Jan-Aage Torp vil at det skal tas rettslige skritt mot dem som brenner Koranen

“Når enkelte individer i Sverige, Danmark og Norge tyr til sine sadistiske demonstrasjoner der brenning av Koranen er deres «hellige rituale», bør det stoppes ved hjelp av ordensmakten, og deretter behandles i domstolen. Dette er intet mindre enn blasfemi. Dessverre kvitter vestlige nasjoner seg med blasfemilover, men disse sadistiske handlinger kan fortsatt lett håndteres av relaterte lover i våre nasjoner, som vil gi gjerningsmennene store bøter og/eller fengselsstraff. Det kreves en bevisst beslutning av regjeringsadvokaten og statsadvokatene for å finne et logisk og rettslig grunnlag for tiltale,” skriver Jan-Aage Torp i et innlegg i Norge i Dag  En av dem som har deltatt under brenning av Koranen er prest Ludvig Nessa som Oslokirkens pastor tilsynelatende mener bør straffes av ordensmakten og domstolen for blasfemi.

En av dem som neppe er enig med pastor Torps ønske om å undertrykke ytringsfriheten er prest Ludvig Nessa som har deltatt under en rekke markeringer der koranen er blitt brent. “Jeg oppfordrer regjeringene i Sverige, Danmark og Norge til å ta rettslige skritt imot brenning av Koranen.Den stygge sadismen imot islam praktiseres også imot jødedom og kristendom i våre nasjoner. Alle slike «ritualer» bør behandles av ordensmakten og domstolen,” skriver Oslokirkens pastor som dermed mener at Ludvig Nessa bør stilles for retten fordi han har deltatt i Koranbrenning. Fotoet av prest og abortmotstander Ludvig Nessa som deltok under Koranbrenningen i Kristiansand den 16 november 2019. Brenningen av Koranen satte sinnet i kok blant de mange som møtte frem for å protestere mot brenningen av Koranen. En hendelse Torp mener at Ludvig Nessa bør stilles for retten for og straffes. Pastor Torp i Oslokirken skriver ikke et eneste ord om kristne som blir brent levende etter ordre fra ordene i den boken han mener det bør bli straffbart å brenne. I følge Torp er det å brenne denne “dødens bok” “en sadistisk handling” som bør straffes med bøter og fengsel. Video fra koranbrenningen i Kristiansand hvor prest Ludvig Nessa deltok. En handling pastor Torp ønsker at folk skal bures inne for. I sitt debattinnlegg i Norge i Dag var også Torp svært kritisk til redaktør Vebjørn Selbekk som i 2006 publiserte Muhammed-karikaturene. “Vi hadde lignende situasjoner i 2005-06 da en dansk avis publiserte karikaturer som kunne ha ført til tredje verdenskrig. Et bittelite norsk blad, ledet av sjefredaktør i avisen Dagen (siden 2010), Vebjørn Selbekk, valgte dette som et reklamestunt, under dekke av ytringsfrihet. Korttenkte politikere i Norge valgte å hylle herr Selbekks «heroiske handlinger», i stedet for å gi ham en rettslig smekk. Dette viser galskapen i visse deler av pressen,” skriver pastor Torp videre. Også avisen Dagen har omtalt Jan-Aage Torps angrep på ytringsfriheten.

11 tanker om “Jan-Aage Torp vil at det skal tas rettslige skritt mot dem som brenner Koranen

 1. I muslimske land hånes, spottes de kristne og kan koste llivet for en kristen fortelle/bekjenner at Jesus Kristus er eneste veien til Gud.
  Torp og likesinnede er på viddene og bør sendes til et muslimsk land så fort det mulig. Han er en antikrist

  6
  6
  • Torp bruker ikke hue sitt. Han ender opp som Aril Edvardsen som endte opp med å hylle PLO og Yassir Arafat samt å hevde at Allah og Jehova er samme Gud.
   Torp har tydeligvis funnet sammen med de holdninger vi har hørt fra Birgir Hermansen som også har kritisert koranbrenning.
   Torp liker vist å få folk straffet. Glem ikke hans innbitte kamp for å få straffet Jan Kåre Christensen for hans kritikk av Torps hor på grunn av gjengifte.

   6
   11
  • Stakkar. Nå har GUTTUNGEN “randi” fått juling av pappaen sin igjen, og blitt stengt inne på GUTTEROMMET. FOR et liv HAN har. Går dag inn og dag ut og er sår på rompa. Hadde vært greit om HAN hadde vært sår i samvittigheten, men HAN er jo, som alle vet, UTEN samvittighet.
   Å brenne koranen, i den hensikt å provosere ytterliggående muslimske krefter, er en unødvendighet. At ikke-kristne gjør det, er nå én ting. Men at KRISTNE støtter det, er for meg fullstendig uforståelig. Man vinner INGEN muslimer for Jesus, gjennom koranbrenning. De vinnes slik:
   Så kommer da troen av forkynnelsen som en hører, og forkynnelsen som en hører, kommer ved Kristi ord.
   Romerne 10:17
   DET burde GUTTUNGEN “randi” forstått? Men HAN er jo, som ALLE vet, UTEN forstand.

