Skytetragedien i Charleston: Er massemorderen et resultat av mainstream medias hjernevask?

Kirkeskytingen i Charleston som kreve livet av ni mennesker, deriblant seks kvinner og tre menn har skapt reaksjoner. Massemorden eller terroristen er identifisert som den 21 år gamle Dylann Storm Roof som er født 3 april 1994 ble den 28 februar i år pågrepet for en mindre forseelse. Allerede noen timer etter at han ble pågrepet begynte konspirasjonsteoriene og dukke opp på nettet. En av dem som har reagert på kirkemassakren er den profilerte You Tube profilen Mark Dice.  “Denne 21 åringen har blitt indoktrinert fra fødselen av det sataniske mainstream media som lærer dem opp til å tro at det er kult å drepe. At massemord er spennende og gøy. Hør hva Mark Dice har å si om systemets rolle i den brutale kirkemassakren.

https://youtu.be/24iShPLNJzY

2 tanker om “Skytetragedien i Charleston: Er massemorderen et resultat av mainstream medias hjernevask?

  1. “Jeg tror ikke paa dine konspirasjoner” hvis du tenker på denne saken fremmer jeg ikke noen spesiell teori her, men omtaler hva Mark Dice sier. Jeg ser at WND hevder at gjerningsmannen kan ha vært under påvirkning av det kraftige bevissthetsendrende narkotiske medikamentet Suboxone.
    http://www.wnd.com/2015/06/big-list-of-drug-induced-killers/
    Saken dreier seg ikke om hva jeg mener eller ikke, men hva Mark Dice mente om tragedien.

    • En liten bikommentar. Så akkurat et intervju med en bestevenn av massemorderen på BBC og han sa at kirken ikke var hans primære mål. Forøvrig var denne kompisen farget. Er redd det er mer sammensatt enn som så. intervjuet med denne kameraten ble også sendt på TV 2 og her avviste han at Dylann Storm Roof var rasist. Uansett er dette avskyelige drap som må fordømmes og gjerningsmannen må få sin fortjente straff.

Det er stengt for kommentarer.