Jan Hanvold: “Som kristne bør vi ikke være nett-troll, men Herrens glade sendebud!”

Jan Hanvold (tv) har tidligere omtalt blogger Jan Kåre Christensen som et nett-troll: «Den mannen sitter helt åpenbart fast i religiøs trelldom. Å se hvordan han svarer på kommentarene viser at mannen totalt er blottet for naturlige sosiale antenner og det mest bibelske er derfor å vende ryggen til et slikt forkvaklet individ».

Så er vi igang igjen mer herlig bønnemøte, kl 0600. Hvor vi ber for forskjellige behov. Og priser Herren for alle hans løfter. Så gjør vi alltid hva skriften sier i 1 Tim 2:1-2 Fremfor alt ber vi for kongen og hans hus. Regjeringen og stortinget og alle politikere. Ordet sier at dette er godt og behag for Gud, vår frelser. Han som vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse.” Det er utrolig hvor mye en for bedt igjennom på 2 timer. Sammen har vi veldig autoritet i Jesu navn. Til å løse og binde opp Satans makt. Og hylle Jesus Kristus, som Herre og mester. Vi binder opp frykten og hysteriets ånd, som dessverre mange er plaget av nå,” skriver Jan Hanvold på Facebook onsdag. Hanvold formaner kristne til å være Herrens glade sendebud og ikke nett-troll

“Det er godt, å stå sammen med folk ,som tror på Guds løfter. Vi ser fremover til normale tider. Og forventning til vekkelses tider i Norge og Europa. Det er så viktig, å holde rett fokus i denne tiden. Så vi ikke ser på omstendigheter ,og fyller oss med alle negative nyheter. Ifra fake news media. Som bare profeterer bare negativt. Mange spør meg om hva jeg mener om ulike ting og personer. Men da svarer jeg, hvorfor må jeg ha ha en mening om alt og alle. Meninger er den billigste vare vi har. La oss heller handle og velsigne hverandre. Det dummeste er jo, når kristne bruker sosiale medier til å kritisere andre. I stedet for å forkynne evangeliet. Som kristne bør vi ikke være nett-troll, men Herrens glade sendebud. La oss bringe de gode nyhetene, ut til folket. Og be for disse stakkars nett-trollene, så de kan bli frelst. De er jo på vei til helvete, å vi vil jo ha dem med til himmelen. Vi ber for alle som lider og som er et offer i denne corona tiden. Og vi ber om at samfunnet må begynne, å fungere normalt igjen. At skolene skal åpne, kirkene og forsamlings lokalene skal igjen fylles med folk. Så la oss søke Gud som aldri før. Nå ser vi fremover og oppover. Jesu komme er nær,” skriver Hanvold etter at han ble tvunget til å beklage noen utsagn om kongehuset som ble fremsagt på direktesendt tv. Hanvold som jevnlig blir utsatt for sjikane fra forskjellige nett-troll kjører en policy hvor han møter kritikk over sitt gjengifte med “Gud velsigne deg” eller “ingen kommentar”.

Facebook Comments

3 tanker om “Jan Hanvold: “Som kristne bør vi ikke være nett-troll, men Herrens glade sendebud!”

 1. I denne spesielle tiden hele verden er i nå leser man fremdeles like mye i mediene om de 3 Jan’ene. De samme tingene. Jeg forstår ikke det.

  Og også noe om en Auke. Om han har rett eller ikke rett i noe så skal han først se til seg selv, det skal vi alle. Kong Harald ber for ham og oss. Det synes jeg er stort.

  I Dagen i dag spør Per Haakonsen: “Har vi ingen synder å bekjenne?” Det er verdt å lese. Han skriver: “Det var først da folket bekjente sine synder at Guds straffedom vek.”

  Noen er aller mest opptatt av å be om at viruset skal forsvinne. Hvorfor mener de at det er riktig bønn? Det har jeg lurt på. Hvis ikke det snart skjer mer enn det hittil har gjort så er det kanskje best at vi fortsatt blir innestengt i et år eller to? Etter hvert blir kanskje eneste mulighet til å være sammen igjen om alle bøyer sine knær i sine hjem -og samles i himmelen. Jeg sier ikke at det blir slik, jeg har bare tenkt på det. Gud gjør det Han gjør, ingen vet. Han har kontroll. Tenk ikke at du skal i denne 70års dagen eller konfirmasjonen. Det blir kanskje aldri slik, bare Gud vet.

  Jeg minner om at verset “evangeliet skal bli forkynt i hele verden” blir på gresk “overalt der det er hus”. Nå er i hvert fall folk i husene sine. Mange fedre er der, de har en viktig oppgave foran seg nå.

 2. “Jan Hanvold (tv) har tidligere omtalt blogger Jan Kåre Christensen som et nett-troll: «Den mannen sitter helt åpenbart fast i religiøs trelldom. Å se hvordan han svarer på kommentarene viser at mannen totalt er blottet for naturlige sosiale antenner og det mest bibelske er derfor å vende ryggen til et slikt forkvaklet individ».”
  Akkurat der forsvarer jeg Hanvold.

  4
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *