Jan Hanvold kaller NRK saken hvor han bannet til journalist for “Fake news”

Krise for Hanvold etter at han kalte  NRK journalist ” Du er en …….drittsekk” “Nrk og andre medier, driver med fake news. Nå anklager de Sylvi Listhaug for, å støtte ekstreme kristne. Nrk og andre medier driver og kritiserer Listhaug. Men de bruker en ekstrem person som sannhets vitne. Som alltid har vært ekstrem, og får betalt for, å angripe kristne. Det viser et lav-mål. Og deres fake news. Brennpunkts Bjørn Olav Nordahl bruker Nrk for, å fortelle sine løgner. Og viser til hva jeg har sagt i en privat samtale. Journalistisk sett lav-mål,” skriver Hanvold i en oppdatering på Facebook

Skjermfoto fra Jan Hanvolds facebook side

Det er klart at jeg ,ikke snakker med journalister som Nordahl. Som er en løgner og oppfordrer til kriminelle handlinger for, å nå sine mål.
Så ønsker jeg ikke, å snakke med ham. Han synes å ha som største målsetting å få Skup prisen og andre priser. Og han henger ut sine røtter i Adventist-samfunnet. Og truer meg og mine barn,for, å henge ut meg og mitt privatliv.
Minner om at Dagens Næringsliv ble dømt til å betale finansmannen Fredly 1.6 millioner kroner. Fordi Nordahl hang ut og svertet Fredly, på verste måte.
Slikt bruker Nrk våre lisenspenger til,” skriver Hanvold som i dag våknet opp til oppslag i flere norske aviser, deriblant Dagen og Fædrelandsvennen. Når vi leser i avisen Dagens kommentarfelt er det tydelig at tilhengerne av Jan Hanvold og Visjon Norge fremdeles støtter TV sjefen som tilsynelatende kan både si og gjøre hva som helst uten at det får konsekvenser.

Les debattinnleggene i avisen Dagen her: http://www.dagen.no/Nyheter/visjon-norge/Hanvold-%E2%80%93-Jeg-sa-bare-at-jeg-ikke-ville-snakke-med-ham-509575

12 tanker om “Jan Hanvold kaller NRK saken hvor han bannet til journalist for “Fake news”

 1. Hanvold burde lære seg rettskriving.
  Likeledes burde han lære seg å kommunisere med pressen på en ordentlig måte. Han er selv sin største fiende.

 2. Oppfordring til ledelsen i VN: FJERN HANVOLD! Han gir kanalen dårlig
  rykte og er ansvarlig for at den er på vei mot konkurs.
  Kastet et blikk på Studiio Direkte i går kveld. Der breiet Hanvold seg på
  scenen med å fremstå som et offer. (“Jeg forfølges…..)” Direkte usmakelig!
  Salen virket merkelig nok ikke spesielt begeistret for sutringen hans. Er det
  mulig at hans egne også vender seg mot han, at de har fått nok? Ser de
  at det er nødvendig med et lederskifte?

 3. Du skriver her at NRKs journalist, Bjørn Olav Nordahl, er en løgner. Hvorfor skriver du ikke at han er en «jævla drittsekk», slik du uttalte i går? Uansett, for dem som ikke har skjønt det før, har du nå sluppet katta ut av sekken noe så ettertrykkelig: Du er ikke kristen. Du banner og sverter dine medmennesker rett opp i ansiktet. Du tror ikke på Bibelen, Hanvold, du tror ikke på Jesus, du tror på din egen bankkonto. (Hvordan var dette med å tilbe både Gud og Mammon, forresten?)

 4. Er først og fremst takknemlig for at Hanvold hjelper oss til å skille mellom “fake news” og “ekte news”. Forbannet være journalister som våger å stille kritiske spørsmål til en så salvet mann som Hanvold. Før jeg skriver et klagebrev til NRK, hva var kontonummeret ditt igjen? Har litt arv jeg gjerne skulle blitt kvitt

  • Endelig noen som skriver litt positivt. Hva skulle den NRK journalisten der?
   Det var jo bare for og lage kvalme. Jan Hanvold har sikkert ikke så gode vibber overfor NRK, han viste dem tillit tidligere. Den misbrukte de så det holder.
   Vi var ikke til stede og vet heller ikke hva som ble sagt. At Hanvold sprakk er forståelig. Vi sprekker da alle innimellom. Ikke så synlig for vi er ikke i fronten.
   Flott at noen utfordrer NRK, søppelkanalen. Ingen som synes synd på minstepensjonistene når regninga kommer to ganger i året fra dem. Skulle hett Piratkanalen. Frekke journalister. Det er mye som står på spill nå i valget, djevelen er redd og Visjon Norge når ut til mange. Disse journalistene skjønner nok at tiden er over at de bare kan skrive hva de vil.

  • Jeg tror ikke NRK var der for å lage kvalme. Uansett burde Jan Hanvold ha ordlagt seg annerledes og mer i overensstemmelse med det han selv lærer. Bibelen har visse kriterier for det å være en kristen leder som Hanvold faktisk er:
   1 Tim 3,2 Derfor må en tilsynsmann være uklanderlig, én kvinnes mann, nøktern, besindig, høvisk, gjestfri, dyktig til å lære andre,
   Tit 1,8 Han skal være gjestfri, elske det gode, være besindig, rettskaffen og gudfryktig og herre over seg selv.

   Jeg syntes ikke Hanvold her innfrir de krav Gud setter til en leder. Dog finnes det en utvei for Hanvold. Beklage og legge seg flat.
   Er han ydmyk nok til å gjøre det, tror jeg han også vil finne stor nåde.

 5. Gud velsigne deg Jan. Me er så takknemlig for Visjon Norge og alle herlige møtene me har fått med oss gjennom kanalen.

  • Rart ingen synes synd på dere minstepensjonister når lisensen kommer to ganger i året, nå må en visst betale uansett om en har TV eller ei?
   Sikkert et stort innhugg i økonomien deres.
   Hyklere alle disse kritikerne.

 6. Tror bare du får innse at din tid på toppen går mot slutten Hanevold. Pressen har all grunn til å stille kritiske spørsmål vedrørende din grådighet og mangel på anstendighet.

  • Enig. Makt og penger er en skummel kombinasjon. Her er et stjerneeksempel på hvor ille det går. Spesielt ille at han oppfører seg som en Gud og melker godtroende folk for penger.

 7. Til søkelys:

  Ja, hva skulle egentlig den journalisten der?
  Komme og konfrontere Jan Hanvold med underskudd i budsjettet?
  Noen folk er rett og slett så frekke at de trenger og bli satt på plass.
  Hva språkbruken gjelder så var jeg ikke der og hørte selv.
  At Jan Hanvold ikke er fullkommen, det ser vi jo. Støtter ikke alt han sier og gjør men jeg ser hva Gud gjør.
  Skjønner av kommentarfeltene at noen ønsker Jan bort, men det er han som har fått kallet. Og hvis han er god nok for Gud så er det ikke vi som skal dømme. Det kan koke over for oss alle. Er glad jeg ikke er ansatt til og dømme og være dommer. Noen snakker som om det er en butikksjef som skal byttes ut. Det tenker jeg vi overlater til han som kjenner alle ingrediensene og ser til hjertet.
  Denne trakasseringa har gått kraftig ut over familie og barn, og da kan heller vi kristne be for dem så kanskje det endrer seg. Blir ikke bedre av alt dette oppgulpet fra de kristne. Det er Gud som innsetter og avsetter.

Det er stengt for kommentarer.