Skytetragedien i Charleston: Er massemorderen et resultat av mainstream medias hjernevask?

Kirkeskytingen i Charleston som kreve livet av ni mennesker, deriblant seks kvinner og tre menn har skapt reaksjoner. Massemorden eller terroristen er identifisert som den 21 år gamle Dylann Storm Roof som er født 3 april 1994 ble den 28 februar i år pågrepet for en mindre forseelse. Allerede noen timer etter at han ble pågrepet begynte konspirasjonsteoriene og dukke opp på nettet. En av dem som har reagert på kirkemassakren er den profilerte You Tube profilen Mark Dice.  “Denne 21 åringen har blitt indoktrinert fra fødselen av det sataniske mainstream media som lærer dem opp til å tro at det er kult å drepe. At massemord er spennende og gøy. Hør hva Mark Dice har å si om systemets rolle i den brutale kirkemassakren.

Facebook Comments

18 tanker om “Skytetragedien i Charleston: Er massemorderen et resultat av mainstream medias hjernevask?

 1. Tull og atter fantasi.

  Denne morderen drepte de sort hudede fordi han anser den sorte rasen for aa vere mindre verdt enn seg selv. Rasisme med andre ord. Han var assosiert med rasitiske organisasjoner sier mainstream media. Media som i motsetning til dine tull & fantasi kilder er til aa stole paa. Media som ikke du gjengir fordi de ikke rapporterer det du vil at de skal rapporterere, sann eller ikke sann informasjon. For du holder vel ogsaa det 8. bud hellig ? Det budet er like hellig som budet om at man ikke skal drepe. Eller kampen mot abort som du og mange andre kaller det.

  Vi trenger heller ikke flere kristen parodi blogger her. Hold Sokelys unna den kategorien.

  • Jeg heller og til at det hele var rasistisk motivert. Nå er Mark Dice en forholdsvis stor You Tube profil med 364304 følgere og enkelte punkter i hans argumentasjon kan jeg kjøpe i og med at det en massiv voldsforherligelse i media og spill. Heldigvis Torodd er det nå stadig flere som forstår at media ofte har en viss agenda med hva de skriver og rapporterer, det er nok å se på vår lokale Fædrelandsvennen som i mange av sine storyer har en agenda for å fremme sin forhåndsprogrammerte agenda til sine lesere. Du har jo selv med din egen prank avslørt hvor troverdige kildene til VG var da de trykket den berømte rak-fisk historien. Ergo du skal ikke tro alt du leser i mainstream media.

  • Konspirasjoner og sannheter i fin forening. Hummer og kanari med waldorf salat og Tine margarin.

   Det med spill…… Jeg tror de aller fleste ser forskjellen mellom spill og realiteten. Det med mindre man er Breivik og der var det ogsaa kristendom involvert. En kristen tro som ogsaa har vert felles nevneren for en rekke andre massemord i de siste 10 aar. Er det slik aa forstaa at Sokelys advarer mot aa ha en kristen tro ? Selvsagt ikke.

   Konspirasjoner…… Jeg tror ikke paa det i det hele tatt. Dette minner for mye om den anti-semitismen fra foer krigen der media som f.eks Fevennen ble beskyldt av mange for aa ha en jodiske agenda og vere styrt av joder. Det var mindre enn 10 % av norske joder som kom levende tilbake fra krigen. Mye takket vere historier som dette. La ikke dette skje igjen !
   Intet er forhaandsprogramert og media er der for aa overholde det 8. bud. Det er forskjellen mellom media og en hel rekke kristne som styres av sin forhåndsprogrammerte agenda. En agenda som ikke ofte er tuftet i den kristne tro. Dette gjelder en kristen minoritet, heldigvis. Men den finnes.

   Rakfisk historien var den perfekte stormen hvor alt som var av fornuft sviktet hos alle. Det var en en-gang-hvert- hundre-aar perfekte stormen. Den var alt annet enn typisk for media.

   Jeg tror ikke paa dine konspirasjoner da konspirasjoner baade dreper og er i konflikt med det 8. bud. Et bud som er like hellig som budet om at man ikke skal drepe andre.

