Jan Hårstad: “EUs siste epoke -Maskene faller”

eu_logo_01“Jeg husker godt alle akademikerne og forfatterne som utga bøker og artikler om at EU representerte et nytt skritt i den europeiske sivilisasjonens utvikling. Det var et tindeprosjekt som sammenfattet Voltaire, Michelangelo, Beethoven – alt som var stort og og imponerende ved den europeiske historien. Framtiden for europeerne var som en soloppgang over Capri – uforglemmelig skjønn og lovende.” skriver Jan Hårstad i dette innlegget

Nå viser det seg at alle pengeinstitusjonene har vært knallharde og nådeløse overfor grekerne som bokstavelig talt er i ytterste nød. På fredag drar Syrizaleder Tsipras til Putin og høyst sannsynlig for å diskutere GREXIT, at Hellas,det europeiske demokratiets vugge,forsvinner fra Eurozonen og kanskje EU? EUs behandling av flyktningeproblemet har revet av all retoriske sminke om “den europeiske enheten,den europeiske solidariteten”. Den har bevist i løpet av noen måneder at noe sånt er en fiksjon. Møtene som har blitt holdt handler om å velte problemene på hverandre og det snakkes åpent om at det må bli slutt med dette SCHENGEN-tullet.

flyktninger-middelhavetItalia har jo tatt imot 60 000 flyktninger i det siste. Men titusener sitter også der i mottak fra før av. EU-kommisjonen foreslo at EU skulle ta 24 000 fra Italia og 16 000 fra Hellas. Dette må jo være en provokasjon, sa statssjef Renzi. Det neste tallet fra EU-ledelsen var at EU skulle ta 40 000 over to år! Dette er jo komisk ynkelig,men ytterligere absurd blir det at ØstEuropa,Spania og Portugal sier nei til noen i det hele tatt. Fra England slår Theresa May an mentaliteten som hersker: “We must fight against the smugglers and we need to bring people back to North Africa and to their home countries.”

De aller siste tallene fra FN går ut på at det er 60 millioner flyktninger i verden og de sentrale “home countries” for disse er Afghanistan,Irak og Syria. Det er jo de statene hvor EU-land og USA har ført neo-koloniale kriger og lagt alt i grus. Ingen vil drøfte det problemet. I Norge er det til dags dato ikke kommet en bok om hva som skjedde under Libyakrigen som vi ødela. I Syria har vi stått på Nato-Jihadismens side fra første stund og løfter ikke en finger for å frambringe fred der. 16 juni 2015 ledet da Nasjonal Front an i dannelsen av en EU-blokk av de store populistiske partiene i Europa,de vil nå få fordeler i EU-parlamentet av ymse slag siden de er store.

Hva står de for? FÅ SLUTT PÅ EUROEN, FÅ KONTROLL PÅ GRENSENE.

flyktninger-hellasOg verst av alt: blokken er Russlands-vennlig og motsetter seg den amerikansk- ledede militære opptrappingen i Øst-Europa. Siden ingen av de offisielle politiske skribentene i Norge omgåes utrivelige sannheter,kommer det et drypp her: EU er i fullstendig oppløsning moralsk,økonomisk og politisk. Og siden vår globalistiske elite foretrekker ønsketenkning framfor realiteter,er Norge meget ille ute på en rekke områder. Det laget som nå styrer landet består i hovedsak av totale amatører og bereder nasjonen for sjokk på sjokk. For norskingene gjelder det nå å kvitte seg med illusjoner skal de overleve.

 Av Jan Hårstad. Gjengitt med tillatelse