclear-talks-impasse-military-sites/71264068/

  “Just two weeks from a deadline for a final agreement, negotiations to curb Iran’s nuclear program appear to hang on one critical impasse: Iran’s refusal to allow inspections of military sites.”

  Det er i denne situasjonen at Antikrist vil stå fram.

  Med berre 13 år igjen av dei 6000 åra og deretter tusenårsrike, vil dei siste hendingane oppfyllast.

  Tida for gjenoppbygginga av Guds Hus på tempelhøgda er snart inne.
  http://templemountfaithful.org/articles/holocaust-remembrance-day-2015.php

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.