  • “Jeg tror ikke paa dine konspirasjoner” hvis du tenker på denne saken fremmer jeg ikke noen spesiell teori her, men omtaler hva Mark Dice sier. Jeg ser at WND hevder at gjerningsmannen kan ha vært under påvirkning av det kraftige bevissthetsendrende narkotiske medikamentet Suboxone.
   http://www.wnd.com/2015/06/big-list-of-drug-induced-killers/
   Saken dreier seg ikke om hva jeg mener eller ikke, men hva Mark Dice mente om tragedien.

  • Saa hvorfor bruke Mark Dice naar det finnes folk med langt flere lesere enn han som mener noe annet enn ham ? Jon Stewart for eksempel. Det finnes sort hudede kommentarer med langt flere lesere som mener at denne saken var nok et hvitt overgrep mot den sorte minoriteten.

   Du har en merkverdig vinkling paa dine saker, Kjell. En type vinkling jeg kjenner godt igjen fra de du nekter aa sammenligne deg med. Men enhver som har et nebb har ogsaa lov til aa synge. Det gjelder ogsaa deg.

   Og det var dine konspirasjoner om Fevennen jeg mente. Ikke Mark Dice sine konspirasjoner. Dine konspirasjoner.

   Og WND er like troverdig som jorden er flat bevegelsen som kilde. WND er paa ytterste hoyre, paa den siden man bl.a finner drapsmannen fra i gaar. Det blir bare for dumt aa bruke en slik “kilde”, Kjell. Hvorfor ikke bruke troverdige kilder, Kjell ? Hvorfor ikke bruke kilder som er sannferdige, Kjell ?

  • Hvilke holdninger har en person som bruker WND og lignende hoyre ekstremister som kilder og sannhetsvitner, Kjell ?

  • Helt kort Torodd: WND har hatt flere saker som har fått bred dekning også i andre kristne medier. Det er jo litt merkverdig at du eksempelvis ikke har kommentert saker der jeg oppfordrer til forbønn for fargede kristne eller fordømmer Frp fordi de ikke vil ta i mot syriske flyktninger. Du gjør feil og uklokt i å plassere meg i en bestemt politisk bås.

  • En liten bikommentar. Så akkurat et intervju med en bestevenn av massemorderen på BBC og han sa at kirken ikke var hans primære mål. Forøvrig var denne kompisen farget. Er redd det er mer sammensatt enn som så. intervjuet med denne kameraten ble også sendt på TV 2 og her avviste han at Dylann Storm Roof var rasist. Uansett er dette avskyelige drap som må fordømmes og gjerningsmannen må få sin fortjente straff.

 2. Her er jeg uenig i både Torodd og Søkelys og jeg tror det hele er iscenesatt av makteliten og NWO for å fjerne amerikanernes konstitusjonelle rett til å eie våpen. Det er en typisk inside job, en falsk flagg operasjon kontrollert av myndighetene. Mark Dice er inne på mye riktig i hva han sier i videoen. Bra at vi og får litt alternativ info. Det politisk korrekte media har alltid en skjult agenda. Hvorfor skriver ikke Søkelys noe om Bilderbergerne og maktelitens skjulte agenda, ikke et ord om New World Order i Søkelys. Hvorfor?

  • Tja, Geir A…….. Sokelys skriver ikke om det fordi anti-semitisme ikke akkurat er god kosher i disse dager samt at Kjell kanskje er paa grunnleggende kollisjonskurs med anti-semitisme som ideologi og politisk retning ?

   Men Kjell faar svare for seg selv. Jeg bare kom med en kvalifisert gjetning.

  • Det er spekulativt å hevde at det er amerikanske myndigheter som står bak dette grufulle angrepet. Snarere en mentalt syk ung mann ødelagt av kombinasjonen mediapåvirkning, gaming, narkotika og kanskje rasisme. At Obama administrasjonen og motstandere av at amerikanere skal ha våpen bruker slikt er åpenbart og det har vi også sett i etterkant av slike grufulle massemord tidligere. Dette med Bilderberg-gruppen og hemmelighetskremmeriet som ligger bak er selvfølgelig interessant ellers har Torodd forsåvidt en god kvalifisert gjetning. Jeg har heller aldri tatt meg tid til å studere New Wold Order grundig, men har selvfølgelig sporadisk kommet bort i noen videoer om temaet på You Tube. Ellers har Torodd rett i at dette ikke er “god kosher” i disse dager.

  • “kanskje rasisme” ???? Du verden, du verden……….. Du ser ting ingen andre ser og fremme din forhåndsprogrammerte agenda til dine lesere, sannhet eller aller helst ikke sannhet.

  • Torodd, ruller dine øyne igjen? Jeg skrev nedenfor at “Jeg heller og til at det hele var rasistisk motivert” men jeg kjenner ikke 21 åringens hjertelag men jeg har nevnt rasistisk motivert som en mulighet, men jeg velger å ikke konkludere slik du gjør før alle fakta er kjent. Jeg syntes du er håpløst kranglete nå Torodd da jeg vitterlig i min kommentar under skrev at jeg heller til at det var rasistisk motivert. Det er allerede flere teorier ute,blant annet denne: https://www.youtube.com/watch?v=dH_PCnoCtXE -som jeg finner tvilsom, men jeg tror nok at tingene er mer sammensatt enn det mainstream media vil ha det til å være. Oppdragelse, påvirkning av media osv osv.
   Det er åpenbart at du leser ethvert ord ut fra en forhåndsprogrammert tenkning av hva jeg mener. Rasisme er den enkle forklaringen…men det kan være flere.
   Slikt kan være sammensatt. Vi får anta at han selv under rettssaken vil forklare motivet. Normalt sett ville det ha foreligget en form for manifest i forbindelse med en slik handling, ala den med Roger Elliot, men foreløpig er et slikt ikke dukket opp i denne saken.
   Det du prøver på gjentatte ganger er å gjøre meg til noe jeg ikke er.

  • I følge media skal han ha forklart at han ønsket å starte en rasekrig, men er enig med deg i at årsaken kan være sammensatt av mye. Han skal ha blitt pågrepet for narkotika tidligere og enkelte har og skrevet at han gikk på et eller annet stoff som kan ha hatt bivirkninger. Noen pastorer har allerede skrevet at han åpenbart var under demonisk påvirkning, så mye spiller helt sikkert inn. Torodd skal du ikke ta seriøst et sekund, han vrir og vender på alt.

  • Hehehehe………….. Med en slik innstilling hadde vi fremdeles vert samlet rundt baalet og jorden hadde vert flat.

   Min metode kalles “aa finne motivene til de man diskuterer med” og det er en kjent fakta finne metode. Noe mer mystisk enn dette er det ikke. De av dere som leser Bibelen ned til hvert eneste skriftsted bruker akkurat samme metode som meg. Visstnok er det kristelig i mange sine oyne…… Mine oyer ruller rundt i tog kupeen igjen. *smil*. Det aa finne motiver til folk er ogsaa mitt daglige brod og jeg er en uke unna min maanedlige lonningsdag….

   Jeg vil bare vite hva som gjor at Kjell som bruker hoyre-ektremistiske kilder framfor sannferdige kilder tenker med. Men Kjell har til fulle besvart disse sporsmaalene og mer enn det.

   Okke som; narkotika, vaapen, narsissisme, rasisme og en snever misforstaaelse av det kristne budskapet drepte 9 kristne mennesker i bonn. Saa faar enkelte (ingen her i disse spalter har gjort det) bruke demoner og unnskylde gjerningsmannen slik Jan Kaare Christensen engang unnskyldte Anders Behring Breivik i et innlegg han nu har slettet men som har blitt tatt vare paa et annet sted.

  • Torodd. Du finner ikke mye på Søkelys basert på hva Mark Dice mener i sine videoer. Faktisk er denne saken den enste hvor han gjengis. Hva som er sannhet og det bakenforliggende motivet vil forhåpentligvis bli nøstet opp og gravd frem under rettssaken.

  • Torodd er ok han Tobias. Vi er saklig uenige om endel ting og jeg syntes også at Torodd tillegger meg holdninger jeg ikke har, men han er selvfølgelig i sin fulle rett til det. Det er det debatt er og så møtes vi kanskje under JKC rettssaken i september og tar en kaffe og krangler videre da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *