Jan Hanvold om USA valget -Donald Trump er den presidenten USA trenger -men slik blir det ikke

TV Visjon Norge sjef Jan Hanvold er en av dem som har sans for Donald Trump og hanvold-tar-imotuttrykker glede over at Trump vinner hele veien, men dog, Trump vil ikke bli amerikansk president, selv om han er mannen USA trenger. “Men vi kan forvente at det mest tragiske skjer, at Clinton blir valgt, men Hanvold er slett ikke sikker på det heller. En del profeter har ho spådd at ikke det blir noen ny president, men rett og slett at Obama erklærer unntakstilstand. Den som lever får se, skriver Hanvold som er mest opptatt av å promotere sitt kommende arrangement med kontroversielle “Apostel” Maldonado. -Og vi forventer noen herlige dager, hvor mange mennesker kommer til, å møte Jesus. Det er det som er svaret, på alle våre menneskelige behov. Først og fremst trenger vi tilgivelse for våre synder og få evig liv. Slik at vi ikke går til helvete når vi dør. Så at vi også kan leve et meningsfullt liv her på jorda, skriver Hanvold som ser ut til å like snø

Så herlig med mer snø, her oppe i Hallingdal. Vi nyter livet her oppe på ski og får også hanvold-fb-maldonadogjort litt arbeid. Jesus har jo gitt oss liv og overflod av liv. Så derfor har vi ikke noe å klage over. Det er jo hyggelig at Donald Trump vinner hele veien. Selv om han ikke blir president. Men det er jo en slik president USA trenger, som kan gjøre USA Great Again. Men vi kan jo forvente at det mest tragiske skjer at Clinton blir valgt. En del profeter har profetert at det ikke blir noen ny president, å at Obama innfører unntaktilstand. Den som lever får se. Det vi som troende vet, er at Jesus kommer snart tilbake til vår jord. Og at kaoset sprer seg i verden, slik at anti-krist kan tre frem. Men som troende er vi opptatt av å vinne mennesker for himmelens rike. Derfor har vi møter også med Apostel Maldonado i Telenor Arena 3.4.5. mai. Jeg hadde et hyggelig intervjue med Dagbladet for 2 dager siden. Og østlands sendingen var også på tråen, for et intervjue. Så da får vi masse gratis reklame. Og så er vi så glad for alle som kritiserer oss, det gleder vi oss veldig over. Da også det er gratis reklame. Som min venn T.L Osborn sa : Du vet all reklame er god reklame. Så meld deg på til Maldonado og Telenor Arena. Det blir veldig bra, at vi kan opphøye Jesus der. Og vi forventer noen herlige dager, hvor mange mennesker kommer til, å møte Jesus. Det er det som er svaret, på alle våre menneskelige behov. Først og fremst trenger vi tilgivelse for våre synder og få evig liv. Slik at vi ikke går til helvete når vi dør. Så at vi også kan leve et meningsfullt liv her på jorda. Da får vi stå litt på ski og fryde oss i Guds frie natur, skriver Hanvold som tradisjonelt bruker å få kritikk for hvert eneste ord han deler på Facebook.

6 tanker om “Jan Hanvold om USA valget -Donald Trump er den presidenten USA trenger -men slik blir det ikke

 1. Nei – VET du hva – altså!! Skal dette forestille å være en “profeti”??? Eller en litt skjult enighet med en sådan??
  Tid for å snakke rett ut?? Det gjorde Bibelens menn OG kvinner – så hør her:
  Spar meg for flere idiotiske såkalte profetier! Og ikke minst alle de SELVUTNEVNTE PROFETER!! “Gud talte og det skjedde – Han bød og det stod der” . Når de taler og det ikke skjer så skal vi ikke høre på dem sa Gud Herren!! For Han som ikke kan lyve og ikke angre – fullbyrder sine EGNE Ord som er talt ved Hans Hellige Ånd som har bolig i Hans HELLIGE tjenere! Og om noen ikke taler i samsvar med dette Ord er det ingen morgenrøde for han” sa Jesaja i kap 8 vers 20. Jeg ANBEFALER et selvstudium av Jeremias kap. 23 om disse profeters tomme innbilninger som de taler fra sitt eget hjertes syner (vers 16). Vers32: de fører mitt folk vill med sine løgner og sitt SKRYT og jeg har ikke sendt dem og ikke gitt dem befaling og dette folk gagner de ikke!!! Sier Jeremias her. DETTE ER ATTER DAGENS SITUASJON !!

  Jeg vil ikke vite NOE annet blant dere enn Jesus Kristus og Han korsfestet sa PAULUS i 1.Kor 2 vers 1-5.
  Nå har jo Hanvold erklært seg selv som “apostel” hvilket han absolutt IKKE er-
  og nå som før forsøker seg som “profet”.. Det er absolutt IKKE bra.

 2. Og at det er Jesus som blir opphøyet på Telenor Arena i mai tillater jeg meg absolutt å tvile på – for der er det mennesker som opphøyes etter der jeg har både sett og hørt pr dd.

  • Det har du helt rett i, Eva. Det dreier seg ikke om Jesus, men om penger og eiendeler. Mer, mer, mer….

 3. Og om valget i USA – inkludert Trump – så heter det fortsatt at
  MENNESKER SPÅR – MEN GUD RÅDER”

  • Nå må det sies at William Branham “så” mye av det som ville skje fremover i tid, blant annet førerløse biler. (Har nettopp vært på tur med en Tesla som styrte seg selv. En selsom opplevelse). Branham “så” at det i endetiden ville komme en kvinne ved roret i USA. Kan det være H. Clinton?

 4. Ingen ved sine fulle fem stemmer på Trump. Han lyver, bedrar og bruker alle midler for å rakke ned på mennesker. Trump er helt uberegnelig og oppfører seg som et bortskjemt barn som er vant til å få alt han peker på.

  At Hanvold gir sin støtte til en slik mann bør vel ikke forundre noen.

Det er stengt for kommentarer.