   2
   6
  • Torp har drukket av skjøgens horevin og det samme har Birgir Hermansen. Han har jo samme meninger og holdninger som “horkarlen” Torp har. Hvilket sjokk at Birgir bekrefter at han er like forført som Torp.
   Stakkars mennesker. Den ene tyr til MOBBING og den andre jager etter å få folk satt i fengsel.
   Strengt tatt burde Torp ha vært buret inne for barnemishandling av sine unger. Jamfør Anders Torps bok

   3
   9
  • Hvilket horevin er DU besudlet av Zz? Samme som GUTTUNGEN “randi”? Dere har i alle fall samme holdning. Hvordan skal man vitne for, og vinne muslimer for himmelen? Ved å brenne koraner? Eller ved å formidle Guds Ord? Hva velger DU? Jeg vet hva JEG velger. Og det er IKKE koranbrenning.

  • Birgir
   Brenn deres avgud, koranen og kast ut demonene av dem i Jesu Kristi navn. Det er det Jesus har befalt oss å gjøre.
   Torp og du går kompromissets vei. Dere er lunkne.
   Jesu budskap til Laodikea er at Gud vil spy kompromiss-religiøse ut av sin munn.
   De holdninger Torp legger for dagen viser at han har bøyd seg for en annen religion. Som søster Randi skrev: Han følger i fotsporene til Aril Edvardsen. Herren velsignet Sarons Dal frem til Edvardsen begynte å lefle med islam og deres avgud.
   Verken du eller Torp har noen synlig omsorg for kristne som blir brent levende av dem som følger koranen og demonavguden Allah. Våkne!

   1
   9
  • Det hjelper ingenting å brenne koranen. Allah og Muhammed forsvinner ikke av den grunn. Det er Ordet som setter i frihet.
   Jeg kjenner ganske mange som er oppvokst som muslimer, og som er kommet til tro på Jesus Kristus. Ikke EN av de har kommet til tro på Jesus Kristus ved at noen brente koranen. Ikke EN. Hver enkelt av dem kom til tro fordi noen vitnet om Jesu Kristi kjærlighet. Om KORSET. At Jesus sto opp igjen den tredje dag. De lærte dem forskjellen på Bibelen og koranen.
   Hva har DU, Zz, gitt muslimene, annet en at de er fulle av demoner? Har du SKREKET til dem at de må BRENNE koranen? Har du i det hele tatt VITNET for muslimer? Det tror jeg faktisk IKKE du har. Du er ikke typen til det engang. Du trives bak et falskt nick, og skriver løgn om Guds Ord.
   Jeg forstår VELDIG godt at du ikke TØR stå frem med ditt rette navn. Du er FEIG og FALSK. Det er MANGE her på Søkelys, som er like FEIGE og FALSKE som DU. Slanger er dere. Forvrenger Guds Ord til deres eget forgodtbefinnende. Det verste av alt er at dere gjør det med GLEDE, og dere TRIVES med det.

  • Løgn Birgir
   Du kjenner ingen muslimer som har overgitt sine liv til Jesus.
   Det er løgn det du skriver.
   Du er overgitt til Løgnens far, djevelen.
   Du er inntatt av demoner og gjør din faders vilje.

  • Ikke rart nazioffiseren Ziri Haugen er sint.
   Når vitnet du for en muslim? Eller i det hele tatt for en ikketroende? Sannsynligvis ALDRI. Når BA du FOR og MED en muslim? Eller i det hele tatt for en ikketroende? Sannsynligvis ALDRI. Når leste du Guds Ord for en muslim? Eller i det hele tatt for en ikketroende? Sannsynligvis ALDRI.
   For det eneste som kommer over dine lepper er løgn og bedrag. Jeg skal ikke si at du ikke engang var frelst. Men det du viser her på Zøkelys er noe helt annet. Det du viser er:
   De har gått med deg som det sanne ordspråket sier: Hunden vender tilbake til sitt eget spy, og et nyvasket svin velter seg i sølen.

 2. Ja, dessverre, Aril kom på viddene i slutten av sitt liv. Får håpe han ble reddet for evigheten og forsto han var fanget i en villfarelse

  1
  3
  • Det er lov å håpe!
   Kanskje Herren frelste ham ved å la han dø før han ble for villfaren.
   Han var jo 69 år da han døde. Kan jo være at Herren tok han ned før han ble ennå mer villfaren.

   2
   5

Det er stengt for kommentarer.